Don't ever want this to be over.

Idag så fick vi någon jätte flummig information om hur/nar/var/vilka extra ämnen vi kan lägga till på våran scheman till 2an/3an i think. imorgon så komemr man börja kunna välja på sidan och man har till den 17e februari på sig och jag har inte en aning om vad jag ska välja, massa jobbigt!
MEn får klura på det några dagar, funderar på ljus och ljud, kör och kansek regi/bild/något annat som dom sista poängen men har ingen aning!

I wan't you to see.

Blev otroligt sugen på chokladbollar under skoladagen så när jag kom hem bestämde jag mig för att göra några!

Put your hands up in the air.

Jag är helt slut just nu. Först hade vi cirkelträning på idrotten sen direkt efter det så for vi till gymmet och körde på som galningar!
Min mor och far håller för stunden på med en av mina favoriträtter nämligen tacofisk. Det är ganska kul eftersom det är nästan den ända fisken jag äter!
Blåsa håret står näxt på listan.
Arkivbild

Kulturer.

Engelska lektionerna på midgårdskolan är otroligt roliga! Men för stunden så ska vi komma på något som har med ett engelsktalande land och kultur att göra och sen hålla en muntlig redovsing på det. Vilket inte är det lättaste att hitta då vi har ett gasnka stort område att hitta något i. Folk börjar redan ha hittat saker att söka om så känner mig lite efter. Så kanske itne borde sitta på andra sidor.

Heart's Delight.

ÄNTLIGEN är jag klar med engelska recentionen. Jobbade med den så gott som hela kvällen. Den blev nog inte så jätte bra, men nu bryr jag mig inte om den längre. Den är nu inskickad!
Imorgon så så ska jag fara och gymma med frida igen efter skolan. vi har inte gymmat på cirkus en vecka så nu är det VERKLIGEN dags att ta tag i den igen!
Nej men nu är det nog dags att krypa till kojs för min del så Godnatt!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.

Grattis älskade mamma♥

How did we come to this? Is there something we missed?

Ligger för stunden och ser på Natt på museet 2 som går på 4an. Himmla mysigt faktiskt.
Läste klart engelskaboken tidigare idag och den vara bara så konstig vet inte hur jag ska skriva om det alls... Men det få jag ta hand om imorgon!

Tell me everything.

Ssåklart försov sig frida så jag fick ringa och väcka henne... så bussen tar vi om cirkus en halvtimme.
Min underbara mor köpte igår ett par byxor till mig, oturligt nog var dom lite små så jag ska fara tillbaka till den affären och testa en annan storlek eftersom dom var så billiga!
arkivbild.

We're not that different at all.

Lite sent att sitta vid datorn kanske? Men fastnade lite(hihihihi).
Imorgon drar jag med frida på stan en snbbis eftersom min älskade moder fyller år på söndag så ska jag köpa något fint till henne. Vi får se vad jag hittar för något.
Nej men nu ska jag ta och läsa engelskaboken som inte är utläst än och som jag ska ha skrivit en recension på till måndag. Det kommer jag ju verkligen hinna...
GODNATT!

JAG SAKNAR DIIIG!

Wonderful.

Här är min älskade klass från igår när vi var på öppet hus när vi körde massa improvisations games som var riktigt kul!

Like no one could hear.

Var ju som sagt på skolan fleeeera timmar idag så nu är jag otrooooligt trött men måste läsa engelska och lite andra läxor så ska jag sova sen. Imorgon är vi lediga vilket känns himla härligt!
Bilder från kväller lägger jag upp imorgon.

öppethus.

Om ni har lust eller bara har väldigt tråkigt ikväll så kan ni alltid titta förbi på midgårdskolan eftersom vi har öppethus. Vilket betyder att jag inte kommer vara kvar här på skolan till klockan 9 när det slutar. Det kändes inte lika taggat. Så jag har gjort någon god sallad som jag ska äta som "middag" MUMMA!

Lekte med akvarell.

Lekte lite med akvarellsakerna som jag fick på min födelsedag. Jag brukar inte rita/måla så här men alltid kul att testa nya saker!

My mind is playing tricks on me, I am not as stable as I used to be.

Nu taggar jag våra svenska lektioner! eller inte... Vi har nu börjat med skräck vilket innebär: se skräckfilmer (!!!!!!!) och läsa böcker vilket kan vara lite spännande. Desssutom håller jag nog på att bli sjuk vilket inte är så speciellt kul...
Ska nog köra på en myskväll ikväll med en kopp te i min urmysiga one piece! Det lät som en bra plan.
Söööt tjej i sommras!

As if no one could see.

Kan ni gissa vad jag har gjort idag?
Jo jag var på bio med massa människor och såg på Lejonkungen i 3D. Det var helt oplanerat för min del, men det var riktigt kul!
När jag kom hem så bjöds det dessutom på semlor vilket var gaaalet länge sen jag åt och massa gott!

Memories that remain.

Jag har nu börjat småjobba på designen ska försöka göra den lite roligare än vad den brukar ha varit. Vi får helt enkelt se hur det går med det!

I do believe in fairies.

Har ändå haft en riktigt härlig dag idag!
For och tränade med Frida kring 6 tiden sen när jag kom hem så såg jag på den otecknade Peter Pan filmen från 2003 som jag inte sett på typ 100000000 år. Den är fortfarande lika bra!
Nu ska jag sova för har typ varit på värsta dåligt humör dom senaste dagarna p.g.a sömnbrist. teehee. Men Godnatt på er!
Här är ännu fler bilder från i måndags. Fotade inte så mycket men det fanns massor av andra roliga figurer också som bara såg underbara ut, vi hade t.ex plåtmannen, wario och massor av fler!

I got a crush on you.

For och fikade på Waynes efter skolan. Massa mysigt! Men har varit väldigt tröttt ända sen dess och känner att jag kanske borde börja göra kväll då jag har verkligen en heltokig dygnsrythm. Lät som en bra plan tycker då jag.

If tomorrow never comes.

Sitter för stunden i ett litet och kallt "glasrum" där man lämnar sina skor typ precis innan man kommer in till teaterkorridoren.
på sommaren när sloen lyser är det alltid så härligt varmt här men på vintern är det motsatsen.
om någara minuter så ska jag gå ut till bussen för att åka ner till stan och träffa Linnéa. Det blir myyysigt!
Men nu ska jag ta på mig jackan och börja gå mot bussen. Lika bra det. Vi höres senare!

Amazing life.

Hade en trevligare kväll än väntat. tränade en snabbis sen efter det så var jag med anton en stund, det var massa trevligt då jag inte varit med han på jag vet inte huuur länge. Sen imorgon så ska jag också träffa en efterlängtad vän som jag inte sett på jääättte länge heller, min underbara Linnéa Ärlestig och jag ska gå på stan var planen sen vet jag inte riktigt vad mer vi ska göra tihihihi.
Men vi synes och höres skulle jag väl anta.

They'd paly it like they ment it.

Sminkningen vi fick göra i skolan idag. Kan ni se vilka vi föreställer?
Det var nog en av dom roligaste sminklektionerna vi haft! Det var så många olika karaktärer i samma rum, även två av en. Jag har massa mer bilder från det som förmodligen kommer upp senare.

För hem och för härd.

Hahahahahhaha, hittade en fiiiiiiiinfin teckning som Mona gjorde till mig i 7an när jag bytte skola. Hahahah åh, hade glömt bort den! Hittar massa mer saker nu när jag städar ur min garderob med saker haha.
Och ja, jag har inte ens lite smink på bilden... Så förlåt för det.

Du är stor och stark och snygg. Med dig så är jag trygg.

Dar ut med fridapida nu, vi ska förmodligen vara med Linn och Joachim. Det blir nice!
Nu ska vi till DAvid och hämta fridas mobilladdare. PEACE.
'

träning på g.

Drar och tränar med frida. undrar hur länge vi kommer klara av 4 gånger i veckan hahah.
See you later!

Ny design. Igen..

Har gjort en snabb liten ändring i designen som ni kanske ser (annars tyck massa på f5 så ser ni det väl tillslut) kände att juldesignen hade nått sitt slut nu när allt det där är över.

Blurrrrrrrr

Vuxen- ADHD?

Enligt expressens webbtest så har jag vuxen-ADHD, gjorde ett test bara för kul och fick 6 av 6 "rätt" "Du fick 6 rätt av 6 möjligaDu har fått fyra poäng eller mer. Det kan innebära att du har vuxen-adhd. Du kan vända dig till din läkare eller annan specialist för utredning."

Mina misstankar har äntligen bevisats......

Yäyäyäyäyä ingen rubriiik.

Var just och tränade med frida och nu är jag typ helt död! Nu blri det maaat (kärlek) sen så kommer jag parkera mig vid min engelskabok som jag fortfarande inte har börjat läsa på eheheheheh.....

Tralalalala.

I'm singing in the rain.

For hem till min broder efter skolan idag. första gången sen han flyttade för typ ett halvår sen hihihihi.
Men det var trevligt, vi for och åt pizza och spelade massa spel det var niiice!
Nu är jag massa trött så ska typ försöka sova nu, kanske läsa lite i engelskaboken som egentligen skulle varit utläst innan lovet men jag har inte ens börjat. buuusigt.

10 Januari.

Första skoldagen idag. Sov nog bara några timmar inatt även då jag gick och la mig innan 9 igår. Har verkligen vänt på dygnet hihihihi.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen ta mig ut till bussen.
Nu är det bevisat. Jag är helt klart konstig.....

Iksu!

Nyligen kommit hem från gymmet. Det var typ härligare än man kan tro! Dessutom kan jag lova att jag kommer sova bra inatt...:]
Har värsta bildbristen nu, så kommer komma lite random/konstiga bilder en bit frammöver:]

Lite mer mmmm i livet.

Min bror hade kvar en bit kladdkaka från igår så då sa han att jag kunde få den sista lilla biten. Till det så fanns det grädde, men det tog jag i Oboj istället. NamNamNam... :]

Livet leker!

Nu är jag taggad och klar på en dag/kväll med några av dom bästa!
Först bräntis med skranor och allt vad det innebär och sen nrär vi blir hungriga så traskar vi iväg till Ronyas på stan och äter. Precis som förra året!
Malin kommer och hämtar mig 14.20 så nu ska jag ta det lungt en stund.
PEACE!

GLADIATORERNA!

Kom precis hem från en niceig dag/kväll med Ida.
Vi såg på gladiatorerna med henens familj! Det som var mitt favoritprogram som liten! tror inte jag kommer missa ett ända avsnitt av det nu. Det är precis som med julkalendern....
Nu är klockan snart 11 och jag borde börja göra mig klar för att sova eftersom jag ska ut med teatergänget i bräntisbacken och vara allmänt farliga imorgon.

Årets nyårslöfte:

Jag ska börja träna mossor med mer nu! Skaffade gymkort igår efter nästan ett års tjatande på mina föräldrar så gav dom äntligen med sig. Så från och med måndag kommer jag och frida( för det mesta ) springa runt på Iksu.

When I need you the most.

Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva. Känns som om dom här senaste dagarna bara har rullat vidare utan mig. Har suttit så gott som instängd på rummet och sett på film. Börjar sakna skolan nu. Eller det har jag nog gjort hela lovet. Men nu ska jag nog stänga in mig i min lilla bubbla en stund till.
Vi får se när jag skriver igen. Men tills vidare!
Bild från nyår.

Dagens inköp.

Dagens inköp från skopunkten, 399:-
Jag vet att det blev lite väl många bilder. Men så kan det gå när man lämnar mig själv med en kamera och ett par skor en tråkig dag som den här.

Så firade jag nyår!

Vi var även fler människor, men alla kom inte med på bild hihihihih. Tror jag har sträckt mig i höften men det går nog över snart.
Ska försöka göra en tidig kväll ikväll eftersom jag var uppe rätt så sent inatt och har sovit otroligt lite dom senaste nätterna...

Nyårsafton.

Har precis kommit hem från en galet trevlig kväll med massa roligt folk. Jag frida och davig gick för övrigt ner till stan sisådär en 20/25 minuter i tolv. Men vi hann!
Nu blir det nog att mysa ner sig lite och starta någon härlig film som går rakt in i själen på en. Det lät som ett bra avslut av kvällen!
Skriver och lägger in bilder från kvällen imorgon (om jag kommer ihåg vill säga...). Godnatt!

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0