tidig kväll eller?

nu tänkte jag gå och lägga mig, tidigt right? aja godnatt♥

trisslotter!

nu ska jag gå in i köket och skrapa trisslott!
update:jag vann 50 kr! hahah känner mig stolt! :D

smartast i världen... eller?...

duktigt som jag är så har jag glömt min mobilladdare hemma hos frida, så har inge batteri på mobilen nu.... men jag ska springa över till henne om ett tag och hämta den. känns som om jag är ritigt smart ibland...

kvällsmat.

nu har jag varit hemma från solningen kanske en halvtimme(?) eller så och nu sitter jag och äter tortelini! MUMS!
ser även på Scrubs på tv, kan det bli bättre?:D
nu är all våran knäck uppäten:(:(:(

Sun Tan

nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska nog jag och frida fara iväg till Sun Tan vid östermalmskolan och sola lite.
så sjukt härligt det är att sola!
men först, DUSCHEN. ttyl♥

del 4 och 5.

nu var det väldigt länge sen jag la in berättelsen och jag har bara att skylla på att jag har varit för lat och att vårat internet inte fungerar när min storebrors dator är av(hmmm..?) och han går och lägger så tidigare än mig så jag hinner inte så ofta... aja, nu ska jag inte komma med massa bortförklaringar, så här kommer del 4 och 5. enjoy.

Ilskan bubblade upp i hans ögon, glansen som jag tidigare hade sett var nu borta. Det fanns bara ilska och hat i hans ögon.

Rädslan blev nästan outhärdlig, jag var så rädd att jag inte kunde röra på mig.

Jag såg knytnäven innan jag hade hunnit förstå vad han gjorde.

Smärtan i kinden när han träffade var försvagad av min rädsla.  Jag sjönk ihop på golvet och kände tårar rinna nerför mina kinder. Inte för att jag var skadad( jag kunde inte känna något nu. Det skulle nog göra mer ont efteråt) utan på grund av rädslan jag kände för Alex.

Han stod bara och kollade på mig utan att röra en min, samma ilska i blicken som uppstått tidigare.

Jag snyftade till och då, i en ända snabb rörelse spakade han mig i magen. Han spakade flera gånger och jag hade lagt mig ner på golvet i fosterställning.

Sparkarna fortsatte och det kändes som om det här aldrig skulle ta slut, inte innan jag dog.

Han tog tag i mina armar och drog upp mig tills stående. Jag kunde knappt stå upp när han tog sina knytnävar och började slå mig i ansiktet. Mitt huvud flög åt sidan och blodet började rinna.

Han bara slog och slog men efter en stund lät han mig falla ner mot golvet igen. Det sista jag såg var hur han tittade på mig och hur hatet i blicken försvann och hur han började se orolig ut innan han vände sig om. Sen blev det svart.

 

Jag ville inte att något skulle hända honom.

Han skulle komma tillbaka om jag sa något. Han skulle skada mig ännu mer. Kanske inte bara mig. Min familj.

Lissa hade varit den som var mest oroad av det som hänt mig. Eftersom det var hon som hittat mig blodig och medvetslös på golvet. Men ändå hade jag inte berättat att det var hennes bror, den hon litade på till fullo, han som alltid varit snäll och aldrig gjort någon illa.

Hon kanske inte skulle tro mig. Eller så skulle hon inte prata med honom mer. Börja förakta honom. Jag kunde inte förstöra hennes sätt att se på honom. Hon skulle bli så sorglig utan hans hjälp. Det skulle jag aldrig klara av att se hos henne.

 

nästa del kommer på fredag;)

ikväll

nu lovar jag mycket känner jag, men i all stress över internet hemma har jag helt glömt bort att lägga in delar ur "berättelsen".. inte ok anna...
men det gör jag också ikväll. och då kommer det vara en lite längre del eftersom jag missat två gånger...
så ikväll komemr mycket som jag lovat. men det kommer!

ojojoj, hemska jag då gut asså....

ska strax hoppa in i duschen, bara frida blir klar så. sen ska vi not fara och sola, myyyyyyyyyyyysigt det, har inte solat solarium på evigheter kännd det som!

försening

okej, det blev inte att jag la in bilderna idag, men ska sova hos frida ikväll också, så när jag kommer hem (förmodligen imorgon) så kan jag lägga in bilder från mina paket och lite annat som hände igår;)

BLONDA och på väg till skolan:]

mr bean.

ska springa till frida igen nu. fick lite stuffs av henne, men det visar jag imorgon för ska sova hos henne.
det är mr beans semester på 3an så ska skynda mig så jag inte missar så mycket haha:)
söta vi var i sommras typ.

JULAFTON 2010.

JAG VANN 25 KRONOR! hahahha av alla dom lotterna var den högsta vinsten vi fick 75 kr... hahah:]

Kalle anka.

om 10 minuter börjar kalle anka!
att man ser det varje år spelar ingen roll, eller att det är samma filmer!
det som spelar roll är att familjen samlas och att det är en tradition! Julafton är inte julafton utan kalle anka. hela familjen hoptryckta i soffan med några tomteskum i en skål på bordet medans tvn startar.
åh va härligt med julafton.all glädje som varit undangömt under året har äntligen krypit fram!

sista ljuster slocknar sakta.

snart blåser vi ut det sista ljuset i adventsljusstaken. för dagen den visar har äntligen kommit. julafton.
ljusen börjar brinna ut och bli bara stearin på bordet. men det är med glädje vi torkar bort det. för äntligen kom dagen som vi gått och väntat på ett helt år. väntan på en julgran, vackert klädd. skratt bland familjen, maten och inte för att glömma paketen vi öppnar och ser det vi önskat oss, bilvit köpt av en kär familjemedlem och överlämnat som en gåva.
nu hoppas jag att alla får en så bra jul som jag tänkt ha!
GODJUL!♥

dan före dopparedan.

nu sitter man här och väntar, och väntar, och väntar, och väntar på julafton som är imorgon! är så taggad att jag blir nervös över alla paketen. kommer bli galen om jag måste vänta mer! så nu ska jag börja gör amig klar för att krypa ner i sängen och vänta där istället.
hoppas alla får vad ni önskat er imorgon! godnatt ha ha det underbart!

HUNDVAKT!

har inte haft internet hemma sen i måndags? eller något, jätte konstigt! den bara ger upp och sen kan inte jag starta om den med routern(stavning?) utan min store bror fixar det på något annat sätt, men han är ju aldrig hemma!:O:O:O:O
aja, nu är jag och frida hos fridas moster och är hudvakt till Sånja, vi ska vara här tills kl 4 och har varit här sen 11 haha. men nu ska jag gå till dom i soffan:]

oj sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt gammal bild hahahahah

julavslutning

har inte loggat nu sen i lördags (:o) men har inte haft något vettigt att skriva sen så sov jag hos frida igår och var p stan ganska länge idag så har inte haft så mycket tid.
ska faktiskt (på ett lov!!!!!!) kliva upp kl 7 imorgon eftersom jag och frida ska fara på ålidhemsskolans julavslutning. hahahaha kulkul;)
senare ska vi fara på stan igen och fortsätta köpa julklappar. hittade bara en present och det var till linnea så måste börja leta lite till familjen också hahah.
så har jag sett ut idag, fast utan hårspänne. tog bara på mig det nu eftersom min lugg bara föll ner i mina ögon hela tiden hahha.

2 hela år!

for ner på stan idag och träffade en kompis, var riktigt trevligt eftersom vi inte träffats på 2 år. vi började smsa lite i somras men inte mer. vi hade faktiskt riktigt trevligt, först satt vi och pratade på hedvigs hörna och fikade i 2 timmar sen gick vi runt lite på stan tills dom stängde innan vi begav oss hem.
nu ska jag snart fika sen ska jag gör något. vad vet jag inte, men vi får väl se vad det blir:)
jag imorse när jag åt frukost haha.
tänkte lägga in den då men vårat internet funkade som vanligt inte...

JULLOV!:D

fick jullov idag!sjukt härligt!
vad tycker ni om min header? gjorde den bara i all hast alldeles nyss. pratar i telefon med lilla friiiiiiida just nu så fixar annan bakgrunds färger och någon gång senare :)
min farmor och min storebror gjorde fina munkar förra helgen som jag tyvärr inte inte har hunnit smaka än, men dom ser goda ut:)

haga makt, bräntis slakt!

har inte kunnat blogga under dagen eftersom vårat Internet dog och vi fick liv i det nyss.
igår var bräntiskampen. SNACKA OM UTKLASSNING! 6-1 hahahha.
för vi ska leva vi ska dö för haga!


måste skärpa mig nu!

nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova!
var så fruktansvärt trött idag så när jag kom hem så la jag mig och sov i typ 1½ timme. hahah men nu måste jag skärpa mig och börja lägga mig en mer vettig tid med tanke på hur trött jag blir.
TAGGA BRÄNTISKAPEN IMORGON!

onödigt tidigt!

jag kännde mig riktigt onödig när jag kom till skolan i morse för att ha språk och dom säger att det inte är något så jag hade kunnat ligga och sova just då... men men, finns inte så mycket att göra åt saken så nu sitter jag och rebecca i korridoren och väntar på att tiden ska gå medan jag spelar tetris och rebecca typ läser(?) något på engelska (någon konstig sak som hon alltid läser) på internet.
pussss<3
som sagt, gammal bild.

TRÄDEN!

slutade för typ en halvtimme sen men av någon anledning så är jag fortfarande kvar på skolan...
asså det är så sjukt vackert ute nu! kolla bara på träden! okej, alla kanske inte bor i umeå och kan se det men åååhh! jag vill bara ha min kamera just nu och ta massa bilder men den ligger hemma i mitt rum och när jag kommer hem så kommer det vara för mörkt för att fota en bra bild utan blixt. aja for hoppas att det håller sig till på torsdag eller helgen eller någon gång när jag har tid under dagsljus! men nu ska jag tvinga med frida till stan så vi kan fara hem!

NICE!

härligt! nu har jag slutat för dagen, eller måste vänta typ en timme sen så ska vi spela upp våran låt på musiken eftersom min röst var rätt så död i fredags när det var tanken att vi skulle spela upp.
om någon vet något man kan göra nu i typ 1 timme på skolan så får ni gärna upplysa mig om det!

äntligen klar! *pust*

nu är jag äntligen klar med min powerpoint för engelskan imorgon. härligt!
så nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova i 4 timmar innan jag måste upp ör att fara till skolan-.-' aja det är mitt fel att jag inte gjorde powerpointen tidigare så.
men godnatt alla ni som fortfarande är vakna!

godnatt sötnoosar

imorgon är det lucia. hahah fattar inte att det redan är julavslutning på fredag!
har inte bloggat något idag för det har inte hänt så mycket, har suttit och ritat av min mamma lite, blev faktiskt riktigt likt tycker jag!
kanske lägger in någon bild senare. vi får se.
nu ska jag i i alla fall lägga mig i sängen med min skoldator och försöka plugga in alla lucia låtar och fixa med engelska powerpointen eftersom jag har muntlig redovisning imorgon och jag är inte ALLS klar med den (hoppsan!), vet inte hur man gör en powerpoint!

sleep tight!

nu ska jag ta och packa lägga ihop datan och sen krypa ner i min härliga säng och bara sova!
imorgon någon gång kring 2 tiden kommer min farbror och hans fru hit och som firar mig så måste vakna ganska tidigt och städa mitt rum... aja ska bli kul i alla fall.
Färgade fridas hår ikväll. eller vi försökte med eftersom vi köper färgerna på maxi så är det sämst kvalla så det slutade med att hon hade nästan samma färg som innan bbara typ lite silver(?) i. när tanken var att det skulle bli mörkare brunt och med lite lila i. men nejdå... :/
haha lite konstig bild. men vem bryr sig?

JAY

vad tyckte alla om att Jay vann idol igår?
själv tycker jag att han förtjänade det och att rätt person vann, eller egentligen skulle olle ha vunnit men men.
gillade minna också hon är GRYM på att sjunga men ja jag fick en känsla av att Jay borde vinna hahah.

nattbloggning

känns bra att jag fortfarande ligger vaken. kanske ingen annan är vaken nu. det borde inte jag heller vara så ska nog fälla ihop datan och lägga mig och sova.
söta tjejet igår(i förrgår):]

3 delen i berättelsen.

del 3.

Vi fortsatte att kolla på varandra i ögonen utan att vika bort blicken en ända gång. Nästan utan att blinka.

Leendet på hans läppar när han kommit in genom dörren hade nu förändrats till ett mer lugnt men lite kusligt leende.

Jag tryckte mig mot väggen bakom mig så mycket det gick men eftersom jag redan tryckt mig mot den gjorde det nästan ingen skillnad.

Han fortsatte kolla på mig och jag såg hur hans ansikte närmade sig mitt. Jag kände när hans läppar nuddade mina.

Han lekte med mig. Det visste jag. Men hur mycket jag än ville rörde jag mig inte utan stod som en pinne.

Hans läppar lekte på mina och jag kände hur han försiktigt började bli vildare.

Han tryckte kroppen närmare mig och jag försökte dra mig undan, men jag satt fast mellan hans kropp och väggen.

Utan anledning skulle han aldrig göra det här. När jag hade varit hemma hos Lina hade han knappt märkt mig.

Hans händer började röra sig uppför mina armar. Paniken steg i kroppen.

Innan jag visste vad som hade hänt stod han någon meter ifrån mig och höll en hand på kinden. Jag hade slagit till honom. På något sätt hade jag fått lös ena armen för att kunna svinga den i ett slag mot hans kind.

försening

ska snart lägga in nästa del av historien men jag skriver svenska på den datan just nu så ska göra klart det först innan jag lägger upp den delen så kan bli att det blir väldigt sent.

grattis miiig!:]

äntligen är min födelsedag här. men bara för att jävlas med mig så var jag ju tvungen att bli sjuk på kuppen... men men, fick många fina presenter imorse av min familj så det var ju iallafall ett plus, sne är det bara 2 veckor och 1 dag kvar till julafton! taggad!
jag lägger in bilder på det jag fått någon gång under dagen.
gammla bild.

skola imorgon.

ska tillbaka till skolan imorgon. det är egentligen ingen skola utan vi ska på gymnasium och hälsa på typ.
men min röst är inte helt återtställd kan fortfarande inte prata riktigt men får ta med mig massa halstabletter och käka dom under dagen hahah.

helt borta..

blev till att stanna hemma från skolan idag. jag har ingen röst, eller ibland kan jag halvt säga ett ord i någon mening men men, ska vänta i typ en halvtimme så frida kan komma och hämta min skåpnyckel för att ta hem lite stuffs till mig. sen ska jag sova!
en bild från i sommras

bättre sent än aldrig right?

del 2

Det hade varit Alexander. Alex. Min bästa kompis Melissas, Lissas, storebror som bara är 16. 1 år äldre än jag. Jag hade varit hemlig kär i honom i flera år.

Han hade kommit in i caféet och jag stod bakom kassan. Det hade nästan varit tomt och jag jobbade själv eftersom min kollega var på lunch och min chef var bak på sitt kontor och kunde inte höra något.

Alex hade kommit fram till mig med ett leende på läpparna. Han gick bakom disken och fram till mig jag hade sagt att han inte fick vara där. Men han hade inte lyssnat. Han hade kommit närmare mig. En konstig känsla hade dykt upp i min kropp om att jag skulle akta mig från honom. Jag backade några steg och stod mot väggen men han fortsatte bara gå närmare mig.

Han stod nästan på mig och ingen av oss hade sagt något. Vi bara stod och kollade på varandra. Han hade gröna glänsande ögon, jag kunde se i dem att det var något han ville eller tänkte göra. Något som inte var bra.

Jag försökte putta bort honom men han tryckte sig bara närmare. Han var så nära att jag kände hans andedräkt mot mitt ansikte. Jag kände en stark lukt av alkohol. Kanske även en antydan till mint som om han försökt dölja att han druckit. Jag försöket smita åt sidorna men när jag vred på mig var hans arm på högra sidan om mig och en vägg på den andra.

Han hade inte sagt ett ord sen han kom in och han visade ingen antydan att göra det heller.

hinner inte ikväll.

får lägga in andra delen typ imorgon eftersom jag är med linnea och sitter vid fel dator just nu. men ja, vänta tills imorgon ;)
haha ser typ ut som en anka men live with it!

en vecka

nu är det precis en vecka tills jag fyller år. taggad? jo men visst! snart 15 ju.
men nu tänkte jag iallafall sova för jag är riktigt trött, var nära att somna på teatern idag hahha. men godantt och vi hörs kanske imorgon!

lucia

nu är det matte sen så ska vi träna lucia.
har inte så mycket att säga faktiskt. men tyckte att jag skulle uppdatera nu medans jag kan.

internet/tv borta...

ja känns tryggt att en byggargubbe kapade internet och tv sladden igår så varken tvn eller datan funkar så tills dom har fixat den sladden så kommer jag bara kunna blogga på skolan. förhoppningsvis så är det fixat tills ikväll, men vi får se =)
nästan all min hårfärg är borta nu:(:(:(:(:(:(

RSS 2.0