Barnteater.

Imorgon ska jag befinna mig på Gammlia från cirkus 8 till mellan 3/4 någon gång och spela barnteater.
Det är den barnboken som min klass kommer göra. Haha jag spelar pojken med den röda korvmössan.
Men jag är faktiskt riktigt taggad på imorogn. Allt för att spela teater typ!
Lite dåligt att det kanske ska vara dåligt väder. Yr.no och Klart .se säger helt olika. På ena ska det vara sol, på andra regn så vi får helt enkelt se vad som händer och sker imorgon.
Tänkte faktiskt ta med mig kameran och fota lite smått om jag hinner så ska försöka visa det också senare.

Party for everybody- svensk text.

Haha det låter verkligen som svenska när man kolla på texten samtidigt!

Vikingar och massa andra knasigt.

Det är faktsikt rätt spännade att läsa om vikingar. Har historiaredovsining imorgon om kändisar förr och nu. Min "del" i redovsiningen är förr så tänkte att vikingarna var väl ändå kända förr?
Så har suttit en stund och tryckt ihop en riktigt kort liten text på kanske 200 ord.
Jag skulle rekomendera det till er om ni ska göra något jobb om något förr eller så. TA VIKINGAR! Dom är kul!

I made it!

Tänkte att jag skulle skriva ännu ett sånt där onödigt inlägg som jag gjorde tidigare idag. Men jag klarade mattenationella. 22 var E och jag fick PRCIS 22 på skriftliga, vilket kändes nice för det betyder bara att jag inte har matte mer alls nu! varken i 2an eller 3an för jag skulle aldrig ens drömma om att lägga till det av egen fri vilja.

Getingar och sånt.

DET ÄR EN GETING I MITT KLASSRUM!
Tänkte bara säga det eftersom jag är hur rädd som helst för allt sånt!:(

Forumspel.

Har tängt skriva något hela dagen, men har bara inte kommit på vad.
Hade ju som sagt genusdag på skolan idag, hade föreställt mig att det skulle vara mer roligt och massa tok, men det var det ju inte, utan först fick vi höra på en föreläsning om genus och sen så körde vi några övningar och efter lunchen hade 2orna forumspel för oss( för er som inte vet vad det är så är det en liten scen där det är en förtryckare, en förtryckt och några neutrala, dom spelar först upp scenen 1 gång som då slutar i förödelse för den förtryckta och sen spelar dom igen och då får man i publiken säga stopp var dom vill och gå upp på scenen och byta ut någon (utom den taskiga) /säg till skådespelaren vad den ska göra och då ändra på scenen så den ska sluta bra.)
Vilket var ganska nice, till och med jag gick upp på scenen en gång.
Nu blev det et himla långt inlägg här känner jag så nu ska jag skuta skriva och gå och lägga mig istället. Sååååååååå..... GODNATT!♥

Somebody that i used to know.

Det är helt sjut va trevlig min helg har varit!
Först igår så var jag ju sundsvall och birsta där jag köpte lite nya kläder(kan visa det senare) sen bytte vi om på E4an vilket var ganska så roligt, efter det spenderades kvällen mad hur underbara människor som helt! Det spårade lite mot slutet av kvällen men inte såååå farligt och sen så sov jag i en sovsäck på golvet( inte det skönaste jag gjort direkt)
Idag när jag kom hem så såg jag ett fint skrivbord som min mor köpte på IKEA till mig ståendes i vardagsrummet så bestämde mig för att storstäda och möblera om i mitt rum. Så nu ser det helt annorlunde ut!
Det blev ju inte speciellt mycket sömn inatt så nu är det dags för mig att sova för imorgon har vi genusdag på skolan!

On the road again.

Nu är frida här och vi ska äta frukost sen gå ut för att fara ut på vägen!
Det var väl det jag hade att säga just nu.

But I would walk 500 miles.

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp typ halv 5 imorgon för att fara iväg till sundsvall. kommer ändå bli nice.
På vägen hem så ska jag och frida hoppa av bussen och fara hem till en av hennes klasskamrater och ha det trevligt resten av kvällen. Stannar där över natten också eftersom vi inte kommer kunna ta oss hem, så kommer inte blooga innan söndag någon gång när vi är tillbaka.
Kanske slänger in ett litet inlägg imorgon innan vi far, men det ser vi väl. Annars kanske jag mobilbloggar någon gång!
Helt random bild på min mors rosor som hon fick för mer än en vecka sen. tyckte dom var ganska söta!

Regn och rusk.

Börjar snart dagens sista lektion.
kollade vad det skulle vara för väder senare idag och det visade sig att det kommer att åska och blixtra 16 och 17 idag, och innan det så ska det regna.
käns taggande.
Men nu ska jag gå på lektion

Forever, ’till the end of time.

Som sagt så ahde jag ingen skola idag, och det kunde inte varit på en bättre dag. Varmt och soligt hela dagen!
Fast tänkte gå ut och sola med frida en stund där vid 5 men så fort vi kom ut genom dörren så försvann solen bakom moln..
Men nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon då vi har engelska muntliga nationella, godnatt!

Tihihi. Kan verkligen inte komma på en bra rubrik.

Lite sådär småhärligt att jag inte har någon skola imorgon. Vi gullade till oss att inte ha den ända lektionen (som står på mitt schema) imorgonbitti så blir istället att vara hemma, städa som en galning, plugga och bara ta det lungt helt enkelt.
Nu däremot så ska jag sova och det läääänge. Godnatt!

Himla knasigt.

Hejhallå!
kom precis hem från skolan och är helt slut! Vi tränade fotboll till slaget om midgård som tar rum om bara några veckor och jag kan ju säga att min kondition inte dirket är på topp.
Jag har förresten massa knasiga bilder att visa som jag ritat. har börjat testa mig på att rita tecknade människor vilket är riktigt kul då dom ser helknasiga ut!
Ska försöka fota dom någon dag frammöver. nu däremot ska jag se om det börjar vankas till middag.
Ännu en bild från "vårfotningen"

These are a few of my favorite things.

Resten av veckan lär bli ganska så härlig då natinella typ är över.
Torsdag har jag typ bara en lektion på morgonen ändå rätt så härligt! Sen fredag vet jag inte vad som händer, Tror jag har planer för kvällen men kan verkligen inte komma på vad dom är. På lördag far jag i alla fall iväg till Sundsvall och går på Birsta och IKEA. Kommer bli niiice!
Nu däremot ska jag sova eftersom jag gått runt som i en bubbla idag och inte fattat ett ord någon sagt till mig typ haha.
Håret flätat så nu är jag redo för en date med kudden!
Godnatt.

Det kom en trekantig gubbe in.

Heeeeeej!
Har suttit med matte boken under näsan ända sedan jag kom hem från skolan och inte har jag blivit nå klokare för det inte. Så tagga nationella imorgon då...
Sen är i alla fall den skriftliga delen i alla ämnena över för min del, bara muntliga matte och engelska kvar.
Fast ljög lite där faktiskt, tog en paus tidigare ikväll och bakade chokladbollar som jag ska ha med mig imorgon som ett liten engergisnack (MUMMA!) vilket kändes lite mer nice . Men nu ska jag faktiskt sova. kommer inte kunna lära mig nå mer så trött som jag är, och när det gäller matte så lär jag mig ju inte ens då jag är pigg så finns ju ingen chans när jag är trött...
Men godnatt!
Vårbild jag tog för några dagar sen, lägger nog upp några fler innom kort, om jag kommer ihåg det haha.

AWESOMEEEE!

Tänkte krypa ner under täcket om en liten stund. Sitter och lyssnar på Axis of Awesome och dom är lika bra som alltid.
Har massor av planer resterande dagar av helgen, imorgon ska jag och frida iväg till typ nordmaling(?) och stanna där över natten och så lördag är det ju kulturnatta vilket man inte kan missa! och på söndag ska jag plugga och se på mina vänners fina teaterföreställningar!
Vi ses inte i gryningen men någon gång i morgon... Eller kanske hörs.... Ni hör av mig... Jaja, Godnatt!

Jag är en gummibjörn!

Kom precis hem från våran knasiga föreställning!
Är alldeles galen just nu känner jag eftersom vi kört så länge med improvisation idag så jag känner mig som ett litet barn igen haha. Glömde faktisk kameran hemma (Vilket ni kanske förstår inte var tänkt) så kunde inte fota våran fantasktiska grupp, ska försöka be Tine skicka några härliga bilder då hon hade med sig sin kamera. Men med det får vi se hur det blir, nu ska jag och frida ut på bus så vi hörs väl senare.
Satt och gjorde om massor av byxor för ett tag sen, här ett ett bar som jag gjorde till underbara shorts!
men nu ska jag springa ut. Pusselipusspuss!!

Vååååååååår!

Tänkte bara säga till igen och få er att komma på min föreställning imorgon (17.15 hamnis), det är ju självklart inget måste men skulle vara kul om de tkom lite folk dit!

Hade för övrigt 2 natinella prov i engelska tidigare idag, Gick väl helt okej, lite missnöjd faktiskt men vi får hålla hoppet uppe!
Funderar på att starta en mysig film som min far lånat hem från biblioteket och se sova, är otroligt trött!
En av alla bilder jag tog idag, sprang runt ute på kameran i cirkus en timme tidigare idag och fotade allt jag såg, ska försöka lägga upp mer bilder från det sen, kasnke imorgon.

WoopWoop.

Börjar morgondagen med natinelltprov i engelska. och fortsätter den sedan med fobollsträning efterskolan med hela teaterlinjen, känns ändå rätt så nice, förutom den delen att det tydligen ska regna imorgon. Blir kul!
Det är dessutom sista dagen innan långhelg! 4 dagar utan skola!
Nej men nu är det nog hög tid för mig att gå och sussa. Har varit massa trött hela dagen! Höll på att somna på bussen tidigare idag, lite småkul sådär.
Arkivbild

Till Torsdag!

Tänkta bara ta möjligheten i akt och säga att på torsdag kl 17.15 har jag förseställning med min teatergrupp på hamnmagasinet. Vi kommer göra en improvistationsshow typ och det är gratis för alla som är unde 19, så jag tycker att ni gärna får komma förbi om ni har tid, vi kommer väl som max hålla på i 45 minuter skulle jag tro.
Jag vet att det är urusel kvalla på bilderna , men så går det när man hittar dom på google. Det är (om ni inte förstod det) min teatergrupp på bilderna. De två översta bilderna är från när vi repade till "sandlådan", den tredje är bara våran senaste gruppbild. och den sista är från våran förra uppsättning "en ö i valhall", Lägg även märke till Joakim uppe i vänstra hörnet på nederna bilden!

Klädd i pyjamas och stövlar av läder.

Hallå!
Jag körde min moppe för första gången iår tidigare idag, vilket var hur skönt som helst. Tänkte faktiskt  våga mig på att köra den till skolan imorgon. Känns spännande då jag inte vet om det kommer dö någonstans mellan hemma och midgård. Vi lär väl se antar jag.
Nu ska jag faktiskt gå och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon.
Jag har verkligen inga nya spännande bilder på datorn, måste ta några nya snart!

I keep running all night.

Hellllu.
Sitter här med en bok i handen. Var hemma från skolan även idag men ska nog ändå på teater ikväll, för om en vecka har vi uppspel och är nog bäst om man är där nu så mycket som möjligt.
Jag har nog aldrig nyst så här mycket i hela mitt liv som jag gjort dom senaste dagarna. Helt galet!
We♥it

Out of control.

Blev att stanna hemme idag, föll rent utav ihop imorse. Eller jag tappade balansen och föll..
Pratade med vårdcentralen eller vad det nu var och det dom tyckte jag skulle göra var vila och dricka vatten. Lät som något mamma skulle säga ""Mamma, jag blöder på armen!" "Drick vatten så mår du bättre!" Det där var något som ofta hände när jag var liten, hahah minnen är kul!
Har inte hunnit fota så mycket mer sen blommbilderna, så fick bli en random bild innan den slog ut.

I plural.

Åh det finns så sjukt knasiga saker som händer ibland!
Men nu lämar vi det, igssa vad jag gjorde ikväll!? Jo, för jag bakade kladdkaka! Var hur läge sen som helst som jag verkligen bakade något och när frida sa att hon hade det hemma så kunde ju inte jag vara sämre så jag gjorde en liten som snart är uppäten eftersom båda mina bröder har tagit sig en bit haha.
Har förresten dragit på mig min förkylning ingen, trodde nästan den var borta men icket! Så nu ska jag försöka sova och hoppas på det bästa. Godnatt!

Cirkus Cirkör

Heeeeej!
Var på cirkus med klassen för några timmar sen. Det var riktigt roligt!
Har nästan inget alls att säga nu, Jag antar att jag ska gå och lägg mig nu för imorgon är det skola som vanligt.
Vi hade förresten en väldigt fin blomma hemma som blommade idag så när jag kom hem från cirkusen så satte jag mig och fotade, bilden nedanför är en av alla bilderna jag tog.
Godnatt!

Israel och Palestina.

Sitter just nu och försöker komma på en lösning mellan Israel och Palestina eftersom vi ska skriva en debattartikel om just det, en lösning. Vilket är galet svårt. Och den ska in imorgon. Ska försöka klura ett tag till annars får jag jobba vidare med det imorgon.
Om någon har någon smart idé får den gärna dela med sig av den.
Gammal bild.

She's so high above me.

Hjälpte mamman att rulla chokladbollar när vi kom på att vi knappt hade nå pärlsocker så vi tog det vi hittade i skafferiet vilket var det lilla pärlsockret vi hade och sen massa annat strössel,  och något blått pynt/strössel/pärlor som jag bukar ha när jag gör cupcakes. Men fina blev dom och goda hihi.

Vattendriven Bil.

Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att jag är frisk imorgon.
Drog med mig frida till min teaterträning för att få lite provpublik, det verkade tack och lov som att hon gillade det hon såg vilket känns super!
Nästa vecka kommer vi ha en lite större provpublik och veckan efter det är den stora dagen med uppspel!
Ni får gärna kika förbi 17/5 kl 17.15 på hamnmagasinet, Svartalådan, Det är gratis för dom som är under 19. Så vi vill tränga ihop så mycket folk som möjligt där inne!
Lite synd bara att de thär är sista året för min teatergrupp för sen går resterande teaterapor i gruppen ut 3an och de tär bara så länga man får vara på hamnis.
Kanske hoppar in i en annan grupp. Kanske.

Godmorgon!

Ganska underbar låt!

Bubble Bath.

Nu ska jag för första gången på flera år lägga mig i badet, känns som att jag behöver det sjuk som jag är.
Hittade en söt "champagne"flaska som gör att det blir bubblor!
Ni får ursäkta bildens kvalla, men har suttit med den i kanske 20 minuter och inte blir den bättre inte.... Nu ska jag fixa mitt underbara bad. Vi hörs sen.

There's no tomorrow, there's just right now.

Jag har saknat att åka/köra moppe så otroligt mycket! inte min kanske eftersom den bara är ful, jobbig och förstör mitt smalben. Så om några minuter så far jag och frida ut med hennes moppe och åker runt, ingen aning om vars vi far, det ser vi väl antar jag. 
Jag är förresten typ sjuk nu, hur ont i halsen som helst, en hosta som tar död på mig och vi ska inte ens börja tala om min näsa...

If you fall, I fall.

Jag älskar dig gumman.

Lördags.

Snodde några bilder från johannas blogg som ni för övrigt kan hitta HÄR. Det här är i alla fall några bilder från när jag och några fler var hemma hos henne ett tag i lördag.

RSS 2.0