Valbord 2012.

Drar iväg frida till campus nu en stund och kollar på brasan. Hoppas på att träffa på andra trevligt männsikor. Men måste springa nu.

Ljusblåa dagar seglar förbi.

Hade riktigt trevligt igår, lärde känna massor av nya människor och hade konstiga diskussioner.
Ska se om Johanna lägger upp några bilder så kanske jag kan låna dom. Ikväll blir det i alla fall bara att sitta inne eftersom frida är sjuk/ska till david och alla andra är upptagna på andra håll. Ska kanske ta tag i någon läxa som vi har, eller plugga tilll nationella på något sätt, vi ser väl.

As every galaxy was formed in less time than it takes to sing this song.

Gjorde pizza med en av mina bröder till middag idag. Det var mysigt! även fast den blev ganska påskyndad då han skulle med bussen. Så nu sitter jag nyduschad och ska snart ut med Frida, kommer bli nice!
Men nu ska jag blåsa håret så det inte ser ut som ett stort ruffs haha.

Mobilskit.....

Självkart så ska min mobil vara hur jobbig som helst och dö under natten så alarmet inte ringer vilket leder till att jag försovit mig... Ändå tur att det var idag då jag ändå har sovmorgon och engelskalektionen var frivillig, sen så har vi lång lunch så missar bara engelskan tack och lov.
Men nu ska jag äta någon frukos sen ta mig till skolan. Har faktiskt ändå teaterlektion efter lunch så.

Fair ground.

Lite synd bara att inte trummorna hörs i någon av videorna...



Lånade alla bilder och videos från Amandas bloss som ni kan kolla in HÄR, Vet dessvärre inte vars hon hittade dom. Men Det var i alla fall den konserten jag var på igår, vilket var sjukt nice som jag har sagt några gånger redan hihihi.

I'll be there for you.

Nu är hela nationella delen i svenska avklarad! Bara engelska och matte kvar nu.
Är hur galet trött som helst nu och typ nästan sover i teatertarmen. Vi börjar om ungefär 40 minuter så funderar på att sova tills dess om jag hittar någon bra ställning, det är en lite liten soffa speciellt om man delar den med två andra rumpor...

Andas in andas ut innan tiden tar slut.

Hoppas att alla som kunde for förbi midgård ikväll och lyssnade på koserten. Den var grym! Om ni inte var det så tycker jag ni ska fara förbi där imorgon eftersom dom kör igen då för sista gången. Skulle mer än gärna ha farit dit igen om jag kunde!
Förövrigt så har jag nationella i svenska imorgon igen, så inte taggad som man kan bli! Fattar inte alls hur man skrivet referat:(
Så nu ska jag sätta mig och läsa igenom en powerpoint på just det, referat, som min lärare har lagt ut.
Godnatt♥
Testade en liten roligt frisyr ikväll. Den som säger att man inte kan göra knasiga uppsättningar med kort hår fel, bara att leka lite med fantasin!

Love is a solo.

Sitter i skolbiblioteket för stunden och har historia eftersom någon tog vårat klassrum. Känns lite udda men spännande!
Ska förbi på draggen när vi slutat och möta den fina frida. Sen ikväll drar jag med henne tillbaka till midgård för att kolla på en "konsert" eller vad man nu ska kalla den. Borde faktiskt arbeta nu så skriver senare!
Arkivbild.

Drawtime!

Hallå!
Blev ganska så sugen på att rita för tillfället, men har ingen aning om vad jag kan ha för motiv. Så om någon skulle ha ett bra tips på vad så skulle jag mer än gärna ta emot det!
Var nog flera veckor sen jag ritade senast! Hittade förresten igen mitt ritblock, det var i min gymväska(hihi)...
Ska försöka söka runt lite och se om jag hittar något bra. Men skriv gärna en kommentar på vad ni vill se. Inte för att det kommer vara så bra så bra standard på bilderna men men man måste ju göra något för att bli bättre!

Läsförståelse.

Vi hade nationella i svenska - läsförståelse - tidigare idag. Det gick väl helt okej. Lite svårare än vad det var i 9an, men det är ju självklart.
Jag har matte om typ en timme och efter det slutar jag. Känns ganska härligt för då ska jag hem och typ sova.
Inget roligt inlägg känner jag ju här men det finns inte så mycket att skriva om på skolan. Inte så mycket hemma för den delen heller..

Once upon a time.

Jag tror att jag håller på att bli förkyld nu eftersom jag sprang omkring genomblöt hela fredagskvällen. Så vi får se hur mycket jag orkar blogga, men vi ser väl med den saken.

Glänser som guld!

Hade ingen idrott idag så slutade vid 12. Det är nog det ända speciella med idag för mig, blir ingen träning då david kommer hem idag så frida ska spendera kvällen med honom. Då får det väl bli en hemmakväll för mig idag. Tar väl fram matteboken en stund senare. Vi får se.

Söndagar....

Söndagar är nog dom tråkigaste. Jag har typ inga läxor som jag kan göra, inga bra filmer, man kan inte fara ut och träffa folk då det är skola tidigt imorgon. Man kan helt enkelt inte göra någonting!
Hittar för den delen inte mitt ritblock heller så det kan jag tydligen inte heller göra.... Någon som har ett förlag?

Andra delen.

Ikväll sänds andra delen av Titanic mini-serien 21.30 på 1an. Självklart kommer jag sitta bänkad framför Tvn då jag tyckte den var ritkigt bra förra veckan.

I stuttered in my armour in an airplane above the archipelago.

På senare tid har jag ändrat min musiksmak otroligt mycket! Mina favoriter för tillfället↓
Miike Snow – Archipelago
Fink – Move On Me
Fink – Q & A
Har lyssnat på dom låtarna i några veckor nu, änsa sen min bror visade mig dom. Helt underbara!
Har även ävdrat klädstil total sen jag började på midgård vilket är lite roligt för jag hittar nästan aldrig något jag vill har på affärerna längre.

If you move on me.

Jag förstår inte att den här teatern är för små barn. den va rhur läskig som helst!
Men bra måste jag säga att den var. Stålhenrik var en utomjording som var hur cool(läskig!) som helst!
Nu blir det att sova. Imorgon har jag bara en lektion däremot en väldigt viktig!
We♥it

Tal.

Hade svenska talet idag, nationella. Det gick väl helt okej. Lite missnöjd då jag missade lite saker och pratade alladeles för fort....
Ikväll far jag iväg på någon teater med min klass som STÅLHENRIK har skrivit. Kommer blir ganska så nice!
Men nu tänkte jag sätta mig och njuta av fiheten fårn en läxfri kväll. Så jag hör väl av mig senare.

Sega knappar..

Vi sitter på historalektion just nu. Mitt tangentbord på datorn har blivit riktigt segt. Det funkar inte alltid med alla bokstäver så om någon bokstav eller mellanrum fösvinner så är det för att min dator har blivit jätte konstig. Orkar inte skriva mer med dom här tanegnterna nu så skriver nog när jag kommer hem igen.

Somewhere along the road.

Tänkte egentligen sitta och fixa med mitt tal och gjorde det ett tag också under kvällens gång.
Men det slutade med att min familj satt i vardagsrummet, åt semlor och såg på hockey! Det var faktiskt ritktigt trevligt. 
Nu blir det duschen sen sängen. Godnatt!
we♥it

Slut på lovet.

Imorgon börjar skolan igen. Har gjort typ all läxa som skulle göras. Kom däremot just på en som jag inte gjort än.... Den får jag göra imorgon helt enkelt!
Serien om Titanic som jag pratade om tidigare (inlägget nedanför↓) var grym! måste se nästa vecka igen. Det var väl inte dirket något speciellt med den men den visade väl hur andra  hade det på skeppet förutom Rose och Jack.
Nu tänkte jag faktiskt sova och ladda upp inför imorgon som förmodligen kommer bjuda på massor av tokigheter!

Titanic.

Sitter inne i mina föräldrars rum och ser på en miniserie på 4 avsnitt av Titanic. Det är helt andra personer än i filmen men den verkar bra. Det är en brittisk dramaserie och är 45 minuter lång.

Påskbilder

Sprang runt med kameran här hemma tidigare idag. Hade helt glömt bort att fota alla påsksaker och det var tur att jag gjorde det just idag eftersom det var ett fint ljus och nu är alla prydnaderna nere i källaren igen där dom får vänta ett helt år innan dom får komma fram igen!

How to draw....

Alla som känner mig vet att jag älskar att rita. Jag ritar något litet varje dag, även fast jag inte blir riktigt nöjd med allt.
Det finns saker som är lite svårare som till exempel näsor, hår osv. Då brukar jag gå in på youtube och kolla på videos och försöker få inspiration till hur olika personer gör sen på något sätt så kombinerar jag allt det tillsammans och det blir något liknade en näsa eller vad det nu är jag ska rita.
Det roliga är att jag kan sitta och kolla på sånna videos i flera timmar utan att jag egenteligen söker efter något speciellt.
Det är bara en av alla videos som jag fastnat vid. Det här är dessutom en väldigt bra video som förmodligen alla som vill testa kan anväda som mall, eller vad man nu ska kalla det.

Jag har haft slut på ritpapper i flera dagar nu, kanske en vecka(?) men idag kom mina föräldrar hem med ett skissblock till mig. Så har suttit hela dagen och bara klottrat i den. Kanske lägger upp någon knepig bild imorgon eller så.
Att rita får mig dessutom alltid att bli glad. Så om någon ser att jag är ledsen/arg eller på något annat tråkigt humör, ge mig ett tomt papper och en penna!
Nu ska jag sätta mig och rita lite snabbt sen sova. Godnatt alla underbara människor!

You wanted control.

For hem till Ida efter maten så nu sitter jag i henens rum medans hon springer runt och gör gud vet vad.
Har ingen aning om vad vi ska göra resten av kvällen. Det lär vi väl se.
Imorgon ska jag iallafall fara iväg med Frida och träna igen. Känns som om det var evigheter sen! Vi har inte gymmat på hela lovet!
We♥it
Arkivibld.

The Vow

Igår var ju som sagt Linnéa här. Det var sjukt trevligt! Vi såg Flickan från ovan och åt chokladmousse.
Sen på kvällen när hon farit hem så såg jag The Vow, eller på svenska Älska mig igen. Den var otroligt bra men riktigt sorglig! Kolla bara Trailern.

I'll show you what you're worth.

Jag är på ett sådant fotohumör att det inte går. Men olyckligtvis så är det inte speciellt härligt fotoväder ute och har inget att fota här hemma för den delen heller......
För övrigt så har jag krypit runt på mitt golv och städat varje liten vrå av mitt rum då det sett ut som en svinstia här inne alldels för länge och sen så kommer Linnéa hit imorgon vilket känns rätt så nice då vi inte träffats på länge!
Men ska se om vi har något roligt att fota här hemma.
Bild från en av de första gångerna jag var med Linnéa!

Tacomiddag!

Heeeej!
Igår gjorde jag och mina bröder Tacos till middag och till våran glädje så blev det över så då kunde vi äta det idag också!
Egentligen skulle ajg behöva sätta mig och göra lite läxa och typ städa mitt rum och så. men var inte så jätte sugen på det, har faktiskt en vecka på mig än så länge. (ja, jag skjuter upp läxor) Så nu ska jag sätta mig med min bok och läsa lite tror jag. Kanske baka något sen? Vi får se helt enkelt!

Let me know when we get there, If we get there.

Hej!
Igår mådde jag sjukt bra! For med min bror och hämtade min farmor på flygplatsen eftersom hon varit utomlands (!!!) och efter det så for jag och frida på stan ett tag. Inte för att vi gjorde något där alls, typ alla affärer var stängda så vi for hem.
På kvällen så kom Greta så då for vi tre ut till Hörnefors och var med lite människor där. Men sen så strulade det lite med skjutsen hem vilket inte var så nice då vi planerade att komma hem typ 2 men kom hem 4 någon gång..
Men nu ska jag äta frukost och typ  starta någon film eller nåt.
We♥it

The notebook.

Nu ska jag se på The notebook och sen sova hade jag tänkt.

En vampyrberättelse.

Är äntligen klar med Analysen. så nu dom få timmar som är kvar av kvällen ska jag ta det lungt och typ inte tänka på skola mer ikväll!
We♥it

Analyser och sånt.

Tog en liten pous i mitt skrivande på en teateranalys. Har ändå suttit 3 timmar och skrivit ungefär 1000 ord redan. Inför att att jag är klar men har flera timmar på mig. Så Nu sitte rjag i vardasrummet och ser på Harry Potter ochhemligheternas kammare. Det är lite kul att se detn första gången på engelska. Brukade alltid se den med svensk dubbning när jag var yngre.

Mmmm that you only meant well?

Usch att man kan gråta så till en serie. Det är ju stört! Sitter och storlipar för att en dum människa blev skjuten....
Men nu ska jag sätta mig och skriva en teateranalys till skolan som ska vara inskickad imorgon kväll.
Sen har jag lite teater också vilket ändå känns nice!
The O.C We♥it

Hold on tight!

Planerna för kvällen blev inställda oturligt nog. Skullea varit med Fridapida och bakat typ och haft en så kallad "tjejkväll" men så blev det ju då inte. Så istället så for jag iväg och SOLADE! Det var otroligt skönt! Vet att det inte är bra för huden blablabla men någon gång ibland tror jag inte skadar fullt så mycket. Kommer ju sola himla mycket i sommar på våran balkong. mmmmm.
Men nu ska jag sova, Har halvdag imorgon så slutar efter lunch och på fredag är vi leeeediga!
We♥it

Feel the rain against my skin.

Var på stan med min underbariga lilla vän Frida efter skolan, kom hem med ett linne? skjorta? vet inte riktigt vad det är det heter, men den var gryymt snygg kan jag ju lova!
Var även in på Ohlssons tyger med Linnea och Ida i min klass medans jag väntade på att frida skulle anlända till stan. Blev himla taggad på att sy något när jag kollade på alla tyger som fanns inne i den affären!
We♥it

Sweet heat and the sweet lies.


Move on me - Fink

Dagens efterrätt.

Jorgubbar, ananas, vindruvir och grädde. Bara så enkelt och bara så gott!

1 april.

Härligt nog så har jag inte blivit utsatt för något aprilskämt ännu. Eller vädret skulle jag kalla ett skämt. Vad hände med våren?  Bara att ta fram vinterjackan igen då...
Förövrigt så såg jag starwars 4 igår eftersom man tydligen ska börja med 4,5,6 sen 1,2,3? Vet dessvärre inte vad jag tycker om den än...
We♥it

RSS 2.0