Nostalgi.

Godmorgon! Eller jag kanske borde säga goddag men jag vaknade för typ en timme sen så det är fortfarande morgon för mig.
Det känns så fel att säga att det är söndag idag. Var inte det igår? Jag har varit en dag före hela helgen. Jag har faktiskt börjat tagga skola imorgon. Fast det är lite kul att nu bara har två lektioner på måndagar sen jag tog bort digitalt skapande.
 
Var med frida typ hela kvällen igår. Vi kände för att vara lite nostalgiska och såg when in rome med Mary-Kate och Ashley Olsen. Vi brukade se den filmen hur mycket som helst när vi var mindre. 
Nu ska jag äta massa frukost för jag är jätte hungrig. 
 

Igår.

Jag måste faktiskt säga att jag hade grymt roligt igår. Fast det kaosade lite mot slutet men det gör inget haha. egentligen var ju tanken att vi skulle ta tåget hem typ 5 imorse fast sen blev det snack om taxi men det slutade med att mina föräldrar hämtade mig och frida vid halv 1 efter många diskutioner under dagen om hur vi skulle göra.
Det togs inte speciellt många bilder igår heller. Jag tog inte med mig kameran vi jag och frida tog några fina bilder inne på toan haha. Bilden nedanför är egentligen Fridas. Jag har tappat bort och haft sönder min sladd så jag kan inte ladda in några bilder på datorn......
Nu ska jag nog ta det lungt en stund sen ska jag städa mitt rum hade jag tänkt.

Busybusy.

Heejjj!
I helgen kommer det nog inte bli speciellt mycket bloggade ska ut till normaling(?) imorgon efter skolan och kommer hem tidigt på lördag. Sen så måste jag verkligen ta tga i att städa mitt rum i helgen då verkligen hela min garderob ligger utspridd på tre stolar och även på golvet. Det är kaos.
Men nu ska jag sova så får jag uppdatera när jag har tid. Har några inlägg från typ i sommras och så som jag lovat mig själv att lägga upp här på bloggen och så.

Spöregn.

När jag vaknade imorse så verkligen spöregnade det utanför. Jag och Ida hade egentligen tänkt cykla idag men det hoppade vi och tog bussen, men inte hjälpte det särksillt mycket då jag nästan gick i en sjö så jag var lika blöt ändå. Det var lite roligt när vi kom till tunneln under vägen som man måste gå genom för att komma över och slippa korsa E4an men den var översvämmad. Den var nästan så djup att att vattnet skulle nå till midjan och jag överdriver inte. Det var någon som cyklade och cykeln nästan försvann i vattnet.
We♥it

En dålig dag.

Jag måste nästan fortsätta på spåret från imorse. Min dag har inte varit speciellt bra. Jag har inte kunnat tänka riktigt klart, folk har överreagerat och jag är fortfarande lite ledsen över att jag var på skolan typ halv tio då vi började 1....Men jag får hoppas att kvällen bjuder på något lovande. Tänkte följa med Frida och träffa Sebbe och Grek en stund. Och det var himla länge sen som vi (iallafall jag) var med dom!
Ingen kommentar till bilden. Jag är som jag är haha.

Inget lajv.

Den här dagen började ju verkligen inte bra. Jag och Ida var på gammlia och hade nästan kommit fram, då ringde en i våran klass och sa att det inte skulle bli något lajv så då var det bara att fara till skolan. När vi kom dit så fick vi veta att vi inte har några lektionen förens tio i ett. Så nu sitter vi här med tre timmars hål och har inget att göra. Jag hade kunnat sova just nu......
 

Lajv.

Johooo!
Taggar faktiskt imorgon lite. Vi ska nämligen fara och lajva på gammlia från 9 till 11. Lär nog bli roligt(även fast inforamtion kom ut lite väl sent. Typ idag.) Då jag inte gjort det på riktigt förrut. 
 
För er som inte vet vad det är:
I levande rollspel(lajv) försöker varje deltagare åskådliggöra en påhittad person, kallad rollperson, roll eller figur, i tal och uppförande. Levande rollspel skiljer sig från vanligt rollspel (bordsrollspel) genom att man använder rekvisita och fysiskt agerar vad rollpersonen gör, och från exempelvis improvisationsteater genom att agerandet normalt sker utan publik.
 
Vi ska iallafall vara med några från universitetet(?) som ville göra det här med oss. 
Men det var några i klassen som ville vara på lektion istället då vi har individuellt val(vilket oftast är väldigt roligt) så dom kommer kanske dit senare medans några av oss far dit från början.
 
Nu blev det här ett himla långt inlägg. Men tänkte kompencera för att jag inte skrivit något inlägg tidigare idag.
Nu vet jag inte rirkigt hur bra ni kan se på bilden men jag köpte får några veckor sen ett "nagellack" fast ändå inte. Det heter iallafall growth booster och är mer som något som torkar in i naglarna och gör så att dom växer, Det gillar vi!

Monologen.

Hejjj!
Här sitter jag i min ensamhet. Nej kanske inte så drastiskt. Men jag sitter iallfall i ett himla stökigt rum och läser forfarande läxa. Har skrivit lite mer än 500 ord på svenskan, och skrivit av hela monologon i min kalender haha.
Jag komer nog inte få någon sovmorgon imorgon, eller kanske typ en halvtimme eller så sen måste jag plugga mer. Jag kommer nog bli galen snart på grund av allt det här....
Jag tror att sidorna är A6 så det är kanske inte så mycket som man kan tro men ja, det är ju ändå inte speciellt lite för att vara en replik...

Drunknar i läxor.

Det känns lite som om jag drunknar i läxor för stunden, jag har egnetligen tre läxor till imorgon, en till varje lektion. Jag ska lära mig en monolog som är himla lång. Skriva ett repotage som ska vara nästan klart. och egentligen ska jag kunna ha en redovisning på digitalt skapande lektionen också men jag ska avsluta den kusen så är det värt att göra en redovisning när jag inte ens kommer på betyg i kursen?  
Men nu ska jag återgå till att skriva mitt repotage om/med Patroklos. VI hörs senare!

Stress,stress och ännu mera stress.

Just nu är det lite kaos här hemma hos mig då jag ska hinna äta, sminka mig, packa osv innan jag ska fara iväg med bussen.
Det blev så att vi skulle vara hos Amanda ändå (YEEY!).
Jag får skriva senare eller imorgon för nu har jag för mycket att göra!

Filmkväll.

Tanken var egentligen att jag och Ida skulle fara hem till Amanda och se på film ikväll. Men sen så blev det något förhinder för Amanda så då far jag hem till Ida istället så ska vi se på film istället. Det blir nog himla trevligt!
 
Igår så bakade jag cheesecaken som jag pratade om förrut. Den blev grymt god! Jag har inte varist speciellt förtjust i cheesecake förrut men den här var faktiskt riktigt god! 
Inte speciellt söt var den men den funkade som ändå. Men nu ska jag sätta mig och läsa lite läxor innan jag far iväg till Ida.

Kameror!

Heeeey!
Dagen har varit stårlande bra! Först så fotade vi himla mycket på foto lektionen vilket är hur kul osm helst! Så så så hände det väl inget mer speciellt men det kändes som en bra dag. Det är väl bara fredagskänslan som kryper fram nu. 
Fick låna Lindas kamera under teaterteorin så jag satt och fotade himla mycket. Blömde helt bort att vi hade lektion när jag fick kameran i handen hehehe.... Men efter en stund tog hennes batteri slut så då fick jag återgå till arbetet.
 
Imorgon händer det mycket känns det som! Jag hade planer på att baka en blåbärs cheesecake och sen vid 4 tiden så ska jag fara tillsammans med Ida hem till Amanda, äta gott och se på massa film. Kommer bli super mysigt tror jag! Har aldrig varit hemma hos den tjejen förut så det känns ju lite spännande.
Snodde bilden från Amandas blogg.

Café Göteborg med Linnéa.

Heeej!
Kände mig hurtig och cyklade till skolan idag. Dat var faktikst himla jobbigt. Förstår verkligen inte vars min kondition har tagit vägen!
 
Vid 4 tiden så for jag och Linnéa på Café Göteborg och åt varsin krossad kladdkaka. Hur gott som helst! 
Det var himla länge sen jag träffade den tjejen också så det var riktigt roligt att vi for och gjorde något för en gångs skull haha.
Dom är så snälla där! Man får geléhallon, Himla gulligt av dom! 

Himla korta dagar.

Hejhopp!
Här sitter jag och försöker lära mig (någorlunda) en test som jag sak säga på en redovisning som vi har imorgon. Men den är verkligen jätte kort, typ 5 rader så det går nog fort och enkelt.
Jag har en himla kort dag imorgon, först så har jag sovmorgon sen har jag bara två letkioner och slutar innan/efter lunch vilket känns ganska härligt faktiskt!
Slutade så tidigt idag också men gick på stan med Moa i min klass till typ 4 så jag kom inte hem särksillt tidigt ändå så.
Det är den där mittendelen som jag ska säga, så som ni ser så är det inte direkt långt haha.

Himla mycket knas.

Nu har nästan alla mina ljus brunnit ut. Men det gör inget för det var ändå dags att släcka dom inför natten.
 
Visste ni förresten att jag förut läste massor av mangaböcker, såg på animeer och jag ritade endast manga, jag kunde inte rita annat det var helt omöjligt. Men sen så tappade jag intresset för hela den baletten men nu några år senare har min vän Ida fått mig att börja se på animeer igen, Jag hade glömt hur fängslande det faktiskt kan vara. Det kan ju hända helt sjukt saker! Sen så upptäcker jag vilka hemka mangor/animeer jag såg/läste när jag var yngre. Jag var typ 9 (?) när jag läste Dragon Ball vilket bara handlar om folk som typ slår ihjäl varandra. Inte konstigt att jag är som jag är... Hör bara på namnet....
 
Nu vill det tydligen inte fungera med att ladda upp någon bild i det här inlägget. Jag som hade en så fin bild att visa er. Rackarns!

Höstkänsla.

Fick himla mycket höstkänsla när jag kom hem från skolan så jag tände massa ljus inne på mitt rum och släckte lampan. Nu saknas bara en varm kopp te så skulle dagen vara fulländad!
Jag har massor av olika dofter i mitt rum från ljusen nu, vanligt stearin, äpple, apelsin och smultron/vanilj. Sen så har jag nog min parfym som också luktar heheh. Men det känns mysigt.
Jag ska bara önska mig massa doftljus och sånt när jag fyller år så kan hela mitt rum vara fullt av massa goda dofter! 
Det här är då bara en himla dålig webcambild. Men jag orkade verkligen inte leta reda på kameran i detta kaosade rum. Så ni får inte riktigt ta del av den mysiga känslan som finns här.
På bild är det förresten bara 3 av 8 ljus som syns. 
JAG ÄSLAKR MIN "TEKANNA"! Helt GRYMT söt!

Nostalgi!

Sitter på min sista lektion för dagen. Slutar om cirkus en timme och det känns grymt härligt!
 
Igåg så kom jag på att vi faktiskt har en VHS i vardagsrummet hemma så jag satt igår och såg på massa filmer från när jag var liten. Så det hade jag tänkt fortsätta med hemma. Det är så grymt mycket nostalgi man känner när man ser typ micke och molle eller Zelda eller vad som helt. Men det är helt grymt härligt!

Dip dye.

Heeeej!
Kom hem från stan för en stund sen, Köpte mig en parfym då jag inte har haft någon på ganska länge, eller jag hade en body splash men den luktar inte särskillt länge om vi säger så.
Sen så köpte Ida hårfärg för jag sak få göra en dip dye på henne, det känns lite spännande. 
Men nu ska jag börja fara iväg till henne så det inte slutar med att vi färgar mitt i natten haha.


Pluggar för fullt.

Jag kom hem någon gån vid 1 och har suttit nästan ända sen dess och pluggat om artkunskap. Himla tråkigt om du frågar mig! galet svårt är det också då jag brukar vilja sätta ihop namnet med saken på något sätt ryp en las som fanns med Renlav hette den och den ser lite ut som hornet på en älg typ, så kommer jag ihåg saker, men det är svårt med dom här växterna. Men jag har nästan lärt mig dom nu. Borde inte överplugga för då kommer jag bara glömma bort allt tills imorgon så får läsa lite mer på skolan eller så. typ på lunchen blir nog bra. 


Färgat.

Var och färgade ögonbryn och ögonfransar idag. Jag är faktikst riktigt nöjd också!
Det ända jobbiga är att jag är så ovan att mina ögonbryn är så mörka och även fast jag drar ett finger över dom så ändras inte färgen. Men det är ju i och för sig väldigt nice!
Nu ska jag fortsätta jobba artlära tror jag det var som vi har på prov?läxförhör? något sånt på fredag.
Jag är helt osminkad på bilden så det känns ganska nice faktiskt!

Börjat planera.

hejsanhoppsan!
Vi i min klass hade så roligt på klassfesten i lördags att vi redan har börjat planera nästa. Det är verkligen oförståeligt att vi aldrig gjorde det här i 1an! Men nu är vi fast.
Den här gången planerar vi att vara inne då det var fruktansvärt kallt ute och det lär ju inte bli särskillt mycket varmare nu dom kommande månaderna.
Som nu kanske ser på bilden så är jag himla trött just nu. Så nu blir det till att mysa ner sig under täcket och sova!

Håj!

Följde med Ida på hennes teater idag. Funderar på att hoppa in i den gruppen nu när min som jag var med i tidigare tog slut då alla andra blev för gammla. Men det var roligt! 
Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt. Är så fruktansvärt trött! 
Jag och Frida är allt konstiga ibland. (Jag vet att bilden inte har något med inlägget att göra men äsch) Vi gick ut på på hennes bro och satte oss och åt lite. Det var inte ens speciellt fint väder den där dagen men ändå gick vi ut. det är lite småroligt måste jag ju säga. Bilden är förresten tagen någon gång under lovet så den är inte speciellt ny om vi säger så.

Klassfest.



Jag fotade inte särskillt mycket då jag från början glömde kameran och var tvungen att fara hem och hämta den. När jag väl hade den så var det så pass mörkt att jag var tvungen att använda blixt för att det skulle gå att ta några bilder, jag som egentligen är väldigt mycket emot blixt när man fotar med systemkamera. Men har har ni några bilder från igår iallafall.

Kallt men roligt!

Nu har jag precis kommit hem. 
Hade grymt roligt men jag fryser hur mycket som helst! Mina fötter är så kalla så att dom har stelnat och det känns som om dom är typ runda när jag går, så jag ska dra på mig ett par tjocksocar och göra mig en kopp te sen ska jag krypa ner i min underbara varma säng och sova!
Jag ska försöka ladda upp några bidler imorgon, måste bara höra med folket som är på bilderna om jag får ladda upp dom haha. Men någon bild ska ni nog allt få se!

The dark knight rises.

Jag måste faktikst medge att filmen var grymt bra, även fast jag inte sett någon batman film ever. Ida fyllde som in vilka personerna var eftersom så jag skulle hänga med lite iallafall. Fast jag hängde ju ändå med bra tycker jag. Det ända dryga med den var att den var så himla lång. Man blev lite rastlös efter typ halva filmen.
 
Imorgon ska jag på "klassfest" eller min klass ska träffas, några ska dricka osv men det blir nog trevligt. Jag ska försöka komma ihåg kameran så jag kan få några härliga bilder på folket.
Tanken med den här träffen är väl mest för att vi är så grymt dåliga på att dra ihop något så nu bara bestämnde några ett datum och sen så har vi faktiskt gått i samma klass i över ett år men ändå är det flera i typ filmklassen som jag aldrig har pratat med utan jag vet typ deras namn inget annat så vi ska försöka lära känna varanda i guess. Men det blir nog nice hoppas jag!


Bio.

Ikväll ska jag fara på bio med Ida. Vi ska se den nya Batmanfilmen. Jag har inte sett den förra, men det ska nog gå bra ändå. Jag brukar ha lätt att hänga med i filmer så.
Den är väl slut kring nio snåret skulle jag tro då den är 2h 45 min. så den är inte speciellt kort om vi säger så.
Någon som har sett båda filmerna eller är ni som mig och bara ska/har sett den andra?
Jag sitter förresten just nu och skrivir i min kalender. Jag måste verkligen köpa en större, det är alldeles för små rutor i den här så jag får nästan in plast med alla läxor och så....

Bokat tid.

Jag slutade typ 12 idag vilket var huuur nice som helst!
For på stan med Amanda och gick in i massor av olika frisörsalonger. Det slutade med att jag bokade en tid på onsdag för att färga bryn och fransar, det blir nog nice får jag hoppas!
 
Tanken var egentligen att jag och Frida skulle fara till Eastern Palace och äta middag där idag men hon mådde inte så bra så det sket sig lite.
Jag har inga nya bilder på datorn så det får bli en gammal bild på mitt absoluta favorithalsband. Jag tar nästan aldrig av mig det. Bara om jag sak ha något annat halsband en dag. Annars aldrig haha.

Synpunkt.

Hoppsanhejsan.
Sitter för tillfället och läser ur min naturkunskapsbok, Synkunkt heter den och är himla tråkigt. Men ska bara läsa några få sidor till och sen så är jag klat!
 
Det blev aldrig att jag var med Frida eftersom hon sov sen hon kom hem från skolan typ. Gissa vem som kommer vara vaken hela natten....(a)
 
Imogon slutar jag förresten himla tidigt. Jag slutar 12.10 om jag inte bestämmer mig för att stanna och äta lunch på skolan, men det gör jag nog bara om det är något gott haha.
Men nu ska jag läsa ut dom här sidorna i boken och sen ska jag krypa ner i min mysa, helt underbart sköna säng och soooova.
Jag tycker förresten att jag är himla vacker på den här bilden, fast...Haha.

Godmorgon!

Jag har en sån där hilma kort och bra dag idag. slutar tio i två. Ska kanske, möjligtvis vara med Frida senare ikväll men det får vi se. Hon ska sova hemma ikväll så why not liksom.
 
Det kanske bara är jag men blir ni också alldeles mjuka och lena i ansiktet när ni är nyvakna? Eller bara på morgonen? Det är det för mig iallafall. Himla roligt!
Nä men nu håller jag på att bli jätte hungrig vi ser väl om jag slänger in något litet inlägg på skolan annars ska jag försöka höra av mig när jag kommit hem. 
Jag ser väldans trött ut men det kan bero på birsten på smink på bilden och det faktum att jag vaknade för mindre än en halvtimme sen.

Klassfoto.

Hej!
Är lite sen med uppdataringen idag känder jag. Men iallafall. Idag tog vi skolfoto vilket var himla trevligt då vårat "tema" blev Ingen Grupp I Gruppen. Det är ett litet internskämt i min klass men det blev kul så ni som får skolkatalogen får ju väldigt gärna kolla in min klass, Te2 (Teater 2, inte teknik om ni trodde det av någon knasig anledning) heter den på midgårdskolan. 
Det var förreseten himla roligt att ta den enskilda bilden också då man fick ta först en seriös bild sen kunde man ta en helknasig bild också vilket nästan alla gjorde. Det gillar vi starkt!
 
Satte mig förresten och förde över lite bilder på min skoldator när jag kom hem, men det är som bara ett "tema" eller mer "motiv" så det är kanske inte så roligt. Men då kommer jag kunna göra lite roligare inlägg när jag är på skolan.
Hittade den här bilden när jag höll på och överförde. Kor är bara för himla gulliga!

Stan med Ida och Amanda.


Vi gick runt på stan himla länge och bara kollade på massa saker. Men sen drog jag med tjejerna på Rut m.fl. och köpte jeans vilket jag verkligen behövde! Sen köpte jag även en body lotion på apoteket som luktar himla gott! 
Det roliga är att egentligen på var ju planen att jag och Amanda skulle gå förbi Wixners och boka tid där men det gjorde vi inte utan vi gick in på nästan alla andra butiker. Lite småroligt faktiskt.

En kungens man.

Håj!
Sitter på min sista lektion för dagen. Eller den ska snart börja. Efter skolan tänkte jag, Amanda och Ida fara ner på stan en snabbis och kolla på massa olika saker.
Jag har sprungit runt hela dagen och haft "en kungens man" på hjärnan hela dagen. För er som inte vet så är det någon knasig låt som egentligen är ganska så hemsk.
Jag har tyvärr inga bilder på den här datorn för tillfället så det här inlägget får bli bildlöst.

Aktiv.

Va aktiv jag har varit på bloggen idag (för att vara jag), men jag har inte haft så mycket annat för mig faktiskt så det kändes som en bra idé.
Men nu tror jag att jag ska läsa lite om den antika grekland. kommer nog inte orka läsa ut hela kapitlet för i läroböcker brukar det inte dirket vara text som är speciellt spännande utan det är alltid bara massa fakta som inte är skrivet på ett speciellt spännade sätt för den delen heller.
Men annars kommer jag inte att skriva mer ikväll för jag tycker att 4 inlägg på en dag är riktigt bra för att vara jag faktiskt.
Kolla va lång min lugg har blivit! Fast nu luktar den massa hårfärg.....

Nytt och fräscht.

Nu sitter jag här och  har himla mörkt hår. Eller iallafall himla mörk hårbotten. Råkade bli lite mycket färg längst fram se nu ser det ut som om jag har typ svart utväxt. Kanske inte det finaste om jag får säga det själv men det är väl helt okej. 
Det syns inte så jätte bra på bilden måste jag ju säga men det aknske finns männsikor som ser skillad. Det syns iallafall mer på riktigt.

Färga håret!

Heeeeeeeeej!
For och köpte hårfärg helt spontant idag. Kände att mitt hår ser alldeles frådastigt och tråkigt ut som det är just nu. och sen så vill jag som ha mörkare hår. Egentligen så ser färgen på förpackningen ut som att den är lite ljusare än vad jag egentligen hade velat ha den. Men den brukar väl ändå bli lite annorluda än vad bilden visar.
Det fanns egentligen en färg som var som den jag vill ha men den var dyrare och snål som jag är så tog jag det blilligare valet haha. Så just nu sitter jag meed hårfärg i håret!

Smart tjej.

Hejhopp!
Jag hade tänkt göra lite läxa idag men kom på att jag förmodligen var dum nog att glömma mitt ämnesblock utanförskolan i fredags. Osmart som jag är. Sen så har det ju inte dirket regnat lite i helgen så om jag var dum nog att glömma den så är den förmodligen ganska så förstörn nu.... KUL! Så jag måste med andra ord göra om typ allt som jag hade skrivit där i. Inte speciellt roligt dirket... Så tummen ner på det.

Bågskytte

Jag har kanske sagt dät här redan men jag har funderat på att börja i bågskytte.
Gick i det en gång för länge sen och det var grymt roligt måste jag ju säga. Jag har däremot ingen som dirket vill börja med mig så det är ju lite tråkigt. Förra gången så var det hela min familj som gick tillsammans vilket var grymt nice!

RSS 2.0