25 januari.

hejhej bloggen.
Egentligen, varför gilalr inte jag mitt hår? jo för att det är så lockigt, men hallå, dom som har rakt vill ju har lockigt medans jag som har typ skruvlockar vill ha rakt.
det är ganska jobbigt ibland, för det blir lockigt av nästan ingenting, de tär inte så roligt alltif. speciellt inte när jag stått och plattat håret i typ 45 minuter och så fort jag kommer ut är det lockigt.
så därför tänker inte jag platta det imorgon sopm jag hade tänkt eftersom vi har bad och då är det bara onödigt ju^^
men komemr kanske platta imorgon eftersom det är öppethus och jag orkar abra inte ha lockigt så läge, har haft lockigt nästan hela helgen, aknske nästan helva veckan, kanske plattade en eller två gånger menmen.
asså ni får förlåta mig men ajg är jäättee flummig, är så sjukt trött och bakade bulalr med frida idag, tog ca 2 timmar och sen plugagde jag fysik också..
det är ganska jobbigt att vara full i alla fall på kvällen när man vill sova. för då är man så trött att man blir flumm, men då blir man överflumm så man nästan blir flumm och då kan man inte sova och det är inte kul.
asså förlåt för att jag svammlar så mycket om verkligen ingenting, men så går den när man är en trött Anna Andersson, det blir inte så trevligt. fråga vem som hälst. i alla fall någon som varit med mig när jag är flummigt trött, typ frida, jennifer och anton.
såg till om ni tycker jag är jobbig så kan jag försöka dra ner på det så ni slipper dras med en såhär flummig anna varje kväll.
Men nu ska jag sova eftersom jag är trött.
MEN först ska jag ladda in några bilder på bullarna jag och frida bakde, tyver han vi aldrig smaka så vi får ju se vad dom som köper dom imorgon tycker :)
pussar♥

hahah vi glömmde pälsockret :]



Kommentarer
Hanna

Mm,, gott med bullar . Hur mår du ? :)

2010-01-26 @ 13:15:18
URL: http://hkmm.blogg.se/
emmy

så jobbigt =/ nja sitter och planerar helgen ;)

2010-01-26 @ 22:30:04
URL: http://lillemsy.blogg.se/
Queen J'

sv, haha yes :)

vad ska du hitta på idag da? :D

2010-01-27 @ 10:12:19
URL: http://missjulls.blogg.se/
Ida

Fin blogg, vad gör du? :]

2010-01-27 @ 20:53:54
URL: http://iddus.tk
emmy

jadu , blir att dra ner till umeå med johannes =) fira evelina hos mormor som fyller 18. sen blire att sova hos johannes syster typ :) (Y)

2010-01-27 @ 22:12:36
URL: http://lillemsy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0