När stjärnan lyser klart.

Vi hade våra två första projektuppvinsingar. först för skolan sen för föräldrarna.
Den första ska vi inte ens tala om, men den andra gick faktiskt bra! vi tog oss igonom hela föreställningen utan att det blev några stora problem vilket var nice!
imorgon är det dom sista tre vilket känns lite sorgligt eftersom vi faktiskt haft jätte kul! Men efter det här kommer vi ha sovmorgon till 11.40 varje tisdag under våren!
Nu ska jag äta något och sen sooooova!

Afraid of dying.

Det är så otrolligt härligt med projektvecka så här innan lovet. inte en ända lektion på hela veckan!
Däremot så jobbar vi väldigt intensivt på varje scen nu eftersom våran premiär är imorgon (ojoj!) så när man komemr hem är man helt slut.
Satte mig och försökte rika min klass som tecknade figurer.... mend et syns verkligen inte vilka dom förestälelr.. så ger upp det en stund och ska se någon film tror jag nog!

Microsoft word.....

ÅH jag blir bara så arg på MIcrosoft Word. Självkart ska det sluta fungera så allt arbete jag gjort ikväll med min uppsats gick upp som i rök. Den ska lämnas in om mindre än en timme. och vara mins 500 ord.
Mitt liv i ett nötskal.....

123 schtunk.

Var alldeles nyss med min klass och såg 123 schtunk på sagateatern. Åh vad jag skrattade! dom är ju helt underbara!
Nu ska jag göra något att äta sen göra historia.....
någon underbar själ som förstår sig på filmen " De andras liv" som skulle kunna vara underbar och föklara ved den filmern egenltigen handlar om för vi ska referera till, men jag förstår den helt enkelt inte....

Sweet dreams are made of these.

Vaknade för cirkus en halvtimme sen. Åh vad det är skönt att få sova ut! har nog inte kunnat sova ordentligt på kanske 2-3 veckor.
Snart ska jag börja skriva en uppsats om Kalla kriget eftersom den ska vara klar tills imorgon kväll och sen så ska jag plugga lite annan historia.
Behöver verkligen städa mitt rum också, det ser verkligen ut som ett bombnedslag. På riktigt.

We're going at it tonight.

Idag hade vi dom sista riktiga lektionerna innan sportlovet eftersom vi har projekt nästa vecka så har vil heller inga lektioner.
Dom var ganska lunga och härliga dessutom. Några redovisningar på engelskan( inte min eller amandas, eftersom att våran lärare glömde bort oss totalt.....) och sen så jobbade vi med lite imporvisation på teatern.
Se vilket fint linne min mamma kom hem med till mig idag!
Carlings 149:-

This is the end.

Hela den här dagen har har jag verkligen haft fullt upp!
Började ju som sagt dagen med prov och sen hade vi matte. Men Efter det så hade vi teater i 5 ½ timme paus för middag sen var det bara att skynda sig till hamnis för att ha ändå mer teater.
Nu är det iaf hög tid  för mig att sova.
We♥it

Kalla Kriget.

Historia just nu, Vi hade nyss prov på kalla kriget och nu sitter vi och ska skriva någon sorts uppsats(?) om just det, Kalla kriget.  Egentligen har vi inte så många lektioner på torsdagar. Vi har bara tre stycken. Men just idag går vi i treater/musik och dans till halv 6. Så då blir det att äta snabbt sen springa till teatern.
Jag vet att bloggandet har varit otroligt dåligt den senaste tiden och inte kommer den bli bättre på ett tag heller. Men håll ut ett tag till...
Ska föresten börja med en ny design till helgen.

Deep down under you.

Sitter i teaterkorridoren och ska egentligen ha svenska, men vi behövde inte gå in i klassrumemt så nu sitter vi(jag och Leo) här med varsina hörlurar och har typ helt isolerat oss från omvärlden.
Det snöar inte lite ute heller. Själv tycker jag att det räcker med snö nu....
Nu ska jag läsa lite om Selma Lagerlöf så jag kan säga att jag gjort lite nytta den här lektionen.

Ingen fantasi för att komma på någon rubrik.

Kom hem för lite mindre än en timme sen och är helt slut!
Hade bad på skolan idag som sista lektion och efter det så for jag och frida och gymmade som vanligt. Så nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig en stund och se någon film.
Det lät verkligen som en bra idé!

Crazy.

Känner verkligen hur bloggningen varit på botten i helgen. Men jag har knappt varit hemma alls sen i fredags. Så fort jag kommit in genom dörren har det nästan bara varit att äta sen skulle jag iväg ut igen.
Var med Frida, David och en kille som hette Markus från piteå (en trevligt pick det där!), vi såg på big brother och åt massa gott! Kom hem för cirkus en timme och hålelr på att somna! känns som om jag inte sovit på 2 veckor!
Men ska göra klart min fina powerpoint sen så får jag äntligen sova! Godnatt♥
Sjuktligt stel jag ser ut...

You got to make that change.

Min Pappa var helt underbar och kom hem med dom här böckerna för några dagar sen. Det var i den största som jag hittade receptet på dom cheekcakesen jag gjorde för några kvällar sen.

The huge dark clouds rolled towards them.

Här sitter jag själv i köket och försöker skriva på min redovisning, men en macka och multivitamindryck!
Men jag sks nog snart ge upp och gå och sova har varit trött hela dagen och måste ge upp min underbara sovmorgon eftersom jag måste repetera engelska. Jag skriver väl någon gång imorgon skulle jag tro.
Jag har föresten försökt skaffa någon okej webcam till den här datorn men det är gasnak svårt. Allt bara blir jobbigt och inte fungerar för det är väl gansak tråkigt för er att läsa inlägg utan bilder?

How many lives are living strange?

Min morgon har verkligen inte börjat bra. Cirkus halva min klass trodde att vi kunde ta sovmorgon idag men inte det inte. Så vi har fått ogilltig frånvaro. Som grädde på moset så missade jag bussen. Men min kära far kunde skjutsa mig så jag blir inte sen till matten. Nu ska jag jobba på med Engelskan eftersom jag imorgon Måste vara klar med den och har redovsning. hahah som om det komemr hända.....

Mini-aprikoscheesecakes.

Det här gjorde jag ikväll. Men glömde helt bort att fota resultatet, men en sak kan jag säga. Dom smakade underbart!

Alla hjärtans dag.

Hoppas ni haft en bra alla ♥ dag!
Nu ska jag sätta mig med en film och känna mig forever alone.

För övrigt så har vi i min klass sovmorgon imorgon till 20 i 12 vilket känns ganska nice. Så jag kan vakna cirks 10 någon gång!
Skriver förmodligen mer imorgon eftersom jag absolut inte har något speciellt att säga denna ljuva kväll. Vi synes och höres imorgon!

Heaven doesn't seem far away.

Ajajaj va mina knän gör ont! Hade skridskor på idrotten och jag kan verkligen INTE stå på dom man får låna på skolan. Glad är i alla fall jag då vi inte hade det nästa vecka utan istället någon gång efter lovet.
Istället har vi bad (vilket inte är speciellt mycket bättre) nästa vecka så...

Dreamtime.

Jag har blivt så less på läxor och redovisningar och allt som har med skola att göra!
Jag orkar nästan aldrig plugga eller göra någon super powerpoint vilket är ganska synd för det brukade jag gilla i 8an/9an....
Har engelska redovisning imorgon och jag är inte ens nästan klar med med mitt, vet inte vad jag ska säga osvosv...
Så det är nog dags för mig att sätta mig ner och börja jobba på den. Men det är bara så tråkigt.

As if no one could see.

Och så kom Polly.

Hittade en film som jag inte sett på fleeera flera år. Ska nog krypa ner i sängen och se den och sen sova.

Al Pitcher.

Helt klart bara underbar!
För er som inte visste det så kommer denna människa till Umeå 22 mars! självklart så ska man ju dit, det var inte speciellt dyrt heller 160 kronor bara!

Subwaaaay.

Kom nyligen tillbaka till skolan från att ha varit på norrlandsoperan en några i klassen och våran lärare för att kolla lite saker till våran produktion.
Jag och Ida tänkte vara lite smart och gå tillbaka eftersom vi inte skulle få plats i bilen. Så då tänkte vi att vi ändå går förbi subway så varför inte köpa en macka och äta på vägen då vi inte skulle hinna till lunchen. Men det resulterade i att vi inte kände våra händer mer än att det gjorde ont.
Läsa om Selma lagerlöf står näst på listan!

Small frustration.

Jag har verkligen inget att dela med mig av just idag. ingenting speciellt händer i mitt liv. Har suttit inne och degat hela dagen och väntat på att tiden skulle gå så jag kan få soooova!
Ska snart se Brides mades, dricka te och bara ta det lungt tills jag inte orkar vara vaken längre hihihi.
B-e-utiful....

When I feel better, when I feel good.

Kände att jag inte orkade vara speciellt nyttig idag så gjorde mig en kopp choklad med grädde och glass. MUMMA!

Step from the road to the sea to the sky.

Det är lite småsorgligt när man kollar på termometern och tänker "nej men det är ju bara -3 grader ute. Det är nästan  ju varmt!". Så tänkte jag när jag kom hem från iksu och såg utan att överdriva ut som en snögubbe! Det snöade ju så in i bomben där kring 5 snåret och då stod jag ute och pratade med frida.
Tycker faktiskt att snön kan börja försvninna nu, vill ha sommar och sol och gröna ängar!

Those bulletproof glass .

Det var SÅ gott att äta på eastern palace idag! Och inte för att tala om hut trevligt det var.
Är fortfarande proppmätt och det var mellan 1 och 3 som vi åt. Kommer nog aldig bli hungrig igen!
Dessutom så var teatern jag var och såg på riktigt bra. Med tanke på att dom hade typ 100 roller var.
-
Mamma beställe lite saker från oriflame tidigare och idag så gick jag och hämtade dom och upptäckte att även jag hade lite roliga saker där.

I think you're the greatest.

Imorgon vid ett så ska jag Frida och hennes pappa fara och äta på Eastern palace vilket känns himla trevligt!
Sen blir det att dröja kvar på stan någon timme för att sen se en pjäs med Amanda och Ida. Efter det blir det bara att fara hem och plugga inför idrottsprovet på måndag!
-
Vaknade upp imorse och såg hur fint väder det var ute, så ställde mig på balkongen och fotade lite.

Melodi nummer 2.

Åh, jag blir så ledsen då melodifestivalen och gladiatorerna ska vara samtidigt, vill ju se båda...
Min lösning blir att se melodifestivalen under pauserna.

But it's you who have further to fall.

Köpte mig en fin ring tidigare idag när jag var på stan med Ida. Bara 15kr så kände att det faktiskt var värt det då jag behöver ringar. Köpte även lite andra nödvändigheter.
-
SKulle egentligen ha farit och bowlat med frida och co. idag men det verkar inte som om det blir av. Hon verkar inte heller förstå mina desperata rop på hjälp då jag inte vill sitta inne som en säck potatis resten av kvällen.

Let's do i tonight.

Imorgon åker jag ner på stan med Ida under dagen ett tag, sen på kvällen så ska jag fara med frida och co. och bowla. Vilket häns himla trevligt!
Kvällens sysselsättning.

Somethings just don't work out.

Det känns verkligen som att jag fått tillbaka mitt liv nu när jag gjort matte provet. var på teatern igen ikväll, sist jag var där var 2 veckor sen.
Just nu sitter jag med en bulle, lyssnar på musik och bara tar det lungt!

Bära eller brista.

Nu ger jag upp matte pluggandet efter att ha sutt i 5 timmar non stop med matteboken under näsan. Känner att jag kan kanske hälfen av allt det jag borde kunna tills imorgon för att typ få E. Men jag kommer inte lära mig mer nu så det får helt enkelt bära eller brista imorgon.

Värdemängd och definitionsmängd.

Här sitter jag på golvet och pluggar massa matte.

Vi är starka tillsammans.

Matteboken ligger slängd på golvet. Prover är imorgon och jag kan fortfarande ingenting. *Suck* Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

RSS 2.0