25 februari.

ojojoj, har inte skrivit sen i söndags? men den här veckan har verkligen varit full proppad hela dagarna.
Jag ska på teater om ca en halv timma sen är det hem och plugga så vi får se om jag skriver mer sen.
Just det, jag vill tipsa om en blogg. www.detfinnsandra.blogg.se, bloggen är gansak hemsk eftersom man får veta vad som hänt andra. men det rä en väldigt bra blogg. jag tycker ni borde läsa den bloggen. men bered er att den är lite hemsk om man tänker efter.
pussar<3

21 februari.

hihihihihih, vi är bäst! :]

19 februari.

Jag kunde inte fara till linnea idag eftersom jag fortfarande är sjuk. det är ganska synd det.
men vi ses i alla fall nästa vecka på konfrimationsträffen. Men sen måste vi träffas mer också. Typ helgen efter det? vecka 9?
aja vi får hopas att det går då :)
Men min dag har faktiskt varit ganska bra ändå. jag sover faktiskt otroligt lite nu, jag tror att jag bara sov till 11 idag, men jag brukar kunna sova hela dagen. men när jag vaknade satte jag mig vid datan ett tag sen såg jag på några filmer.
och jag upptäckte nu för kanske en halvtimma sen att när jag går känns det inte som om mina ben kommer hålla mig uppe utan det käns som om dom kommer falla ihop under mig när jag går... men de tär säkert bara för att jag är sjuk sm det känns så.
men nu ska ajg hitta på något innan jag somar.
pussar<3

17 februari.

Imorgon ahr vi friluftasdag på skolan, men jag sak inte dit eftersom jag inte är helt frisk än. Men på fredag sak ajg till skolan, eftersom jag till linnea efteråt.
Men jag ser på film nu, tänkte bara att jag skulle uppdatera lite.
sak se klart på filmen nu.
pussar<3

16 februari

hejhej bloggen.
kommer inte bli något långt inlägg för jag orkar inte skriva så mycket. Jag är sjuk eller på väg att bli, har ingen feber men jätte ont i ryggen och halsen, jag fryser hela tiden och är yr och har ingen aptit.
Det är inte kul.
Men en sak som är bra idag är väl att de tär semeldagen, men har ju ingen aptit-.-'
inorgon har jag musik prov egentligen, emn jag går nog inte till skolan så jag får göra det nästa vecka trro jag.
Men nu ska jag bara ta det lungt och hoppas att det går över.
pusssar<3

14 februari.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLA!
okej, dagen är nästan slut så jag är lite sent ute, men jag har varit med frida hela dagen så har inte haft så mycket tillgång till datorer.
Men har alla haft en bra alla hjärtans dag? ^^
min har varit som nästan alla andra dagar det har inte hänt så mycket, Jag och frida for till fridas moster och tog bilder på hennes hundar med våra systemkameror :D
Imorogn är det ju skola igen så får skriva mer när jag kommer hem från skolan för nu tänkte jag gå och längga mig tidigt ikväll, igår somnade jag nästan med kläderna på så frida fick hämta sin pappa för att jag skulle gå och borsta tänderna och byta om, sen fick ajg bara sova till 11-.-'
men nu ska jag sova tror jag.
pussar<3

13 februari

Tjo, Jag och frida ser på melodifestivalen nu, så det blir inget långt inlägg.
Imorgon kommer jag inte kunna bogga förrnst på kvällen eftersom vi ska till fridas moster, emn jag bloggar när jag kommer hem för jag lovar jag ska försöka bli bättre på att uppdatera än vad jag har varit hittills.
Och just det, jag kommer nog snart börja lägga in kapittel av historian(boken) som jag skriver.
Men jag har inte hunnit så långt för jag tog bort sista kapittlet och började om, men det kommer nog snart.
Jag komemr i alla fall göra så att jag lägger upp ett kapittel i veckan så det räcker lite längre. och då får ni järna säga vad ni tyckte om det jag skrivit, och om dom inte är bra så får jag väl ändra dom.
Men nu ska jag se på melodifestivalen igen(a'
pussar<3

sötare får man ju leta efter :]

13 februari.

oj, det var verkligen länge sen jag uppdatareade sist. mer än en vecka... Men jag har inte haft så mycket tid, har pluggat jätte mycket, har 2 prvo nästan varje vecka och läxa till nästan varje dag, kasnke en dag i veckan som vi inte har det...
Men jag kan ju göra en liten sammanfattning om vad som jag kommer ihåg under denna veckan.
i tisdags var på en cirkus. Cirkus cirkör. den var ganska bra, men nästan bara i början sen blev man som less på den. sen så hade vi matte prov i torsdags och spanska prov i igår. och i torsdags hade jag jääätte mycket att göra, jag hade inte lämnat in ett so arbete så jag fick jobba hemma samtidigt som jag pluggade spanska sen hade jag teater som jag kom försent till eftersom jag pluggade, sen gick det bara sådär på spanska provet, och jag är lite sjuk också, så jag har haft en ganska jobbig vecka(a) och just det, igår hade vi klättring på hympan och jag är JÄTTE häjdrödd och väggen är typ 10 m. och när jag hade klättrat ungefär 5 m så började allt snurra, jag typ började skaka och allt så hon som säkrade mig fick ta ner mig :] men sen efter skolan så for jag, frida och jennifer på bio och såg valentine's day, den var sjuuukt bra :D
sen sov jag och jennifer hos frida och idag for vi på fortet ett tag ^^
Men jag ska till frida nu snart tror jag.
pussar<3

bilden är ca en vecka gammal eller så, från förra gången jag ladde in bilder i alla fall :]

5 februari.

godmorgon alla sömntutor.
tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag far till skolan.
Ska fara till Agnes backen och åka slalom under helgen, så kommer inte kunna uppdatera mer innan söndag för vi far vid halv 5, 5 idag, så jag ska bara hem och hämta sakerna sen far jag till henne.
Men jag får uppdatera på söndag när jag kommer hem.
pussar<3

tog bara en bild för jag har inte så mycket tid nu

3 februari.

tjo, pluggar fysik nu för jag har fyikprov imorgon.Inte taggad kan jag lova, fattar nada....
Just det, missa sovmorgon för någon fredrik ska komma och informera om praoen på lästiden när jag egentligen skulle ha sovmorgon, men får det nästa vecka istället. Ska ändå bli riktig härligt det;)
Men nu måste jag plugga, har nästan inte pluggar något än, har varit social med massa folk, mne nu SKA jag plugga och där med basta!
pussar<3

Jag för några dagar sen ^^

RSS 2.0