Alexander Rodchenko.

Sitter för stunden på min fotolektion och läser om (som rubriken säger) Alexander Rodchenko.
Måste faktsikt säga att det är himla kul ibanland faktiskt! Sen så kan det ju vara den delen att få fota med hans "teknik" som är taggande men ändå ganska spännande att få veta massa om honom. Har inte varit speciellt instatt i andra fotografers arbeten så det blev lite nytt för mig men som sagt himla kul!
 
Här är två inspirationsbilder som han har tagit. Hoppas mina idéer blir lika bra som hans bilder!

Som en zombie.

Har känt mig himla krasslig idag. Gått runt som en zombie på skolan så det blir nog till att stanna hemma imorgon och vila. På torsdag däremot känner jag att jag verkligen behöver fara till skolan då vi ska se dans/musik3ornas projekt; Pandoras. Men nu ska jag se någon mysig film och bara ta det lungt resten av kvällen.

Mirror Mirror.

Sitter hemma hos Rebecca just nu, ser på film och bara har det trevligt.
Har varit här sen typ 5 och på den tiden har vi pumpat en cykel, bastat och pratat himla mycket!
Men nu ska vi fortsätta se.

Impro.

Var på impro med klassen nyss, ser är bara så underbart! Sen så har jag knappt kunnat slita mig ifrån min mobil sedan jag fick den, men det är en annan femma!

Ni får förresten gärna följa mig på instagram, tror jag kommer vara lite mer aktiv där faktiskt. Jag heter aiaandersson där så kolla in eller vad man nu säger!

IPHONE!

IMORGON FÅR JAG EN IPHONE 4! eller får och får. Ska köpa den av min kompis för 1000 kronor(!!!) fast jag kommer köra på avbetalning ändå med 200/månaden. MEN jag får den imorgon då hon ska köpa sin iPhone 5 då vilket kommer vara awesome! Så efter skolan drar vi ner på stan och fixar det.

Casting.

Min skola är så underbar! speciellt då man faktiskt går teaterlinjen. Eftersom att film3orna har ett projekt där dom ska göra en film så får man fara på massa olika castingar på höstterminen vilket är himla roligt.
Så för stunden sitter jag på en casting eller jag sitter egentligen och väntar på att jag ska få komma in. 
Ida och amanda har sprungit runt hela dagen men massor av 9or som är här på besöksveckan, fast dom är ju bara här en dag(elller för/eftermiddag) så dom har lämnat mig lite den här dagen, men jag har dom andra i klassen som kan hålla mig sällskap!
Jag har castingtid tio i så det är ändå en stund kvar skriver igen när jag har kommit hem!
Leo, Amanda, Oskar och Robbin.
Hade med mig min kamera till skolan en dag och oskar hade kanska kul roligt med den. Hittade massa knasiga bilder som han har tagit haha!

Shiatsu.

På teaterlektionen idag så var det av av mina kompisar (Ida) som höll i avslappningen. 
Hon går i jujutsu och tog med sig en massage-grej därifrån som heter shiatsu. Det var helt grymt härligt. Man skulle inte tycka typ alls utan händerna skulle bara nugga vid ryggen osv. Det var i alla fall hur skönt som helst. Höll nästan på att somna.  Och på tal om somna så ska jag nog gå och lägga mig nu. Är helt grymt trött! Så jag skriver imorgon någon gång!
Hade 2 hästsvansar idag och himla lockigt hår!

Forumspel.

Idag har jag gjort himla mycket! Dagen började 8.00 på hamnmagasinet för att göra iordning inför ett(tre) forumspel som vi skulle hålla för några högstadieklasser eller vad det nu var. Men det var himla roligt! Vi fick tårtaaa!!!
Efter det drog jag på stan tillsammans med Rebecca och åt på Subway sen kom även Oskar och hängde med oss medans han åt. Och efter det drog jag direkt hem till Frida och har varit där till typ nu 
så jag har inte varit hemma sedan cirkus halv 8 imorse, därav inget bloggande.
 
Jag ska verkligen försöka blogga mer, och lägga upp mer roliga bilder. Jag har ju egentligen massa knasiga bilder som jag tagit på fotolektionen på min skoldator men dom bilderna tänker jag aldig på. Nu blev det bara en massa rabbel i det här inlägget men så kan det gå ibland. 
Jag hör av mig imorgon någon gång för nu ska jag soooova!
Random bild från We♥it. Men den var fin. Punkt.

Mat+Serie.

Idag vare jag som fick laga middag eftersom jag slutar så tidigt och ska iväg på kvällen så är det enklast så.
Sedan ungefär en timme har jag står har i köket, sett på New girl och lagat korvstråganofff och ris. Jag vet att det alltid är det jag gör när jag gör mat här hemma men det är för att det är enkelt och gott!
Nu ska jag äta också så jag hinner fixa till mig lite innan jag ska fara.
 

Rep.

Min hand är himla blåslagen och uppsvullen från gårdagen. Kan inte göra så mycket med tummen men annars mår den ganska bra, lite svårt att skriva på datorn osv bara...
 
Imorgon är det hilma roligt rep inför ljusfestivalsinvigningen hela dagen och vi ska även repa på fredag då självast invigningen är just på fredagkväll. Så då ska allt vara perfekt!
Börjar 10 imorgon och de tär ju så himla glad för! Men jag ska ändå sova snart tror jag är hur trött som helst!
 
vi får se när jag skriver igen för det är lite jobbigt med typ 1½ hand....
Det syns inte särskillt bra på bilden men ungefär så ser min hand ut nu. Och min tumme är är dubbelt så stor som den egentligen ska vara..

Jag är klantig...

Ramlade från en pall på skolan nyss. Det gör ont.

"Nya" högtalare.

Den här helgen har ju varit lite upp och ner. Är lite msåförkyld fortfaranade men fick ett par gamla högtalare av min bor då mina är riktigt skruttiga! Men nu ska jag sätta mig och se Williams lista och njuta av de sista timmarna av denna helg.
Smink är överskattat!

Dålig dag helt enkelt.

Idag har jag bara varit trött,less,arg, helt enkelt bara på dåligt humör vilket har gått ut över mina vänner och det känns ju inte bra alls.
Håller även på att bli sjuk igen vilket jag inte tänkt så den här förkylningssaken få helt enkelt hålla sig borta!
Var förresten på vårdcentralen och bad dem kolla min ögon som inte varit speciellt roliga i typ 1 månad men det ända svaret jag fick var "Det kan vara en förkylning eller så. Vänta i två veckor..." blablabla. Så jag får leva med det här ett tag.
Men nu ska jag sova och försöka glömma allt hemsk som hänt idag på grund av att jag vaknade på fel sida imorse. Kändes ju värt osv..

White chicks.

Sitter i teaterkorridoren och ser på en gammal goding. White chicks. 
Börjar om cirkus 40 minuter och har då teater på blocket. Vi ska börja jobba med forumspel som vi ska spela upp på hamnmagasinet(?), men det blir nog roligt!
Nu ska jag fortsätta se filmen så skriver senare någon gång.
 

Cyberbully.

Såg nyss på en film som heter Cyberbully. Emely Osment är det som är huvudpersonen. Filmen är sjukt bra! Men jag har nog slagit rekord i hur mycket jag har gråtit till en film någonsin. Den var så sjukt sorglig och hemsk och förfärlig men ändå så gillade jag den.
Jag tycker faktiskt att folk borde se den!

Vårdcentralen.

Vårdcentralen är ju himla jobbiga ibland. Man kan inte boka tid på plats tydligen utan man måste ringa något knasigt nummer och jag som verkligen avskyr att prata i telefon... Det är ju egentligen därför jag inte har bokat någon tid för att kolla mina knän osv. Eftersom att man måste ringa.
Men nu ska jag gör det där samtalet så jag får det överstökat någon gång.

Ögoninflammation?

Mina ögon kan ta sig! Dom rinner, svider, är typ rosa och det känns som om dom är typ en mm stora. Har ingen aning om vad det är, kanske någon allergi, infektion eller vad som helt. Imorgon ska jag iallafall förbi på vårcentralen och boka en tid så dom får kolla upp det. Orkar inte att jag knappt kan se då det blir alldeles suddigt när dom ska rinna.... Det kan ju varit det att jag sovit för lite och suttit vid datorn för mycket, men det skadar inte att kolla upp det!
Nu ska jag ta mig en mysig dusch och sen krypa ner i sängen. Har bara svenska(och utvecklingssamtal) imorgon så jag slutar klockan 11 vilket känns himla trevligt!
Har haft mitt hår uppsatt hela dagen så det är lite kaos nu haha.

Subway till middag.

Sitter i teaterkorridoren, äter suway och ser på taken. Kan ju nästan inte bli bättre. Fast ettorna är lite högljudda, men ska väl inte säga så mycket. Vi var nog likadana förra året. Snart slutar iallafall Ida och kommer och håller mig sällskap, det blir nog nice.
Men nu ska jag återgå till filmen tror jag.

Höstlovets slut.

Nu är sista dagen av höstlovet över. Jag känner mig verkligen inte taggad på att vakna tidigt och fara till skolan och sitta framför en bänk och försöka lära sig något fast man lyssnar ju ändå aldrig så what's the point? egentligen? MEN vi har rep inför ljusfestivalen som är inte nu på fredag, utan nästa fredag och det kommer nig bli himla awesome! 
 
Jag följer förresten massor av olika serier. Men mina absoluta favoriter måste ju vara How i met your mother och The vampire diaries. Och nu för några veckor sen(Typ en månad egentligen) Så kom dom senaste säsongerna ut på båda serierna så nu sitter jag och väntar spänt på att det ska bli måndag och torsdag så det nya avsnittet släpps! Råkade missa TVD i torsdags och glömde faktiskt helt bort det men ikväll har jag sett avsnittet och det var underbart som alltid! 
Nu vet jag att det här inlägget var helt och hållet bara random och att det inte var någon speciell information i hela texten haha. Så den som orkade läsa genom mitt flummande förtjänar en stor applåd eller något!
 
 
Bilderna är båda från google.

Bara himla bra.

Dom senaste dagarna har varit helt super! även fast det finns saker som jag önskar att jag inte hade gjort men det kan vi lägga på sidan. Ikväll fortsätter trevligheterna med att jag och några kompisar ska fara och köra nattbowling. Det är massa folk som jag inte träffat på himla länge så det blir nog helt awesome!
Jag ser helt galen ut på bilden, men det var den ända bilden jag tog igår så får väl bjuda lite på mig själv.

Himla kul kväll.

Okej, den här kvällen kaosade en aning, men hade grymt kul. Jag vet att det finns massor av saker som jag kommer ångra imorgon(och redan nu) men det tar vi då. Kom hem för bara en liten stund sen och jag är grymt hungrig. Senast jag åt var vid 4 någon gång så det är nästan 4 timmar sen. Eller jag åt lite chips under kvällen. Men nu ska jag ta bort mitt otroligt utsmetade smink och sen så ska jag sova himla länge i underbara säng. 
Ni får ursäkta det här konstiga inlägget men är lite för trött för att blogg för stunden haha.
Typ så såg jag ut ikväll fast på båda sidorna och inte med vitt ansikte. Och även mycket snyggare. Bilden är fårn igår när jag testade hur sminket skulle se ut och så. Men på ett ungefär.

Som en vilsen kyckling.

Om typ två timmar måste jag börja fara till stan för att sen fara vidare till håkmark och jag har fortfarande inte ätit något idag. Massa saker strular och jag stressar runt här hemma. Måste faktiskt säga att jag är ganska glad att ingen annan är hemma för dom skulle örmodligen bara vara ivägen så som jag springer runt som en vilsen kyckling.
 
Det här var en himla cool bild som jag inte har en susning om hur den kom in på min dator....
 
 

RSS 2.0