Blodigt...

Någonting som jag tycker är himla jobbigt är när man sitter i duschen och rakar sina ben och helt plötsligt så råkar man skära bort en bit skinn. Självklart så kommer då en vattenstårle vara riktad precis på den punkten så man får massor av vatten i såret och det svider kan jag lova. Sen så slutar man aldrig blöda för en delen heller. Och jag som inte klarar av lukten/synen osv av blod ville bara springa därifrån men det kanske ni förstår hur bra det fungerade?
Så nu sitter jag här med ett ben rakat vilket känns jätte udda. Så ska försöka fixa till det nu. Men inte i duschen. Det svider för mycket...

Deprimerande väder.

Det har regnat utan avbrott sen igår kväll typ och det är så deprimerande. Har inte velat gå ut på hela dagen eftersom det är så ruskigt dåligt väder och det ska tydligen fortsätta till någon gång mitt på dagen imorgon. Jag hoppas att det inte kommer regna på torsdag då jag ska till håkmark, det skulle vara himla jobbigt.
Men nu tänkte jag fortsätta mitt deppande med en film och lite glass tror jag!
Lekte lite med mitt smink under dagen haha.

Ny design!

ÄNTLIGEN har jag gjort en ny design här på bloggen! Hur länge hade jag den "tillfälliga" designen egentligen? Nästan 1 år? Jag har i alla fall jobbat ganska mycket med den här designen. Eller ja, i typ 2 timmar. Är väl inte riktigt helt klar med den riktigt än. Men tycker att jag har gjort ett ganska bra jobb för stunden! Eller vad tycker ni? 

Snö!

Det snöar ute för fullt! Själv är jag inget JÄTTESTORT fan av snö. Jag gillar vintern, den kan vara mysig ibland. Förra året kom snön lite sent tycker jag allt. Men iår, kommer den inte lite tidigt? Jag tycker den ska komma i slutet på november. Men det är bara vad jag tycker förstås. 
Bilderna är lite suddiga för jag frös så mycket att jag inte kunde hålla kameran still haha!

Tråkiga lov.

Jag måste verkligen börja göra saker på dagarna. Speciellt under lov. Först sover jag himla läge, jag sov till typ halv 1 idag(halv 12 egentligen men låg kvar i sängen till halv 1) och efter det har jag bara varit hemma. Visst jag har städat och grejs, men jag är ändå sjukt trött redan eftersom jag inte varit ute ur lägenheten på hela dagen! Vilket är ganska standard för mig haha!
MEN! Jag har faktiskt några planer redan under det här lovet! Ikväll så kommer Frida Eriksson hit från göteborg och stannar tills på söndag så då är jku egentligen väldigt mycket av mitt lov "planerat" och på torsdag ska jag till Håkmark och hänga med teater/film 1-3or vilket lär bli himl kul!
 
Om ni inte såg det på bilderna från skolan när vi hade klätt ut oss så var jag en porslinsdocka, tänkte bara visa några superdåliga webcam bilder på sminket jag hade.
Hahaha, asså skillnaden då jag har lösögonfransar på ena bilden men inte på den andra. 
Tycker det ser lite naket ut på den nedre bilden, men också himla kul!

Manskören.

Var tillsammans med några i min klass på Östragymnasiet och stod i garderoben medans manskören hade föreställning. Vi fick in himla mycket pengar till våran klasskassa så vi kanske tar oss till stockholm eller vars vi nu ska nästa år! Det var sjukt kul, lite stressigt bara när alla skulle ha tillbaka sina jackor samtidigt så man sprang runt som en galning och blande ihop siffror några gånger osv. Men det var himla roligt iallfall.
På tal om "himla" så har jag fått en av mina vänner att börja säga så hela tiden och hon tycker det är hur jobbigt som helst, jag däremot tycker det är sjukt kul!
Ser lite smått galen ut på den bilden men vad gör man inte? 

Improshow.

Igår var vi förresten på improshow på klossen på Ålidhem (vääldigt många "på" i den meningen haha) och såg på skuggteaterns improshow. Det är en liten trillogi som dom gör. Igår var det grekisk drama, nästa är 23e november och då spelar dom shakespeare och den sista är den 21a december, då ska dom spela socialrealistisk teater tror jag det var. Båda dom kommande showerna(och den som var igår) börjar klockan 8 och håller på i ungefär 1 ½ timme. Men jag tipsar er verkligen att gå för det är himla roligt att se på och dom är så grymt duktiga! Så köp biljetter så fort som möjligt om det finns kvar några. Det blir slutsålt rätt fort.
Bilden lånade jag från google och den är från en föreställning som dom gjorde förra året. Gargantua hette den.
 

Utklädda på skolan.

Igår så var det ju så att vi skulle vara utklädda på skolan (alla teatrare), men det var mindre personer än väntat som klätt ut sig. SJälvklart var det ju alla ettorna eftersom det var dom som kom med idén. någa 2or och ganska få 3or faktiskt... 
Här nedan kommer bilder på vi i klassen som klädde ut oss. Fast oskar kläddde egnetligen inte ut sig, han fick bara låna min peruk en liten stund och då gjorde vi dom där små gulliga rullarna på sidorna. Men han kunde ju inte stå still tillräckligt länge för att bilden skulle bli bra så har bara två bilder på datorn den som finns här nedan och en annan som är nästan dubbelt så suddig...

Taggad!

Jag är himla taggad på imorgon! Eftersom det är sista dagen innan lovet så kom ettorna med med himla bra idé. Vi ska klä ut oss på skolan! Tror det bara är D-huset eller så men det ommer bli grymt roligt.
Köpte mig även en peruk just för det här tidigare idag så hoppas att det inte bara är några få som klätt ut sig utan att hela klassen tar det allvarligt! Men det tror jag nog, vi är ju en teaterklass!
Tog bilden från google.

Medeltiden.

Jag, Ida och Amanda ska på svenskan göra en film om medeltiden, det kommer nog bli himla kul! För stunden sitter vi och läser betygskriterierna och planerar hur vi ska göra så att vi senare kan sätta igång och jobba.
FAst vi kommer nog spela in filmen till största del på  våran fritid då vi ska låna Idas syster(Som gick ut filmprogrammet innan sommaren) för att filma.
 
MEN NU FICK VI EN HIMLA ROLIG IDÉ! VI SKA GÖRA EN DOCKTEATER! Om våran lärare går med på det...
 

Himla söt!

Tänkte inte att jag skulle skriva något långt inlägg här nu. Är så himla trött så jag tror nästan att jag ska sova nu. 
Slutar förresten typ 12 imorgon vilket känns riktigt härligt! Ska förbi på lekstugan och se om jag kan hitta någon rolig peruk eller så då tror jag om någon orkar följa med mig och min beslutsångest. 

Wapaneser.

Om några minuter har vi historiaredovisning och jag och Ida har tillsammans om Wapaneser. Vi har klätt ut oss en aning och sen så ska vi även dansa, Det blir nog roligt!
Men för stunden sitter jag i vårat omklädningsrum på skolan och väntar på att Ida ska sluta sin lektion så vi kan prata ihop oss lite mer innan redovsningen. 
Jag ska försöka lägga upp en dålig mobilbild på min utstyrsel när jag kommit hem. Men eftersom min mobil inte gillar att samarbeta med mig så får vi se hur det kommer gå.

Ganska lat kanske.

Jag vet inte direkt vad det är man ska kalla mig men jag är nog himla lat. Kvar sitter jag på skolan en timme efter det att min sista lektion slutat bara för att jag inte ville åka bussen hem själv så istället väntar jag på Ida som just nu sitter på sin Japanska. Det är Egentligen ett himla cool men lite knasigt språk om man frågar mig. Men det är nice att hon kan väldigt mycket av det språket!
Ikväll har jag teater på hamnis som vanligt, inte mycket mer med det. 
En random trappa som jag hittade på skolan i fredags. Kan ju lova att det var himla läskigt att ta den bilden.

Hoppsan!

Tjoflöjt!
Har helt glömt bort att blogga, eller har inte haft så mycket tid. Var med Frida hela kvällen i Fredags, pluggade onsdag och jag vet int eva jag gjorde i torsdags, idag var på jag på ålidhemsskolans öppethus och fota lite och var med lite olika folk och nu ska jag till Frida en stund igen innan det blir att gå hem och plugga lite.
Ska försöka lägga upp bilder från i fredags och kanske några från idag också vi får se, men det gör jag någon annan dag för jag orkar inte redigera massa nu haha.
Lockade även mitt hår idag, det har jag inte gjort på himla länge!

Sovmorgon.

Som vanligt blir inget någonsin som jag tänkt mig, så det blev att stressa till bussen imorse och slet bara på mig mina vanliga kläder men inte gör det något, får köra på den outfiten någon annan gång, kanske nästa vecka eller så.
Men nu ska jag använda min sovmorgon på skolan till att plugga,plugga poch plugga!

Förändring för en dag.

Jag känner att imorgon kommer inte vara en helt vanlig dag. Kommer inte klä mig som jag brukar och funderar på att ha snedbena istället förr mittbena som jag brukar ha, men det får vi se. Sen så ska vi på Idun även imorgon och se på Moonrise kingdom vilket känns himla nice.
Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är otroligt trött just nu. 
Funderar och på att använda halsbandet som jag har på bilden, har inte använt det sen balen i 9an tror jag.
Fick det av min finfina vän Frida på min födelsedag för typ hundra år sen.

Subgrupper.

Insåg idag att jag har pluggat 30 sidor för mycket på naturkunskapen, det kändes ju himla jobbig!
Menmen, vad kan man göra? Då har jag lärt mig lite mer bara.
 
På historian i skolan så ska vi skriva och ha en redovsinning om någon subgrupp, Jag och Ida tänkte att vi skulle köra på Wapanesare då hon nästan är en själv (fast vi uppptäckte sen att så var verkligen inte fallet) så vi har suttit nu några lektioner och sökt fakta. Idag började vi prata om hur våran redovisning skulle se ut och jag är grymt taggad., Det kommer vara så knasig att det inte går! Kan säga en sak, vi ska dansa.
Det är himla kallt ute idag så jag lindade in mig i en mysig film när jag kom hem från skolan hihihi.

Café Station.

Vi hade det himla trevligt idag på teatern då vi satt på Café Station hela passet och drack te, kaffe osv, pratade och hade det trevligt. Vi skrev även massor och iaktog varandra och så. Det var faktiskt riktigt roligt!
Men däremot så fick jag skynda massor för att hinna med någon buss så jag kunde vara där någorlunda i tid eftersom jag nästan glömde äta middag innan jag for (hehehe). Så det var bara för mig att springa till bussen så fort jag hade ätit klart och sen springa iväg till bussen.
 
Förresten! Hade en himla bra dag på skolan idag. Hade med mig väskan men behövde inte ha med mig dator eller någonting sånt eftersom vi skulle se på film massa. Först skulle vi se klart en film som heter Rosens Namn på svenskan som min klass började på i torsdags och sen gick vi till Idunteatern och såg på 4 kortfilmen som var himla roliga, Speciellt en som hette Ägget. Efter det slutade jag vilket var himla nice!
Men nu ska jag plugga lite naturkunskap och sen ska jag sova så vi hörs någon gång imorgon skulle jag tro.
Lekte lite med min kamera idag och med mitt smink så det resulterade i bilden ovanför.

Strömpilen.

 
Var på Strömpilen tidigare idag med Frida och köpte tröjan och nagellacken som ni kan se på bilderna ovanför. Jag älskar verkligen det guldiga nagellacket. Helt underbart!
 
Var förövrigt och såg på tyst teater under kvällen med min klass, dom spelade Fröken Julie och den var riktigt bra! Men det var himla svårt att hänga med då jag inte kan teckenspråk, fast tur väl att vi har jobbat lite med manuset i klassen så jag kunde hänga med i monologen som jag fick hålla inför klassen för några veckor sen och på några få ställen annars i pjäsen.
 
Men nu ska jag sätta mig och läsa lite Naturkunskap och sen sova. Skola imorgon och jag missade ju två dagar förra veckan så det är näl några saker som jag måste ta igen från det. Godnatt!

Nada.

Nu sitter jag med min naturkunskapsbok i högsta hugg och föröker plugga lite till provet vi har på torsdag. Men som vanligt fattar jag nada, så e tär tur att jag har mer dagar på mig för det här.
 
Jag ska springa över till frida om ett tag och spendera min kväll där. Vi får se hur mycket av sakerna jag nämde igår  som vi fasktikt kommer göra eftersom hennes far inte litar på att vi kommer städa efter oss. Så slamsiga är vi väl ändå inte? Eller? Sen så är både hon och jag lite förkylda så vi får se hur länge vi orkar. Men kameran ska emd så det kommer förmodligen komma upp massor med roliga bilder ikväll eller imorgon. 

Inspiration.

Macarones.

Det gick ju inte riktigt som jag trodde haha, men dom blev goda iallafall! 
Några blev lite väl stora så jag var tvungen att göra en halv sats till för det blev ojämt antal med den första...
Men min familj gillade dom så då är jag glad!
 
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag och Frida ha en spakväll och bara koppla av till någon härlig film, baka, ha hårinpackning osv. Det blir nog super mysigt. Vi brukade ha sånna här kvällar ganska ofta förut men det har blivit mindre på senaste tiden, tror att senast var för typ ett år sen om jag inte misstar mig? 
Godnatt!

Hela Sverige bakar.

Heeeej!
Såg nyss på Hela Sverige bakar (då jag missade det på tv igår)och blev himla sugen att ställa mig i köket och baka massor! Så funderar på att baka Macarones ikväll och kanske något annat, beroende på om jag orkar sörskillt länge, recepter jag ska gå efter för dom här tar hela processen (förberedeleser och bakning) ca 40 minuter så det blir nog ganska bra. 

Suit up day.

Vet ni vad? Jag blev himla besviken när jag kom på att det är Suit up day på skolan idag och jag missar det. I år IGEN. Av samma orsak som förra året, att jag ligger hemma och är massa förkyld. Om jag är sjuk nästa år också så kommer jag gå till skolan ända. Det är ju inge kul alls att missa en så rolig dag när hela midgård springer runt i kostym. En perfekt dag att ha med sig kameran till skolan. Men jag får helt enkelt vänta till nästa år då jag kan vara med jag också....
Bild från google.

Scum.

Scum var farkiskt grymt bra. Inte för att jag är femenist men den var bra gjort och vi fick godis! Skådespelerskan var riktigt bra. Tänk bara att lära in en monolog som är 1 timme och 20 minuter lång. Jag tyckte den jag hade till skolan var lång och den var inte ens 5 minuter. Så hon gjorde ett väldigt bra jobb som lärde sig allt. MEN jag måste också säga att själva pjäsen var grym i sig då man började tänka så sjukt mycket kring det hon sa och att faktiskt nästan allt som var med i pjäsen är saker man tänkt när dom varit som värst hahah(fast lite överdrivna). Jag kan verkligen rekomendera alla att se den om ni får tillfälle. Det är det verkligen värd!
bilden är från google.

Flitigt.

Heeey!
Även fast jag varit hemma och varit sjuk så har jag gjort massor idag. Det känns så hemskt att inte vara i skolan och istället bara ligga i sängen hela dagen. Visst jag sov till typ 12 men sen klev jag upp och städade hela mitt rum. Det har tagit tills nu eftersom min kropp inte har lika mycket ork som i vanliga fall mend et är iallafall rent! Och nu sitter jag och läser om Aristofanes komedipjäser vilket är ganska svårt att hitta.... Kanske bara skriver allmänt om komedi istället, vi får se helt enkelt.
Typ den godaste drickan som finns!
Hittade flanskan i mitt rum när jag städade, men bilden är gammal.

Plugga?

Hejsvejs!
Idag känner jag mig (som jag sagt till frida x antal gånger idag) som kokt spaghetti. Har ingen ork i kroppen och vill bara falla ihop på golvet, så tror inte det blir någon skola för mig imrgon. Men jag ska använda dagen flitigt och plugga teaterteori, naturkunskap,svenska och engelska var planen. Men på kvällen måste jag till skolan för att fara på en föreställning (scum manifestet heter den) då vi ska jobba med den på lektionstid sen så då måste jag ha sett den och den är ganska slutsåld så det är som min ända chans.
Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig så jag får sova ut. vi får se hur mycket jag skriver imorgon, kanske något inlägg. VI får se helt enkelt.

Krasslig.

Hejsan hoppsan!
Här sitter jag ny duschad, med en komm te i handen och känner mig krasslig. Egentligen var planen att jag och Ida skulle cykla till medley och simma några längder men då jag känner mig sjuk och fortfarande har ont i mitt knä så skjuter vi upp det. Men istället kommer jag under den tiden sitta på skolan och plugga teaterteori (vilket är himla jobbigt) eftersom vi har redovisning på torsdag och jag har inte ens börjat jobba än(kaos!).
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan krypa ner i min varma och mysiga säng. Vi hörs imorgon!

Stressigt.

Hej!
Imorse hade jag det himla stressigt, råkade försova mig lite och sen när jag väl skulle fara till skolan och kände att jag ändå hade tiden på min sida så hittade jag ju självklart inte min moppehjälm. Men jag kom på att det var hemma hos Frida från i lördags när vi får och köpte milkshake. 
Jag hade himla tur att hon var hemma just idag så jag kunde gå förbi och hämta den men jag kom ändå sent till skolan. Lite jobbigt. 
Jag känner verkligen vilket intressant inlägg det här blev men så går det när inspirationen flygit ut genom fönstret men att man ändå vill skriva något inlägg.

Milkshake.

Heeeeeej!
Jag har fortfarande himla ont i mitt knä och ingenting att skriva om. Jag har helt tappat inspirationen. Jag har ju egentligen massor av gamla inlägg som jag lovat att lägga upp men som aldrig blirvit av, men det känns jätte jobbigt att sätta sig och redigera alla dom bilderna haha.
Igår var förresen jag och Frida och köpte milkshake, det var nog en av dom godaste jag druckit i hela mitt liv! 
Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen sova eller något, det är ju skola imorgon så!

Elefantmannen.

Helllooooo!
Gårdagen var ju lite som den var. Lite kasad mot slutet men annars var den väl helt okej.
Jag råkade typ förstöra mitt knä igår. eller jag tror någon sena eller liknade har hamnat i klämm på något sätt för det gör jätte ont och jag kan knappt stödja på benet....
Men något possetivt idag är att jag fått en gratisbiljett till operan "elefantmannen" om ni hört talas om den, det blir nog trevligt!
Jag vet inte särskillt mycket om vad den handlar om eftersom vi inte har jobbat med den som vi brukar göra när vi ska på någon föreställning. men det blir nog kul ändå!
I brist på andra bilder får ni en bild från för några dagar sen. 

Mediamarkt.

Jag for ju som sagt till mediamarkt efter skolan idag tillsammans med min bror, köpte et litet 50mm objektiv till kameran och även ett lite större minneskort.
Objektivet är himla litet!

Höstigt.

Här nedanför är massa höstbilder som jag tog på fotolekitonen i tisdags. Ikväll blir det massor av trevligheter med massa olika folk, det blir nog hur kul som helst! Ska även fara förbi på mediamarkt med min storebroder efter skolan och införskaffa lite saker då jag äntligen fått min lön! Eller den fick jag i torsdags men ändå.




Överraskning.

När jag kom hem idag så såg jag att det låg en chokladkaka på bordet och blev himla sugen på choklad. Då såg jag att det låg en lapp under där det stod att den var till mig. Jag älskar mina föräldrar, dom är så gulliga och köper choklad till mig ibland utan att jag behöver be dom!

Mot teatern.

Nu ska jag springa upp på centrum och fylla på mitt busskort för att sen fara iväg mot teatern.
Ska försöka skriva när jag kommit hem igen. See you later!

RSS 2.0