Sluta tidigt = GYM!

Imorgon börjar jag 9.35 och slutar antingen 12.15 eller 12.50 beroende på om vi tar lunch mitt i lektionen som vi brukar eller går efter schematt som förra veckan, men hur som helst så är det så underbart, endast en lektion och efter det blir att fara direkt till gymmet då jag knappt haft någon tid med mina drivor av läxor och föreställningar på kvällarna efter skolan. Har föreställning imorgon också men det är först vid 6 tiden jag måste vara där så då hinner jag lungt ta ett relativt långt pass imorgon vilket känns himla skönt!
Men nu ska jag faktiskt sova och ta igen lite sömn som jag förlorat under dessa två gångna veckor.
HItttade lite glitter hemma idag så bestämde mig för att vara kreativ och fixa mina naglar som varit ofina himla länge.

aldrig ledig.

Den här veckan har vi förseställningar varje dag utom på söndag då vi får en vilodag innan nästa vecka kommer och är lika fullpackad som denna ungefär.
Så nu blir nästan varje ledig tid jag har spenderad tillsammans med läxor och andra inlämningsuppgifter och inte så mycket vid datorn. 
Men nu ska vi gå på lunch och ha historia sen blir det hem och plugga tills jag ska iväg på föreställning.
Innan föreställningen i måndags tejpade Amanda mitt anikte då hon tyckte det behövde lagas.....

No pain no gain.

Hejhallå!
Sitter i skolbiblioteket med Amanda och vi borde jobba på svenskan men vi har inte våra böcker med oss utan dom ligger i våra skåp på andra sidan skolan typ så vi sitter bara och kollar runt på internet t.ex läser aftonbladet och så.
 
Jag är egentligen himla sugen på att fara och gymma just nu. Har knappt varit där på hela förra veckan förutom igår då eftersom jag haft föreställningar varje dag och Frida från göteborg var här på besök. Men denna vecka ska jag tillbaka till min träningsrutin bara jag inte blir sjuk. Har himla ont i huvudet och jättetrött i kroppen. Men vi ser väl.
Bild från weheartit.

Godmorgon!

Vi var vakna till ungefär 5 imorse snackade massa skit och såg på massa film. Hur trevligt som helst! 
Amnda har varit vaken i typ 2 timmar man jag råkade somna om efter att väckarklockan ringt heheheh.. Men nu ska vi gå upp och göra någon frukost innan jag typ dör av hunger! 
 

Utbrott.

Ikväll är det premiär för profilteaterns Utbrott som jag är med i som statist, det kommer bli så skjukt kul! Typ hela den här veckan har vi repat med provpublik och det har gått hur bra som helst! Himla roligt är det också!
Men nu ska jag städa i mitt sum så jag är klar att åka till profil strax innan 6 då föreställningen börjar 7. Efter det far jag iväg till Amanda och stannar där under natten. Egentligen var tanken att jag skulle fara till Djäknegården och var amed massor av folk men får inte skjuts dit så det blir lite svårare. Men jag och Amanda kommer nog har himla trevligt ändå så det gör väl inte så jätte mycket!
Vi hörs kanske ikväll eftersom jag kommer ha med min dator till Amanda och även min kamera. Hoppas ni får en lika nice kväll som jag kommer få!
Har inte tid att hitta någon bätte bild just nu så detta är en istagrambild från i torsdags då jag var på Droskan med min familj och åt alla hjärtans dag middag!

Stora studion.

Var i stora studion och fotograferade lite idag på fotolektionen. Men när vi var klara stannade jag och en till kvar och bara kaosfotade vilket var himla roligt!
Här är i allafall tre av alla bilderna på mig som vi tog idag, har alldeles för lite batteri för att redigera alla men ska försöka lägga upp de flesta sen också!

Fettisdag.

Idag är det som jag tror att alla vet, Fettisdag. Så när jag kommer hem blir det förmodligen att äta massa semlor innan jag ska iväg på repetition på profilteatern. nu blir det fotografering som gäller himla länge innan jag måste skynda mig hem då lektionen slutar 5 och jag ska vara tillbaka här kvart över 6.
Weheartit.

Fotografering.

Sitter här och borde egentligen göra engelska men det har jag inte riktigt kommit igång med ännu då jag planerar inför morgondagens fotolektion men några andra som också går den kursen och jag ska för en gångs skull inte bara stå bakom kameran utan låta någon annan fotografera mig, det händer verkligen inte ofta kan jag lova! Det är nästan bara jag själv som står för mina bilder så vi får se hur bra det går imorgon hahah. Är ju som sagt mer trygg bokom än framför kameran.
Istagrambild från imorse då jag satt och väntade på bussen (för andra gången då jag gången innan plötsligt fick ett sms om att första lektionen var iställd och jag började först efter lunch så det var det bara att traska hem igen.)

Fredag!

Nu är den efterlängtade fredagen här. Den ska jag spendera med Frida så som jag göra nästan varje kväll haha.
Dessvärre kommer denna helg vara väldigt hektiskt och full med läxor och annat pyssel så kommer inte direkt få vila ut som som jag egentligen skulle behöva. Men på Tisdag kommer Frida från Göteborg hit och stannar tills på söndag då hon har sportlov vilket kommer bli super nice!
Har även fått lite inspiration till några nya inlägg som jag ska försöka lägga upp under helgen, men vi får se då jag har typ varje minut inbokad haha.

Coffeehouse.

Har varit himla trött och less hela den här dagen. Vet inte riktigt varför, det bara var så just idag.
Så just nu känner jag att det skulle sitta bra med en chailatte från Coffeehouse som i måndags. Det var huuur gott som helst! For ner på stan tidigare och köpte den innan skolan då båda vi har sovmorgon på måndagar. Men jag får helt enkelt göra eget om jag vill ha det då vi nyligen skaffat en sån maskinsak så det är nice.

Hello healthy life.

Nu har jag tagit tag i saker och ting och fixat gymkort idag. Så under fyra månader är det på gymmet man kommer hitta mig. Känns så underbart skönt! Har även börjat med GI här hemma och minskat på sötsakerna en hel del (har även dragit in hela min familj i det här hehehehe) . Så om typ en timme är jag nog på väg till IKSU med Frida för att dra ett stenhårt pass. Hej träninginsvärk! 

Jolene.

Igår satt jag och Frida hemma hos henne och hade ingen aning om vad vi skulle göra. Men då fick vi en superidé om att lära oss Jolene med Dolly Parton. Så Frida tog fram sin synth och vi började försöka lära oss. Det belv himla mycket skratt, speciellt när min röst kråkade sig (och det har vi även på film) vilket var lite kul. Vi satt i kanske 2 timmar och spelade/ sjöng den låten tills det var dags för mig att gå hem sådär mitt i natten.
 
Vi är lite mer förtjusta i Miley Cirus verson då hon ser så härlig ut i videon och gör den inte lika snabbt som Dolly så det var lite enklare för oss hehehehe.
 
 

 
 

RSS 2.0