Valborg 2013.

Jag vet inte ens vad det är som händer ikväll riktigt. Bestämde lite smått spontant med Amanda att vi ska fara på Ersboda och kolla majbrasan och sedan verkar det som om jag komemr sova där. Tänkte att jag sak dra med mig min kamera försöka fota himla massa under kvällen så att det blir lite uppdatering på bloggen nu. Känner lite inspiration sippra igenom någon lite spinga fram mot mig haha. Ska bara springa ut och träffa Frida i typ 10 minuter sen så blire att packa inför ikväll. Så vi hörs antingen ikväll eller imorgon!

Snart!

Typ hela dagen har jag suttit med designen till den nya bloggen. Himla skönt att få det gjort som. Men är fortfarande inte heeelt klar ännu men förhoppningsvis så är det igång redan under veckan. Har blivit så inspirerad till bloggandet nu när jag suttit och jobbat med den även fast den skulle var himla jobbig ibland. Så nu är det bara att fixa lite med de olika kategorierna och sen äre bara att tuta och köra!
 
Åt förresten hos frida igår där denna himla goda maträtt serverades. MUMMA!

Härligaste jag sett!

Hoppa till 2:00, där börjar hans audition. Så UNDERBAR människa att det inte finns!

Oliver Twist.

Hoj!
Sitter på min svenskalektion men ett bultande huvud, knappt någon röst och en brinnande hals och försöker läsa Oliver Twist som jag och amanda ska ha med i våran redovisning om Charles Dickens. Men då hon fortfarande är i USA så går jobbet lite segt. 
 
Har känt mig lite småhänging och bara allmänt seg sedan i helgen men jag vill verkligen inte bli sjuk! har två prov denna vecka och behöver all koncentration jag kan finna till det men vi får väl se. 
Tvingade mig till skolan just för att jag jag inte har någon feber vad jag vet men vi ser väl hur jag mår sedan, ju nu mår jag i alla fall himla dåligt. 
 
Men ska försöka återgå till arbetet nu, det är ungefär en halvtimme kvar av lektionen som jag måste klara mig igenom.
Bästa frukosten på länge!

Change.

Idag gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men för någon månad sedan kände jag att jag ville ha en förändring var bara så less så jag bokade en tid och nu står jag här. Med kort hår.
Men jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och har fått många värmande ord från olika personer som sett mig. Även fast dom först inte kände igen mig, men det gör knappt jag heller så det är kanske inte så konstigt haha!
Före/efterbild. Det ser helt galet mycket mörkare ut på efterbilden men nej, jag har inte färgat mitt hår bara klipp det.

Tredje gången gillt.

Hejhallå!
Om lite mer än en halvtimme ska vi börja sminka oss igen för den tredje föreställningen (andra idag). Så just nu sitter jag, Ida.F och Hanna med varsin dator och kollar serier på en soffa i teatertamen. Socialt! 
Men ska återvända till min serie nu så hörs vi senare!
Hade inga bra bilder på den här datorn nu så det får bli en oredigerad från början av terminen.

7 korpar i ett träd.

Jag vet inte ritkigt vad det är men det är nästan alltid på fotolektionerna som jag känner för att sätta mig och blogga.
Det är iallafall dagens sista lektion men kommer stanna kvar på skolan eftersom ikväll är det premiär av 7 korpar i ett träd och jag är med som statist i några scener. Vi har jobbat stenhårt förra veckan. Även i lördags for jag till skolan för att repa ännu mer.
Det kommer nog bli himla kul och jag är grymt taggad även om man inte är någon riktigt roll utan bara lite utfyllnad för scenens skull haha.
 
Jag tog med mig min älskade objektivmugg då jag råkat tappa min som jag hade på skolan i golvet så den gick sönder då den var gjord av porslin och den här är av plast.
Men har redan skrämt några i klassen då även denna mugg flög i golvet och de trodde att det var ett ritkigt objektiv. Så de fick väl en liten mindre hjärtattack.

Fotolektion.

Nu var det sådär himla länge sedan jag skrev här igen. Det blir lite lätt så när det händer för mycket så man tillsut inte gör något utan bara ligger i sängen och har ångest för allt jobb man måste göra haha.
Men jag har börjat beta av skolarbetet nu och har bara några få typ analyser och uppsatssaker kvar.
Jag sitter faktiskt för stunden på fotolektion och pluggar inför ett prov vi kommer ha om några veckor.
 
Amanda lämnade mig och for till Chicago fram tills typ onsdag vecka 17. Hon lämnade Umåe tidigt imorse. 
Men nu är lektionen typ slut men jag ska försöka höra av mig snart igen!

Pretty little liars.

Jag älskar verkligen att se på olika serier. jag tror att jag följer 6 stycken just nu eller något liknande. Men den senaste jag börjat följa är Pretty little liars. Typ det mitt lov har bestått av nu när Frida varit i göteborg och alla andra bor så långt bort för att man ska kunna hitta på något spontant. Men jag har inte bara suttit inne faktiskt. Träffade lite olika personer och gick även på stan med Amanda i onsdags och fyndade lite nya kläder och så. Har även fått en ny (eller ny och ny, för mig är den ny haha) säng. Den står för tillfället i hallen och väntar på att bli tvättad och dammsugd då den är lite dammig. Det är en 120s säng och min som jag har nu är väl typ en 90s så det blir lite annorlunda men super!

Lov och sånt.

Jag är inte speciellt bra på att fara ut och träffa folk när det är lov egentligen. Det kan bero på att typ alla jag känenr bor ganska långt bort och jag är alldeles för lat för att fara iväg med någon buss eller så haha.
Jag har inte heller haft speciellt bra kontakt med någon utanför mitt hem dom senaste dagarna typ den ända jag har pratat med är min bror och lite med Frida i telefon. så det blir inte så myccket mer spännande intelägg än det här just nu. Frida kommer hem på torsdag och jag får förhoppningsvis träffa henne då sen så har jag bestämt mig för att fara iväg på gymmet imorgon, det var alldeles för länge sen jag var där. Vet inte riktigt var min ispiration har tagit vägen? 
Sen kommer förhoppningsvis Amanda hit imorgon så slipper jag sitta och kolla in i väggen ännu en kväl haha!
Jag och min bror gjorde himla god tacos till middag idag, olyckligtvis så hade vi inga vanliga tacobröd utan fick köra på pitabröd men det funkade ju det med!

RSS 2.0