Gott nytt år!

Nu ska jag gå till Frida en snabbis sen far vi iväg till David och kommer inte hem förens någon gång inatt. Så ni ska ha ett ritkigt GOTT NYTT ÅR! Så hörsv vi imorgon igen!

Inför nyår.

Idag har faktiskt varit en ganska aktiv dag. For iväg på Stömpilen och köpte mig 3 tröjor och lite undies. Tanken var att jag skulle köpa en tröja inför imorgon då det är nyår och nu har jag tre att välja mellan. Efter att jag varit klart på stömpieln så for jag iväg till SunTan och solade lite för att inte vara vit som ett lakan imorgon utan i alla fall ha liiite färg. Men jag tror det kommer bli riktigt roligt imorgon! Ska till David och umgår med Frida och alla andra som kommer vara där någon gång efter maten och sen far vi nog ner på stan och kollar fyrverkerierna. Kommer bli himla mysigt!
 
Jag kommer ha ganska mycket att göra imorgon då jag ska ducha, fixa håret på något sätt, sminka mig, bestämma min för vilka kläder jag ska ha på mig osv. Men jag ska försöka göra minte ett inlägg. Sen tänkte jag att från och med 1 Januari ska jag göra en 30dagar-grej igen förr att komma igång med bloggningen ordentligt igen efter min lilla paos. Så vi hörs imorgon hoppas jag!

Berättelsen om Pi.

Var på bio tidigare ikväll och såg som rubriken säger : Berättelsen om Pi.
Den var faktikst grymt bra och helt klart värd att se! Man satt som klistrad framför bioduken. Glömde nästan bort en stund att jag inte var med ute på det där havet haha!
 
Men nu är jag så himla sjukt trött så jag tänkte sova så kanske jag far ner på strömpilen någon gång imorgon och kollar om jag hittar någon fin tröja att ha på nyår eller bara något klädesplagg alls som jag kan ha någon gång i framtiden. Så godnatt!

@Fridas place.

 
Hejhopp!
Vad har jag gjort idag egentligen? for ner på stan en snabbis och köpte en primer till nyår osv sen så har jag bara dagat hos Frida typ. Gjorde en testsminkning till henne även det inför nyår men vi får se om vi gör om den haha.
 
Frida är så gullig haha! Hon tycker jag har varit singel alldels för länge nu så hon sitter och försöker hitta "kandidater" till mig. Vi får se hur det går haha!

5 timmar.

okej, nu har jag suttit och spelat the sims i mint 5 timmar. Tror faktiskt jag ska spela lite mer också! Det är bara liiite beroendeframkallande haha.

The Sims 3.

Sitter för stunden vid båda mina datorer. Spelar sims på den ena och skriver med folk osv på denna dator. Fast min vanliga har kaosat lite så den håller på att starta om just nu sen blire till att spela så länge den orkar haha!
Det blev inge stan för mig och Frida idag då hon fortfarande är sjuk men jag ska ta mig ner dit någon/ra gånger under rean för annars känns det ju som om man missat något.

I'M BACK!

HEEEEEY!
Okej, nu har det verkligen gått alldeles för länge sedan jag bloggade senast. Men från och med att jag vaknar imorgon(idag) så ska jag  ta tag i bloggningen. Jag har några inlägg att skriva faktiskt och sen så ska jag fixa lite andra saker här på bloggen också hade jag tänk om jag hinner.
Jag har faktsikt inte tagit så mycket bilder på sista tiden, kameran har stått ganska länge och samlat damm känns det lite som. Men det ska det minsann bli ändring på nu! 
Jag får skriva igen när jag vaknat upp igen. Då ska förresten kanske jag och Frida fara ner på stan då det är mellandagsrea och köpa massa kläder! Så vi hör imorgon helt enkelt.
Tänkte även passa på och gratta min pingla som fyllde 17 idag (igår, 25/12). Så grattis gummsan!

Prov.

Jag är så sjukt less på skolan just nu. den här veckan har vi haft typ 1000 inlämnigar och lärarna undrar varför vi knappt sickat in till något ämne..I wonder why....
Men har suttit ganska länge under kvällen och förskt plugga inför Naturkuskapsprovet som vi har imorgon. Kan ju lova att jag inte taggar för 5 öre! Har faktiskt inte pluggat särskillt mycket så komemr kanska få göra om det sen, nästa vecka eller kanke efter jul skulle jag tro i så fall.
Ska nog försöka varva ner med någon serie eller en film. Efter nyaår ska jag faktikst försöka vara duktig och inte skjuta upp saker hela tiden (både skola och privat) utan vara mer seriös med det jag gör, men för stunden så orkar jag bara inte tänka på sådant. 

En tävling.

Första inlägget på ett tag blir då ett inlägg om att jag är med i en tävling om att vinna löshår. 
Egentligen så har jag inte varit så brydd om längden på mitt hår. Fast på senare tid har jag velat testa massor av olika frisyrer som mitt hår är alldeles för kort för så då skulle det vara helt underbart att ha lite längre hår när man ska göra dessa frisyrer. Så jag tänkte bara göra ett inlägg om det här på bloggen. 
Kan även tipsa om den Bloggen som har tävlingen. Nu under december har Keela en julkalender varje dag under december månad fram till Julafton. Det är helt grymma saker man kan vinna!

Fullt upp inför jul.

Jag ska verkligen försöka ta tag i bloggningen igen men just nu har jag ungefär 9 inlämningar/prov innan jullovet, jag fyller år och har massa julklappsshopping som ska göras till jul. Men jag ska försöka slänga in något inlägg här och där ändå och försöka hålla er uppdaterade en aning!
Just nu sitter jag i alla fall på min foto lekiton och läser fortfarande massa om Rodchenko. Har inte tagit mina bilder än men ska försöka göra det i helgen då vi ska börja med redigeraingen nästa vecka.
Men nu ska jag fortsätta skriva så jag hinner klart någong gång.

24.

Idag fyllde min ena storebroder 24! Vilket är supernice eftersom vi ätit tåååårta! Okej, inte bara på grund av tårtan man det var super i alla fall haha.
GRATTIS BRODER MIN!

3 december 2012.

Idag var sista träffen för min teatergrupp som jag har på fritiden vilket var lite sorgligt. Men vi hade himla roligt och mysigt!
Det har varit en lite konstig helg så känner mig inte speciellt taggad på att blogga. Men måste verkligen säga att jag uppdaterar himla mycket mer på instagram.
Nu ska jag sova i min myysiga säng så vi hörs när vi hörs!
Klicka på bilden för att komma till min jullista på spotify!
Tog himla många av låtarna från Amandas lista, men det var bara så hääärliga låtar!! 
Här kan ni förresten komma till hennes supergrymma blogg!
 

Bara massa knas.

Var hemma från skolan onsdag och halva torsdagen efteresom jag ville se en föreställning med klassen på eftermiddagen. Igår var jag på klassfest i Håkmark, det gick ju som det gick.
Jag är dessvärre lite småkrasslig fortfarande och har så mycket hosta att jag bara vill lägga mig (eller kanske sätta mig, hostar som en galning när jag ligger ner...) under en sten och vänta på att det ska försvinna. Så det var kul när jag kom hem igår vid 12isch på natten och skulle gå och lägga mig, måste ha väckt mina grannar då jag hostade i ungefär en halvtimme non stop.
 
VILKET intressant inlägg detta blev kände jag. Men har så lite att säga nu för tiden så det blir bara massa random saker som ingen egentligen bryr sig om. 
 
Det är förresten första december idag och det snöade inte lite! om ni frågar mig så tycker jag det är en bra början på sista månaden på året! OCH Jag hade förestänning med min teatergrupp idag, Det var inte så många som förstod den då den var himla dyster och svår men det var en trailer till vårens föreställning!
GODNATT♥
Följ mig på istagram @aiaandersson

RSS 2.0