julkänsla.

Hej bloggen.
nu har jag börjat räkna dagarna, det är 38 daga(från imorgon) tills jag fyller år, och 53 dagar till julafton (räknat från imiorgon). längtar ni till julen eller är det bara jag?
jag tycker det är så mysigt när det är mörkt ute och man har tända ljus och granen lyser med packet under, och alla är oftast på gott humör.
hur vill ni att en riktig julafton är?
för mig är et när det snöar stora snöflingor, alla är hemma,man ser på kalle anka tillsammans,man har släckt dom flästa lamporna i hust/lägenheten och har tända ljus istället. man får en sån mysig känsla.
OCh idag på skolan fick jag också jul känsla för vid maten var den mackaroner och köttbullar och det var lite mörkare och det var tända ljus på borden, det var så sjukt mysigt, man ville ine gå därifrån nästan.
Jag tycker att året har gått jätte fort, käns som om det var förra veckan det var julafton sist, men det var det ju såklart inte.
Man man har ju mäste att det är höst, det är för kallt för att cykla från ålidhem till haga. och man börjar behöva mössa, vantar (möjligtvis) halsduk.
hah här sitter jag och pratar om julen medans det fortfarande är höst :] men det är ju november så jag är ju inte allt för tidig i kalendern :)
Men nu måste jag sova innan jag somna här och nu framför datan, puss på er. god natt :)

här är lite julbilder från förra året :) förlåt för den dåliga grafiken men jag tog bilderna med min förra mobil, smsung, 2.0 mg.










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0