känna pulsen slå.

har varit hemma sen typ 5 och ätis osv, men nu ska jag dra tillbaka till frida och sova där(en natt till), vi ska se snuten i hollywood 2/3 eftersom vi såg ettan igår/inatt.
på fredag drar vi tydligen tillbaka till åsele så förhoppningsvis har jag kunnat fixa alla bilder som jag lovat innan dess, men inte säkert, annars gör jag väl det där eller så.
peace!
i brist på annat får ni en helt oredigerad bild... men jag har fräknar på bilden! glädje i det typ:]

ensam:]

hihihihi frida lämnade mig ensam med sin dator medan hon duschar (MUAHAHAHAH) så tänkte bara slänga in ett inlägg pusss;*

pussss

sov hos frida inatt och nu är jag bara hemma snabbt för att testa lite kläder min mor köpt till mig (awesoooome) så ska jag till frida igen.
tänkte tälta med min teatergrupp inatt men så blev det inte så det kommer vi göra ngn gång efter att skolan har börjat. men ska dra mig mot frida nu. skriver senare.
är vi störda eller vad?-.-'

buuusigt

frida sitter och äter middag så tänkte passa på att blogga lite. hihih.
vi ska nog snart dra ut och träffa lite random människor haha. får skriva när jag kommer hem ikväll när jag ska äta jodgubbar,björnbär och någon kaka mamma bakade imorse men en klick vispgrädde, sjukt gått det låter i min hjärna:]

usch, hemskaste bilden på mig, men det var den första jag hittade på den här datorn:] saknar verkligen inte när mitt hår såg ut så där. usch...-.-'
bilden är tagen bara några minuter efter avslutningen av 9an:]

lalala livet leker.

ska snart dra ut med frida igen, var bara hemma en snabbis och åt.
vet inte om jag sa det men igår var vi äntligen och köpte växter till mitt akvarium! det var verkligen på tiden! vi köpte även några extra fiskar, men inga guppis som jag ville för det tyckte inte den som hade jobbade i affären var en bra idé....
men nu ska jag dra ut med frida på rackartyg. vi höres!

sola,sola,sola lalala

oj va dålig jag är på att hålla löften ser jag.... har inte haft tid för så mycket data, frida var inte med maja idag så vi solade ute på gården istället. Jag hann bara redigera en bild under dagen och det var en på malin så det var ju inte dirket rätt bild, men det kommer, vet bara inte riktigt när...
bild från idag när vi solade

hihihihi, tidig kväll osv...:]

ojdå, måste verkligen sova nu. så går det när man fastnar med filmer...
haha gå går det när jag och frida har en webcam i stugan:]

typiskt detdär

äsch det blev inga bilder idag, typiskt. men imorgon har jag typ hela dagen för mig själv så då ska jag jobba med bilderna!
hade iaf sjukt trevligt med tjejerna igår, vi får på willys och köpte 6 chokladpuddingar,2 ben&jerrys och 2 läsk, vi hade tänkt köpta 12(3 var) energidrycker men hon i kassan ville inte sälja det till oss pga att frida och jennifer inte hade legg med sig... men kul ändå! godnatt!
hah en riktigt fin bild på mig och min "onepice" (funk) hihihi:]

tälta men dom bästa!

nu ska jag fara iväg och tälta tillsammans med frida,jennifer och rebbecca på rebeccas bakgård. kommer säkert bli riktigt trevligt!
skriver när jag komemr hem och då ska jag lägga in bilder från åsele och så vidare.

ip man

igår kom jag hem från skellefte vid typ 6 tiden på kvällen. hade verkligen roligt i ske men det var riktigt härligt att få komma hem!
ganska kul ändå att inatt vid kanske 1 kom min ena bror och frågade om jag ville se film med han och min andra broder, så vi satte oss och såg på ip man, ändå bra film om du frågar mig. riktigt trevligt var det ju också!
men nu ska jag fixa lite saker typ packa upp min väska som jag hade med till skellefte. pusss♥

skellefte, here i come!

NU har min dator kommit! yey på det!
men ska fara iväg till skellefte och trästocks nu om bara några minuter så kanske om jag får låna dator av min käre vän frida. men vi höres snart!
en liten förhandsvisning av åslemakrnaden, kommer lägga inte bättre och MER bilder när jag kommer hem. pussss

ÅSELE

nu far man iväg mot stugan. ses om typ 3 veckor eller så!

Just go with it.

sitter nu i min brors rum och ska se på film. hade inte så mycket annat göra för stunden s då känndes film som en bra plan!
har fortfarande inte fått tillaka min dator *suck* men den kommer väl förhoppningsvis snart!
nu är filmen snart klar och jag ska hämta en dricka och något att äta skriver senare!♥

RSS 2.0