Mot jobbet!

Uppe och vaken med tuppen!
Jag måste verkligen gå och lägga mig i tid. Ville verkligen inte kliva upp när väckarklockan ringde imorse. 
Nu ska jag sätta mig på moppern och brumma iväg mot mer rensning!
Vackra arbetskläder osv...

Markservice.

Kom hem från första dagen på jobbet för cirkus en timme sen. Det började spöregna och vi som kröp under buskar blev alldeles leriga! Så därför fick vi sluta lite tidigare. Däremot så börjar jag klockan 7 imorgonbitti och dom kommade 3 vekorna(måndag- fredag då) samma sak. Det är väl inte dirket det roligaste jag gjort men inte heller det värsta.
 
Jag lekte lite med pärlplattor då jag hittade en låda full med olika sorters pärlor igår när jag egentligen sökte efter ett kuvert hehehe..... så jag har gjort tre små halsband! faktiskt helt ok nöjd med dom. kanske inget som jag kommer bära i skolan eller på stan särskillt ofta med jag kan ju lova att det var roligt! Därav inget bloggade under gårdagen.

Sockerkaka!

Hittade en kartong med "färdig" socerkaka i skafferiet och tänkte att jag skulle bjuda min famlij på det!
Dom blev tack och lov glada för den lilla överraskningen.
 

Bara helt random.

HEEEEY!
Åh herregud vad jag är hungrig! men om typ en timme eller så får jag maaat! Jag älskar mat. 
Hahah jag kände bara för att vara lite konstig idag (som alla andra dagar...) skriver igen när jag blirit "normal" för nu ska vi äta vårrullar! 

Ibland så.

För cirkus en timme sen så kom min broder hem från en treveckors tågluffning. Haha, han har fått jättemycket skägg och hår på huvudet. Det ser ut som ett ruffs!
Mina föräldrar kom också hem idag så nu har jag fått hemlagadmat igen. YEEEEY.
Så spenderade jag min kväll igår. Tycker att man ska få unna sig något gott ibland!

Det som gick så bra....

Var hos Ida idag. VI har knappt träffats åp hela lovet på grund av att vi inte varit hemma någon av oss.
Men idag så tog jag moppen och körde dit. Vi har huuur trevligt som helst! Gjorde middag( korv i ugn och potatismos) , såg på film och åt massa godis!
Sen var det dags för mig att fara hem så hann jag bara en liiiiten bit så dog moppen. och jag fick styra den hela vägen hem. Det har inte dött för mig alls iår och nu ända gången då ingen kan komm aoch hjälpa mig med den så dör den självklart. Typiskt..

Sjunga högt!

Jag har varit helt ensam hemma i snart 7 timmar. Det som är bra emd det är att jag kan springa runt och sjunga utan att någon hör(förutom våra grannar, men äsch!). Det dåliga är att det blir så sjukt tyst(när jag inte går runt och sjunger vill säga) och jag måste medge att det är lite läskigt. Jag är inte den som gillar att vara själv direkt får massa hemskta tankar i huvudet. Och jag som tänkte sova tidigt ikväll. Lycka till säger jag bara....
Som sagt, alla bilder från åsele var på blommor så det kommer väl komma bilder på enbart blommor nu ett tag eftersom mitt batteri i kameran är dött och jag har inte orkat packa ur min resväska med laddaren än.

HintHintHint.

HEEEJ!
Har suttit hemma hela dagen och förmodligen kommer det bli så resten av kvällen eftersom Frida inte verkar vilja förstå mina hintar och få ut min ut min hemskt tråkiga och instängda lägenhet...
Nej men jag har faktiskt haft en ganska bra dag. Gjorde pizza med min storebror och pratade om massa strunt vilket vi inte gör särskillt ofta annars och det var nice! Annars har jag faktiskt inte gjort något annat. 
Men nu ska jag verkligen inte tråka ut er med mina ej så händelserika dag så jag skriver igen senare.
Upptäckte idag att jag typ bara tagit bilder på blommor i åsele haha så det blir väl inte så späänande att se på kanske.
 
Hahah åh! Det här inlägget skulle jag lägga upp för fleera timmar sen, men glömde helt bort det. KNAS!
 

UMEÅ!

Nu är jag äntligen hemma! Efter 3 timmars bussresa, släpande av en resväska genom stan och blivit glodd på när jag kom in i ultra bussen för 10 minuter till åkande av buss så har jag äntligen kommit hem.
Visst, igårkväll började tänka på att stanna lite längre men gud så skönt det är att vara hemma! Ska få sova i min egna säng, ha ett "snabbt" internet och nu komemr jag äntligen kunna ladda upp bilder på bloggen igen! SUPER.
Men jag lägger upp bilderna från veckan(dom få bilder jag har) imorgon, är alldeles för trött för att sätta mig och redigera nu.
 

Som en simbassäng.

Om 24 timmar är jag nästan hemma i Umeå.
Vilket betyder att jag inte kommer få nylagad mat på några dagar eftersom både jag och min bror är för lata för att ställa oss och laga från grynden så vi brukar värma rester som vi hittar i frysen, göra nudlar eller liknande. 
 
Jag har verkligen inget spännande att berätta. Pappa håller på att göra om på våran altan nu. Den är ganska annorlunda faktiskt. För stunden har den bara tre väggar och sen så ser det ut som en simbassäng. Men det kommer bli fint när det är klart.

Hejhallå!

Tänkte att jag skulle kolla blogloving eftersom jag inte läs någon blogg på en vecka. Men nu visade det sig att jag har 73 inlägg att läsa men jag verkar bara komma åt dom 10 senaste vilket kändes drygt..
Men jag far hem igen på fredag. HÄRLIGT.
Fast jag måste åka buss vilket kändes mindre roligt för då måste jag gå med min packning genom hela stan igen.
 
Har suttit med en hemmagjord hårinpackning i håret idag också. Vi använde oss av majonäs, ett ägg och lite öl som vi sen virade in i plastfolie i 20 minuter. Mitt hår är då iallafall mjukt nu. Litte fettigt men mjukt.
Tror att jag ska se klart min film som jag började se 4 minuter på för kanske en timme sen hehe. Så jag ska försöka skriva något tråkigt blildlöst inlägg imorgon också. Annars får ni helt enkelt vänta till jag är hemma igen på fredag.

Hej folket.

Heeej!
Det finns verkligen inget att göra här så jag stannar väl bara några nätter till, far hem på antingen torsdag eller fredag skulle jag väl tro.
 
Jag hade dert iallafall riktigt roligt under marknades helgen. Jag, Linnea och Marlene for till ungdomscampingen och spenderade våra kvällar där. Vi var väl där till typ 1/ halv 2 någon gång på natten då mina föräldrar hämtade tillbaka oss till stugan.
Träffade hur mycket nytt och trevligt folk som helst! Och ja, även massa som jag redan vetat vilka dom var sen tidigare. Men jag tycker då att om man har tid under marknadshelgen så ska man ta sig hit för det är grymt kul och på natten så delar dom ut pannkaka helt gratis!
 

Marknaden.

Idag var sista marknadsdagen. Men jag stannar nog kvar i Åsele tills på fredag, kanske tidigare.
Jag köpte inte så jätte mycket, en kofta, två örhängen och två ringar som båda gick sönder efter första gången jag använde dom, så då for vi och skulle kolla om vi kunde få byta dom men han som sålde smyckena var hur otrevlig som helst! Han och min mor började typ skrika på varandra eftersom han började anklaga oss för massa. Men vi fick byta en av ringarna så det var väl ganska bra.
 
Jag har inte fotat marknaden någonting alls. Det har varit så fruktansvärt dåligt väder, Spöregn hela dagarna så då ville jag inte ta med mig kameran ut. Idag var/är det i och för sig alldeles soligt och fint.
Men lämnade ändå kameran hemma. 
Vi ser väl när ajg skriver igen. Det är ganska härligt att vara utan internet ibland måste jag faktiskt säga!

Åselemarknaden 2011.

Nu har marknade sprakat igång och då tänkte jag att jag skulle lägga in en liten bildbomb från förra årets marknad!

Back on track.

Tydligen så ska vi fara tillbaka till åsele imorgon någon gång.
Det kände jag mig inte så super taggad på. Har bara fått sova i min underbara säng en natt och sen ska vil tillbaka och vem vet hur länge vi stannar då. 
Sen hörde jag att det ska regna hela helgen så det komemr ju bli roligt att gå runt på marknaden i regn.
 
Jag tror förresten att min dator har blivit lite trött för den stängde av sig själv tidigare idag och ville inte starta, nu är det ju igång ingen som ni kan se men det är lite segt haha.
 
Vet ni vad jag har gjort hela dagen? Jag har suttit poch rensat bort massa dåligt bilder som jag har tagit. För när jag fick min kamera så raderade jag tydligen aldrig dom dåliga så nu har jag tre års rensning att göra! eller jag har faktiskt hunnit göra 1½ år vilket blev väldigt tråkigt efter ett tag så får se hur mycket jag hinner haha.
Hahah ojoj, gammal oredigerad bild från 2010. Hade bara haft min älskade kamera i några månader.♥

Hej Umeå.

Nu är vi hemma i underbara Umeå!
Vädret var ju lite av en besvikelse men vad kan göra? Är bara glad att vi har en normal toa igen haha.
 
Nu när vi är hemma igen så har all min inspiration till inlägg försvunnit. Ska se om jag får någon inspiration snart då lär jag väl höra av mig igen!

Packar.

Nu riktigt spöregnar det här. Fast det är ganska fint eftersom solen fortfarande lyser på ena sidan av huset men på den andra är himlen kolsvart!
Tror inte att jag ska sitta vid internet särskillt mycket längre nu eftersom pappas mobil börjar bli lite väl varm och jag har gjort ingenting på internet så känns lite ovärt att slösa.
 
Nu ska jg packa lite så vi kommer iväg fort imorgon.
Jag skriver ingen när vi kommit hem och jag kan lägga upp bilder igen för jag tror inte jag kommer hinna skriva innan vi far.
 

Super fint!

Idag har det lyst i lite sol genom förstret, Men det har varit så pass molnigt att det kändes ovärt att gå ut och sola.
Imorgon far vi hem men vi kommer tillbaka på fredag och då komemr vi vara några stycken. Jag har tv å kompisar som kommer hit och sen kommer kanske min bror och några till så det blir kommer bli fullt hus här till helgen!
 
Det är så fint här! Speciellt nu när solen lyser på vattnet och det ser ut som att det glittrar och ni skulle sett hur fint det var igår(?)kväll det var dimmigt + regnbåge + orange/rosa himmel. Det var så galet fint att det inte går! Försökte ta några bilder med min kassa mobil. Men man ser knappt något på dom bilderna.
Jag önskar verkligen att jag varit smart nog att inte glömma kameran hemma. 
 
Vi (mina färäldrar(mest pappa)) håller på att göra om lite här i stugan. VI ska måla om typ hela framsidan så den blir fin. Vi ska typ göra om lite mer på altanen så de tgår att vara där uteutan att typ bli uppäten totalt.
Det kommer nog bli fint. Papap är och köper färgen nu så när han kommer tillbaka blir det bara till att måla i massor!
 

Lugna puckar.

Hallå!
Jag måste faktiskt säga att det är ganska skönt här ute i skogen. 
Visst det finns typ inte en ända människa som man kan vara social med (förutom mina föräldrar men det är väl inte riktigt samma sak skulle jag säga) eller så, men eftersom vi bara stannar tills på tisdag så är det ganska skönt att bara kunna ta det lugnt och så fort det blir sol igen ( det har regnat ända från det att jag vaknade) så ska jag sola, kanske klippa gräset eller något och tjäna lite pengar heheheh.
Ska se om jag hittar något roligt att göra. Skriver igen imorgon.  

I stugan.

Kom fram till Åsele för typ 2 timmar sen och sen dess har jag hunnit äta middag och efterrätt, super gott!
Nu sitter jag med ett glas Cola och bara njuter av tystheten och avskyr myggorna som det svärmar av här..
Vi far hem till Umeå på tisdag men det blir bara " hem och vända", eller nästan. Vi far tillbaka hit igen på fredag när Åselemarknaden börjar, för den kan man ju inte missa för allt i världen!
Så om någon av er ska hit till marknaden så får ni mer än gärna höra av er på ett eller annat sätt.
Nu ska jag inte överhetta pappas mobil förlänge (det är den som har internet) Så jag hör av mig någon annan gång, förmodligen imorgon.
Kommer bli väldigt tråkiga och bildlösa inlägg nu när jag inte är hemma eftersom det tar eeeevigheter att ens försöka ladda upp en bild...

Fullt upp.

Har inte hunnit skriva några inlägg men ska försöka skiva ibland ändå!

Mot Åsele!

Om ungefär en timme förjar jag fara mot stan för att ta bussen mot Åsele och min underbara stuga!
Känns ju bara kul att jag måste gå genom stan med en låtande resväska. Men det får jag stå ut med.
Ska försöka fixa några små tidsinställda inlägg nu innan jag far, men det blir nog inte så många eftersom jag måste hinna fixa en massa saker innan jag tar mig till bussen.

Dagens onödiga information.

Ipad!

Sitter och leker med Linneas iPad för stunden hihihi. Men vi ska nog gå ut på en fotorunda eller så typ nu. Hör av mig imorgon!   

Sanpple.

Far iväg till Linnea om ett tag. Blir nog trevligt inte träffat tjejen på evigheter!
ska försöka slänga in något inlägg när jag är där kanske, vi får se. Annars få ni vänt till imorgon när jag kommer tillbaka hem.
Förresten så vill jag bara säga att det här är nog en av dom godaste drickorna som finns! Sen står det "onödig facta" i locken!^^

Dagens onödiga information.

Dagens onödiga information.

Tänkte testa med "dagens onödiga information". Så njut av onödigheterna! Här kommer den första.
 

Knasigt underbart!

HejHallå!
DET ÄR SOL UTE! äntligen levererar umeå, UNDERBART!
När Frida kommer hem om sisådär en timme eller två ska vet jag inte alls vad vi ska göra, något antar jag.
 
Jag vet inte om jag sov bra eller dåligt inatt. Gick och la mig lite väl sent och vaknade för typ 20 mminuter sen. Jag har inget att skriva så just därför skriver jag bara helt ovärda saker.
 
Just det! Fundderade på om jag ska börja med att lägga upp en onödig fakta varje dag ett tag. Vad tycker ni om det?:)

Trollunge.

Jag har suttit nästan hela kvällen och läst onödig fakta. Hur kul som helst ju!
 
Det var ju Wheels här i Umeå ikväll. Men inte for jag på det inte. Det har ju varit så grymt dåligt väder hela dagen så hade inte lust att fara, sen hade jag ingen som ville fara dit med mig ändå så... Hehehe.
 
Funderade lite på att gå och lägga mig fast det känns lite svårt då min bror har massa galna människor(hans kompisar, som jag tycker är galna) på sitt rum + att vi har papperstunna väggar typ så hör inte så mycket annat än dom. KUL. Stannar nog uppe ett tag till då så får jag se om dom går hem någon gång hihi.
Jag ser ut som ett skelande troll....

RSS 2.0