Öppet hus 24/1 -13

I torsdags hade vi på midgård öppet hus. Hade med min kamera så jag sprang runt och fotade när jag fick tid. Dessvärre så var jag ganska stressad innan vi började spela. Så bilderna är tagna mellan föreställningar och så. Här kommer ändå ganska många bilder från kvällen!
 

 
Vi bland annat rakade Leos hår, fick himla god mat inne i vildmannens resturang, lekte på scenen, vädrade oss vid ett fönster då det efter en stund blev himla varmt och åt vitkål efter att våran sista föreställning var klar och vi ej behövde den mer. Vi kände oss även busiga och bytte profilbild på Amandas facebook till den sista bilden.
Det var väl så det såg ut i stora drag. Men kul hade vi då verkligen!

Migränisch.

Sitter på min fotolektion just nu och har typ migrän, det är himla otrevligt kan jag lova.
Men vi slutar om en halvtimme så då kan jag fara hem och lägga mig en stund. Tog även en värktablett när det höll på att bli migrän så den är ganska lugn. 
VI har börjat på ett nytt område nu vilket är att vi ska skriva någon uppsats(?) om etik och lagar. På vissa plan är det helt okej, men just nu, när jag bara vill sova och inte tänka på något annat är det lite småjobbigt. Ska försöka skriva senare. Men vi får se hur det blir med det.

Lunchisch.

Har egentligen teaterlektion just nu, den är slut kvart över. Men vi håller ju som sagt på att repa inför öppethus på torsdag så det är lite eget arbete ibland. Just fredagar har vi lite varierande schema. I alla fall denna vecka eftersom vi brukar ha lunch mitt i lektionen men nu har vi en annan lärare som det ibnte gick för. Så vi bestämmde att vi kunde gå och äta när vi ville typ, om vi kom överens med våran grupp. Just nu är då alltså Fanny och Linda(mina gruppmedlemmar) och ätar lunch medans jag sitter i teaterkorridoren och väntar på att Ida och Amanda ska bli klara så vi kan gå och äta också.
Jag, Fanny och Linda bar även 2 skärmar från valhalla(våran "aula") till klassrummet. Kunde aldrig tro att det skulle vara så tungt som det faktiskt var!
Ska skriva lite i veckans loggbok medans jag väntar. 
Så här fin såg min karraktär ut efter att vi provsminkat igår.

Lång dag.

Jag har ju som sagt varit på skolan så gott som hela dagen idag. Från typ 9.30 till 21.00 ellet något, så är nådigt trött och less nu, skulle egentligen vilja sova hela dagen imorgon och bara sova ut! skulle verkligen behöva det.
Men den reptiden efter skolan behövdes verkligen. Vi har kommit så sjukt långt! trodde aldrig vi skulle komma hit ens till föreställningen så jag känner mig väldigt nöjd med kvällens/dagens insats.
Nu ska jag sova so vi hörs imorgon!
Bild från när jag satt på bussen hem från skolan.

Repetitionskväll på skolan.

Hejhopp!
Sitter på skolan och väntar på att ha kvällsrep inför öppethus på torsdag nästa vecka då vi ska ha föreställning.
Vet inte riktigt hur länge vi kommer vara kvär härmen förmodligen ganska sent så vi kommer äta middag här.
Men jag håller redan på att hungra ihjäl då jag i vanliga fall brukar äta mer än en macka till lunch och även ta något att äta när jag kommit hem. Plus att jag inte heller har ätit någon frukost denna morgon då jag verkligen försov mig imorse. så jag vill ha mat typ nu!
 

I cafeterian.

Skulle sätta mig ner på stolen i cafeterian, gissa vad som hände då? Jag missade och hamnar istället på golvet. Som tur så var det inte speciellt många där som kunde se mitt misslyckande men pinsamt var det ändå hahah. Stolarna är alldeles för små här, man får ju inte plats!
Anledningen till att vi skulle sitta i cafeterian var för att vi har historia och jag ville ha te så då fungerade det ju super!
Har däremot inte ens börjat jobba och vi har haft lektion i typ 40 minuter redan, heheh. Men de tär så tråkigt att jobba med rester och sånt som man inte skickat in. 
Kom även på ganska nyss att alltid ramlar av saker på juste denna historialektion. När jag gjorde illa min hand några veckor innan lovet så var det också på tisdagens historialektion. Denna dag och lektion gillar nog inte mig....

Supermario64.

Hejhallå!
Sitter på dagens första lektion - Engelska och skriver massa knasiga grejer.
Igår så fick jag min bror att instalera Supermario64 på min dator så gårdagen, efter att jag kommit hem från min teater (som förövrigt började ingen igår, yeey!) så spelade jag det massa. Det var himla roligt! Fast jag klarade bara 2 stjärnor sen gav jag up hehehe.
Men kommer nog spela massa mer när jag kommit hem! Det är en sådan nostalgi i detta spel att jag bara inte kan låta bli. Jag brukade spela det nästan hela tiden tillasmmans med mina bröder när vi var yngre och nu är det tillbaka i mitt liv igen!

SEEEEMLAAA.

Kom nästan precis hem från en superkväll! 
Gissa vad jag hittade i kylen. EN SEMLA! Lyckan är enorm!  Så nu sitter jag och smaskar på den och ska alldeles strax gå och lägga mig. Har varit himla trött typ hela kvällen känns det som, så det kommer bli skönt att få sova lite.

Läsaläsaläsa.

Nu har jag fastat i boken som jag skrev lite om i förra inlägget. Så det är typ det ända jag gör när jag är hemma för tillfället. Jag sitter och läser och det är kanske inte så roligt att läsa om. Det blir nog ganska enformigt. Men ikväll ska jag i alla fall fara ut och fira en kompis som fyller 18. Det kommer nog bli väldigt trevligt tror jag nog!
Men nu tänkte jag faktiskt fortsätta läsa lite. Sen måste jag även läsa Dracula som jag har i typ läxa tills på tisdag. Men det går nog bra!
Instagrambild. Älskar dagar som denna!

Powernap och juice.

Hejhallå!
Första dagen i skolan efter lovet var det idag. Det var faktiskt ganska trevligt, en av våra kortaste dagar på veckan så det var en bra början. Sen så har jag ju även sovmorgon på onsdagar så det gjorde ju inte saken värre direkt!
Men jag var ändå himla trött när jag kom hem så jag tog en powernap på 2 ½ timme. Det var grymt skönt! Nu är jag däremot helt pigg!
 
Jag har aldrig gillar juice av något slag, det jag har kunnat dricka har varit multivitamindryck, men det vet jag inte om jag kan räkna in som juice direkt. MEN nu har frida fått mig på andra tankar( I alla fall lite). Jag har nu börjat dricka bravo juice, den tropiska. Den är ju i och för sig väldigt lik mutivitamin men det är i alla fall en början!
Så nu sitter jag med ett glas bravo och läser ur min underbara bok som jag lånade på skolan idag. YEEY!

Sms VS Telefonsamtal.

Visste ni en sak? Någonting som verkligen får mig att känna mig obekväm är att prata i telefon. Jag vet inte vad det egentligen är, när jag var liten älskade jag det! Jag var alltid den som skulle svara när det ringde. Men det kan i och för sig bero på att jag skulle vara förs ut ur lägenheten, in i lägenheten, om någon kom på besök skulle jag öppna dörren (oavsett klädes, eller ej...) och massa annat. Tack och lov så har jag växt ifrån det och är nu istället tvärtom.
Men tillbaka till telefonen. Det finns bara typ 3 personer jag kan prata i telefon med utan att känna något obehag och det är min mor, min far och Frida. Jag gillar mycket mer sms eller liknande hihi.
 
Detta inlägg var egentligen himla onödigt, men det är mitt i natten, jag är överspeedad och kom bara att tänka på detta ämne.
Men nu måste jag verkligen sova så jag kan vända tillbaka dygnet eftersom skolan börjar på osdag och det är för stunden helt upp och ner.. Så GODNATT!
Jag vet att skinnet är massa slitet runt knappen, men så går det. Jag tycker i alla fall att den är fiiiiin.

Städning på g!

Godmorgon! eller kanske goddag...
Vaknade för på en halvtimme sen. Bestämde med min mor igår att idag blir en dag till att städa mitt otroligt kaosade rum. Men sen så ska jag ju även på fortet någon gång idag, tror jag haha.
Så nu ska jag äta frukost och sedan sätta igång med städningen!

Spelkväll.

Var hemma hos Ida tillsammans med Amada och Salome tidigare under dagen, men jag och Amanda GICK (vi missade bussen med typ 1 minut...) hem till mig, tack och lov så är det inte spseciellt långt, det tog väl ungefär 20 min att gå så. Men vi for i alla fall hem tidigare eftersom att jag egentligen skulle iväg och gå på fortet ner på stan med Frida och Co. Men det blev inte av ikväll fick jag veta när jag kommit hem på grund av att andra planer krockade med våra så då ska vi göra det imorgon istället är planen nu. Vi får se hur det blir med det haha.
Så kvällen har fått betå av att jag har fotat en ny profilbild till facebook och redigerat den och sedan försökt ta bilder som jag kan använda i min nya header på den nya bloggen. 
Jag har förresten inte så mycket kvar att göra med den nu så kanske flyttar redan i helgen eller så skulle jag tro!
 

Hej natt.

Okej, klockan är 3 och jag är fortfarande vaken. What's up with that? Men ska alldels strax gå och lägga mig då det verkligen är på tiden att jag vänder tillbaka dygnet innan skolan börjar på onsdag så jag inte går runt som en zombie eller liknande.
 
Jag har förresten haft den här bloggen sedan 2009  Faktikst så är det det 4 år sedan jag skapade den den 18 Januari, Alltså om 12 dagar vilket är helt stört! 
Men Jag har faktiskt blivit himla less på denna blogg och innehållet och så. Så därför håller jag på att skapa en ny blogg och fixa designen på det och se till så att den kan bli så bra som möjligt. 
Den är däremot under arbete så ni får inte se den riktigt ännu men jag kommer meddela er om när jag förflyttar mig eller vad man nu ska kalla der för. 
Jag har tänkt fortsätta mitt bloggande på denna blogg medans den andra är under arbete. Jag tror inte att jag kommer ta bort denna blogg efter flytten men inga inlägg kommer publiceras här efter det. Men häng kvar så länge!

Ta tag i saker och ting.

Jag har funderat ett tag på att ta tag i saker och ting som att t.ex se starwars filmerna, sagan om ringen och alla dom filmerna och även massa annat. Det har bara inte blivit av eftersom att jag inte tycker dom verkar speciellt spännande (hehe) och har inte heller fått någon inspiration till att se dom. MEN jag tror faktiskt att jag ska se sagan om ringen ikväll/inatt och bara få det överstökat liksom!  
Jag ber verkligen om ursäkt för dom tråkiga webcambilerna i dom senaste inläggen, men jag har inte så många bra passande bilder till inläggen så ni får helt enkelt klara er med dom ett tag till.

Nyårsfirande.

Hoppas att alla haft en lika super kväll som jag har! Den spenderades med massa härliga människor och massa andra trevligheter! Nu kommer jag nog sova himla bra och vakna upp pigg imorgon hoppas jag haha. Men det kommer nog inte hända. VI hör när jag vaknat tror jag nog. Godnatt!♥

RSS 2.0