Onödig fakta.

Jag vet inte riktigt om allt det här är sant, så ta det med en nypa salt.
Här är bara 30 stycken men det finns så galet mycket mer att det inte är sant! HAr suttit och läst i flera timmar heheheh. Klicka HÄR för att komma till sidan jag kollade på.
 
1. Elefanter är det ända djuret som inte kan hoppa.
2. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
3. I vartenda avsnitt av TVserien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.
4. Människans starkaste muskel är tungan.
5. Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
6. 7 personer i Sverige heter Pirat, varav 3 i förnamn.
7. Duellering är lagligt i Paraguay så länge båda parer är registrerade blodgivare.
8. Världshistoriens kortaste krig utkämpades den 27 augusti 1896 mellan Storbritannien och Zanzibar. Det varade i 38 minuter.
9. I Kalifornien finns det en lag som förbjuder en att gå ut och gå med en okopplad elefant.
10. I Greene är det olagligt att äta jordnötter och gå baklänges på trottoaren om en konsert pågår. 
11. Endast 30% av världens befolkning kan vifta på näsvingarna.(jag känner mig speciell!)
12. När titanic höll på att sjunka så körde det förbi ett annat skepp, men dom gjorde inget eftersom kaptenen sov.
13. I USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
14. Uppfinnaren av guillotinen döpte den efter sig själv. Det fick tillslut hans barn att byta namn.
15. Före Nokia började med mobiler gjorde de gummistövlar.
16. DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccesivt det bertyder att alla kommer att bli mörkhyade till slut.
17. Visste du att Super Mario har mössa för att tecknaren inte kunde rita hår?
18. Matt Groening skapade simpsons familjen gul för att folk skulle tro att det var något fel på färgerna i deras tv apparater.
19. Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.
20. Pirater hade inte ögonlapp för att de förlorat ett öga, utan för att de snabbt skulle kunna byta sida på ögonlappen när det blev överfall i mörkret , eftersom det ena ögat hade vant sig och gav dem bättre syn.
21. I vissa delstater i usa är det olagligt att fånga fisk med lasso.
22. Marlon Brando fick 30 miljoner kronor för att vara med tio minuter i filmen Columbus.
23. Henry Ford hade inget körkort.
24. Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.
25. I Singapore får man inte spotta på gatan för då åker man i fängelse.
26. När man blir ''övertrött'' fungerar inte hjärnan som vanligt. Det är för att kroppen automatiskt vilar en hjärnhalva åt gången när kroppen börjar få slut på energi. Då uppfattas ofta omgivningen som extra rolig eller tråkigt.
27. Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe. 
28. En katt har 32 muskler i varje öra.
29. Fulla myror ramlar alltid åt höger.
30. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt kulspetspennor i halsen. 

Mitt stackars öga....

Heeej!
Klumpig som jag är så petade jag mig själv i ögat... Det gör ont, rinner och är alldeles rött nu och jag kan heller inte öppna det lika mycket som innan så nu ser mitt högra öga mycket mindre ut än det vänstra.
Men så går det väl när man är lika klumpig som jag är!

Jorgubbaaaaaaar!^^

Jorbubbar + grädde + socker = Sommarkänsla!
 

Bara massa regn.

Heeeeej!
Jag gick inte och la mig förens halv 5 imorse. Sen sov jag till typ halv 2 så känner mig rätt så utvilad ändå.
Senare idag kommer mina föräldrar hem från våran stuga. Vet inte hur länge men efter ett par dagar eller så så ska dom tillbaka och då ska även jag med dit och kommer vara borta x antal veckor så som det är varje år. Vilket resulterar i mindre bloggning och så gott som inga bilder eftersom internet kommer från min fars mobil när vi är där och då tar det huuuuuuur lång tid som helst att ladda upp en ynka liten bild.
 
Det är så tråkigt att kolla ut genom förstret nu när det bara regnar, Visst det kan vara mysigt med regn om man har en bra bok att läsa. Men det har jag inte för tilfället så istället känns vädret bara deprimerande...

Nattligt besök på bloggen.

Hejhopp!
Jag vet att det är ganska sent att vara vaken den här tiden, men fastnade med min bok vilket resulterade i att den nu är slut...
Jag vet inte riktigt v arför jag fortsätter vara vaken den här tidne på dygnet men de tär något som gör att jag inte känner för att sova. Jag vill så gärna bara gå ut och gå på en liten promenad, men det skulle jag ju aldrig få! 
Kanske ritar något en liten stund eller startar någon serie för att få något att göra. För sova känner jag verkligen inte för att göra ännu.
Men jag ska försöka uppdatera mer nu när ajg ändå är ledig och faktiskt har tid för det mesta, vilket resulterar i att jag inte har något spännande att säga....
En helt random bild som inte har med inlägget att göra alls, men jag hade ingen bättre som passade och jag tychte att en fin sommardag(som det var när bilden togs) kunde få vara lite av en uppmuntrande bild nu när det har varit dåligt väder några dagar.

Oinspirerad rubrik.

Hejhallå!
Nu tvätta mitt hår och sätta i hårinpackning. 
Vet ni vad!? Nu när jag sätterupp håret så når det ändå ner till nacken. Känns underbart! Sen så har mitt hår solblekts massa så nu ser man min utväxt en aning bättre haha.

Macaroni and cheese.

Halloj!
Nu var det länge sen som jag bloggade igen. 
Var knappt hemma igår utan var med Frida hela dagen och kom hem för cirkus en halvtimme sen så har inte haft så mycket tid för att sitta vid datorn.
Förresten så skulle jag vilja efterlysa:
Den.
Igår for jag och Frida runt och sökte efter något liknande men hittade den ingenstans. Så om det finns någon som vet vars man kan köpa det så skulle den personen vara guldvärd! Så släng in en kommentar eller så om ni ser en sån förpackning. Tackar!

Bulldeg.

Min mor har fyllt våran frys med bullar idag. Det luktar fortfarande i hela lägenheten. mumma.
Det bästa när manmma bakar just bullar är att jag och mina bröder nästan alltid har fått kantbiten av degen att mummsa på. Hur gott som helst! Skulle kunna äta nästan bara det!

Midsommarfirande!

Vi tog fram grillen ute på gården och min mor,min far och min bror ställe sig och började grilla kött. Själv är jag inte speciellt förtjust i grillkött, men jag var ju tvungen att smaka en liten bit ändå tyckte min mor. Det var väl helt okej om jag fpr säga det själv. Jag hade ändå en väldigt bra midsommar även fast jag inte for ut och träffa kompisar så var det mysigt att fira enbart med familjen.
Nu blir till att till att se någon mysig film och sen så ska jag skalla kudden så godnatt på er, jag hörav mig imorgon någon gång.

 

Midsommarafton.

Heeey!
Idag är det midsommarafton och solen skiner. Kan det bli bättre?
Jag är ingen direkt firare av denna dag men mina föräldrar var iväg till gammlia och kollade lite på firandet och sen så ska vi göra massa god mat. Blir nog trevligt. Får se om jag träffar någon senare men det lär nog inte bli av då alla är bortresta eller bara borta över dagen.
Sitter och försöker hitta massa inspiration på tåg eftersom jag ska testa rita en bild med det som motiv till min bror som ska fara ut och tågluffa i sommar. Ganska spännande med tanke på att jag nästan aldrig ritar "döda" objekt utan nästan alltid männsikor.

Slö moppe. Slöa människor.

Hallelå!
Var med frida nu under kvällen och kom hem för bara en liten stund sen. Det har tråkigt nog blivit så att vi inte längre är med varanda varje eftermiddag som det var förut, men sånt är livet.
Började med att vi såg en liten kulig film som vi spelade in i 7an. Ni vill inte ens veta vad det var på den filmen. Skäms lite över oss faktiskt(på ett bra sätt)!
Efter det så gick vi iväg för att häma Fridas moppe som stod lite öde och inte ville sammarbeta i uppförsbackar utan la av så det slutade med att FrökenFrida satt på moppen och gasade för glatta livet och jag knuffade på. Måste sett lite roligt ut om man kollade från utsidan av våran lilla bubbla. Efter det var det bara slö framför datorn hemma hos frida som var planen.
Tanken var att vi skulle på stan imorgon men med tanke på att det är midsommarafton så är allt stängt så det får bli en annan dag.
Nu blev det här ett himla långt inlägg men så blir det ibland när man kommer in i skrivandet.
Men nu ska jag se min nya favoritserie - Desperate housewives!  Sen blir det till att sova så godnatt alla underbara människor!
Hihihi mitt hår börjar bli längre igen! (no shit Sherlock)

Fatta Eld.

Hallå!
Nu har jag varit hemma ett tag. 
Hittade en bok som min far lånat hem och som jag väntat på ett tag nämligen Fatta eld, andra delen av hungerspelen. Vilket kändes super! Förutom den delen att jag alltid måste ha en bok att läsa så jag hann börja på en ny, så måste vänta ett par dagar innan jag kan läsa den nya boken. MenMen, den jag läser nu är ändå sjukt bra!

I pjamas.

SItter just i detta ögonblick hemma hos ida. 
DET ÄR HUR FINT VÄDER SOM HELST UTE! Så vi tänkte gå ut om ett tag och fota lite.
Glömde helt bort att fota något igår så vi får se vad det blir för bilder som jag lägger upp senare. Men nu ska jag byta om eftersom jag fortfarande sitter i pjamas heheheh. 
Skriver senare!
Från förra gången jag och Ida hade en knasig kväll. Det gick lite över styr hahahahahah. Men jag tycker jag var söt den där gången för 1000000 år sen!

Pruttar iväg på min moppe.

Nu ska jag  gå ut, sätta mig på min moppe och prutta iväg mot Ida.
Jag tror inte att jag kommer blogga speciellt mycket mer ikväll efter det här då jag bara kommer ha tillgång till Idas dator. Men får se om jag slänger in ett litet inlägg senare 
Kvällens och även dagens outfit.

A friend is someone who walks in when the world has walked out.

Heeeeeey!
Jag var ju som sagt på stan med Ida tidigare idag. Jag köpte mig en hårinpackning eftersom mitt hår börjar likna ett skatbo mer och mer för varje dag som går.
Vi gick även på Caféet som heter Göteborg eftersom jag hade en kupong där som gjordet att man fick två smartisglassar för 68 kronor, så vi delade på det vilket gjorde att vi bara behövde betala 34 kr var.
Ida köpte massa saker hon också. Kommer inte ihåg hälften av alla sakerna hon köpte däremot haha!
 
Ska hem till Ida efter maten. Vi ska ha typ en liten "spakväll" med hårinpackningen, ansiktsmask, nagellack osv. Det blir nog mysigt!
Tänkte ta med mig kameran så det kommer förhoppningsvis komma upp bilder här senare.

Staden.

Hellluuu!
Känns grymt härligt att ha lite planer inför imorgon. I en hel vecka har jag gårr planlös och bara suttit hemma och degat mest hela tiden. Men imorgon ska jag och min underbara vän Ida gå på stan. Däremot så har jag inte speciellt mycket pengar att spendera så får nog bli fönstershopping för min del! 
Just det, så här fin var jag när jag sprangrunt på fotbollsplanen när det var slaget om midgård.

Design på g!

Den nya designen på min blogg är på g!
Måste bara fixa och trixa lite. Ni får nog räkna med att det kommer ta några veckor innan den är klar. Men Jag jobbar fullt med den så förhoppningsvis så kommer det inte ta speciellt jätte lång tid tilld den är klar.

Surpriiiise!

Nu när jag loggade in för att skriva ett helt annat inlägg så såg jag att jag kommit till nya Blogg.se.
Det ser rätt så nice ut faktiskt. När man väl har lärt sig vars man hittar allt och så så tror jag att det kommer vara grymt. Visst det ser inte helt annorlunda från den förra designen men ändå, lite.
Nu ska jag i alla fall gå och äta frukost, eller om man kanske borde kalla det lunch? frunch kanske?

Malin fyllde ju år för några veckor sen så jag bakade cupcakes som hon sen fick. 
Hade inte annan spännande bild som passade till inlägget så fick bli den här random bilden.

Hårspännen och sånt.

Heeeeeej!
Vet ni vad jag har gjort (ett försök till) idag?
Jag har städat. Lite. Men jag försökte organisera lite i min hårsnoddslåda och upptäckte att den lilla påsen som jag har hårspännen i snart är lite för liten. Dessutom så är den ganska så trasig.
Är det någon som vet vars man kan köpa snå gulliga påsar så skulel jag vara väldigt glad!

An eye for an eye.

Jag bestämde mig för att ta fram ritblocket idag. Jag är däremot inte speciellt nöjd med handen men jag har i och för sig bara ritat händer några få gånger så det är väl egentligen bra med tanke på att det inte är handen jag focuserade på .

Inget varmvatten...

Klockan 21.00 ikväll så stängs vårat varmvatten av och sätts inte på förens på onsdag morgon.
Det känns lite små jobbigt etersom jag är ganska beroende av min dusch! Vi har fått några typ "kuponger" så vi kan fara på t.ex. Medly och ducha/använda gymmet osv men det är jag inte speciellt super taggad på.
Men nu ska jag gåoch duscha eftersom att hela min familj ska hinna duscha ikväll innan det stäng av.

Sommarlov.

Jag har varit dålig på uppdatering här på bloggen.
Sommarlovet har kommit och jag har ännu inte gjort något alls. Har mest bara suttit hemma och degat. Läste ut en bok redigerat massor av bilder.
Det finns verkligen inget som jag kan skriva. Vad vill ni läsa om? ge mig tips! Något jag skrivit om som ni tyckt varit intressant?
Två bilder på min fina klass när vi fikade på avslutningen.

2 x 22.

Jag känner mig som det osmartaste människan på den här planeten för tillfället....
Igår (av någon anledning jag inte riktigt förstår) for jag och frida till ett solarium och solade. "Vi solar 2 x 22 så kommer vi bli riktigt bruna!" . Det var nog det dummaste jag gjort eftersom jag nu har bränt mig typ överallt! på låren(fram och bak), på vaderna, bröstkorgen(lite) och sen ryggen. Jag kan ju säga at det inte är speciellt enkelt att sova....
Nu tänkte jag gå och göra mig frukost och tycka lite synd om mig själv för min dumdristighet.
We♥it

15 things to remember.

Så hemskt att det blir roligt.

Sommarlov 2012.

Sitter i min vän Rebeccas mammas lägenhet. Vi gjorde middag, lekte på en lekplast och snart ska vi fara ner på stan och gå på tivolit!
Den här dagen har varit hur grym som helst. Först så hade jag skolavslutning och sen så for jag hit vilket var NICE!
Men nu ska vi snart fara iväg så jag skriver mer och lägger upp bilder när jag kommit hem.

Utsparkkk.

Jag är så otroligt trött just nu att det inte går.
Funderar på att sätta mig och läsa eftersom jag måste läsa ut en bok innan torsdag och jag har knappt börjat på den än...
Vi hade utspark för film och teater 3orna idag. Det var grymt!
Det lät på vissa som att vi hade gjort en bra sak. Jag fick typ sitta på en sten foreveralone i typ en timme men det var det nästan värt! Priset var ju ändå det bästa. Det lag som vann fick en svart pärm med ett register och en penna. Lite oväntat och förmodligen kommer dom ju behöva det när dom kommer ut i den stora världen!

Helgen Del 2.

Lördagen: (BILDBOMB!)
Oliver kastade den ultimata "mackan".
Vi lekte med tomtebloss.
Anna försökte sig på röksignaler, men det fanns ingen vind så det gick inte speciellt bra.
Vårat alldeles egna kärlekspar som satte sig vid en annan eld. ↓
Anna är vig!
Och när det blev mörkare så lekte vi ännu mer med tomtebloss.

Helgen Del 1.

Bilderna får tala för sig själva. Men det här var min fredags kväll! ↓
Varning för bildbomb.

Kalla kriget = KLART!

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande från bloggen nu ett par daga. Vet inte ens vad det är jag har gjort.
Idag har jag däremot skickat in en historiauppgift om kalla kriget som jag inte gjorde tidigare under året.
Sen imorgon så har jag histora, världens längsta hål typ och efter det fotbollsträning eftersom slaget om midgård är på fredag och jag har bara varit på några få träningar hehehe.
Men nu är det dags för mig att sova tror jag. Får lov att försöka höra av mig något imorgon eller så.
Godnatt!

Mörbultad och trött.

Nu finns det inget snack om saken, jag ska sova! Efter en dag på paradisbadet med massa trevliga människor så är man helt mörbultad och slut. Sen så ringde min mor och sa att hon köpt converse till mig, Underbart!
Ganska glad ändå att vi har sovmorgon imorgon så jag får sova ut lite.
Kollade förresten på bigbrother finalen. Var det rätt person som vann tycker ni? själv så var jag lite inne på att Amandus skulle vinna, men aja har inte sett BigBrother speciellt mycket iår så spelar inte speciellt stor roll.
Men godnatt!
Fick bli en rätt så gammal bild på mig och frida eftersom jag inte hade någon annan trevlig att bjuda på ännu.

Övik!

Helt spontant igår så betsämde jag mig för att haka på Frida, David, Viktor och Markus till Övik för att fara och bada.
vi far om ungeför en timme och är borta så gott som hela dagen.
Kändes ändå spontant och nice! Men nu ska jag äta frukost och faktiskt så måste jag tvätta håret det är inte speciellt mysigt för stunden..
Jag kan höra av mig när jag har kommit hem, ska förbi hemma hos min vän Malin en snabbis då bara eftersom det idag är hennes födelsedag!
Bilden är från Google.

Regn och rusk.

För en timme sen så gick jag i detta "underbara" väder från tomtebo hem. Jag var ju inte dirket glad när jag kom innanför dörren med vatten droppandes från ansiktet/håret/jackan osv. Men fick då smaka mammas hembakade bulle så då blev jag lite gladare!
Jag kan ju inte direkt säga att jag har platt hår en dag som denna...

Kurt och Kio, bildbomb.

Lånade bilderna från Amandas blogg.

Svankar

Glömde självklart kameran hemma idag så fotade inte under teatern så då ta det som amanda lägger upp på sin blogg sen.
Insåg förresten idag att jag svankar otroligt mycket! Det är galet!
Tror nästan att man kan lägga ett äpple på svanken och att jag kommer kunna balansera det där.
Ser lite småkul ut!
Det syns mer på riktigt, man ser inte min "grop" på bilden men ahh, orkar inte ta någon ny, ni förstår principen!

Köpte mig idag en fin bikini och ett par jeans. underbart alltihop!
Nu ska jag vänta på Let's dance finalensaken(inte för att jag sett Let's dance alls på flera år, men fastnade vid tvn och nu blev det ju spännande!) och sen ska jag sova. Har varit sjukligt tröt hela dagen.

RSS 2.0