LOV!

Hejhallå!
Igår sprakade lovet igång lite då det var sista dagen i skolan. har faktiskt redan börjat tjuväta godis ur mitt påskägg även fast det är först imorgon man får öppna det. Men ibland får man väl gå emot reglerna lite?
Träffade Fridapida en stund idag eftersom hon tidigt imorgon ska fara iväg till Göteborg och stanna där tills på torsdag så var det som sista chansen att träffa henne (även om det bara var i typ en kvart) innan hon åker.
Men förhoppningsvis så kommer inte detta lov bli fullt så sysslolöst ändå. Har massa läxor att göra och har tänkt städa ur mitt rum och slänga massa saker som bara ligger och skräpar och Amanada har sagt att hon vill vara med och ränsa så det blir väl ganska nice tror jag faktiskt haha!
 
 
 

För. Trött.

Är verkligen less på att se min naturkunskapsbok just nu. Har suttit och haft högläsning för mig själv inne på mitt rum hela kvällen vilket måste låtit väldigt skumt genom dörren. haha.
Men nu bestämde jag mig för att lägga undan boken ett tag och typ sova. Får kliva upp lite tidigare imorgon och plugga lite extra då. Jag kan väl nu lite översiktligt vad det handlar om så vi får se hur det går på själva provet.
 
Det här kändes som ett kul, inspireraden och inte alls deprimerande inlägg.... Fast nä!
Så tänkte att jag även idag tvistar till inlägge rmed en helt orelevant bild. Denna bild är från svenskanlektionen idag när amanda hade tråkigt, en bläckpenna och mitt ansikte i närheten. Och ja, väldigt charmig bild om jag får säga det själv!

Genetik.

Som vanligt har jag ångest när ett prov i naturkunskap närmar sig. Så för stunden känner jag bara för att lägga mig under en sten och stanna där till det blivit sommlov och jag slipper allt detta ett tag.....
Men jag och Amanda sitter i alla fall just nu och försöker hjälpa varandra med instuderingsuppgifterna vilket känns ganska bra så slipper man sitta själv och inte fatta ett ord av vad det står i boken utan nu är man två som inte förstår....
Nu ska jag ägna mig åt att plggeliplugga med Amanda så vi hörs någon gång senare om jag inte krypit in under den där stenen vill säga, då hörs vi först till sommaren!
Lättar upp detta inlägg med en bild på Amanda från friluftsdagen vi var på för några veckor sedan.

Helg!

Hej!
Det är lördag idag och det känns så otroligt skönt. Det ända lite dåliga är väl att jag måste ägna dessa dagar till plugg då jag har en inlämning till imorgon, prov på onsdag i naturkunskap och redovisning i svenska på måndag. Men helg som helg även om den inte blir kanske lika rolig som det skulle kunnat vara haha. 
 
Var med Frida hos David igår och vi hade himla roligt. Vi spelade mariokart och såg en bit at Forrest Gump men den hade vi inte tid att se klart plus att Frida somnade lite då och då under filmen och jag och David var väl inte heller dom mest pigga man kunnat träffa haha.
Instagrambild.
På den senaste Naturkunskapslektionen så ritade oskar en parafras typ på min ballerina. Den var himla gullig.

8/3 -2013

Idag fyller min pappa år så vi bakada tårta och massa god mat och sen så fikade vi tillsammans med min farmor som kom hit för att fira. 

Random nattbloggning.

Hejhallå!
Kom precis hem. Egentligen var tanken att jag skulle sova hos Frida men hon började må dåligt så jag gick hem nu mitt i natten. Men det gör inte så mycket för min säng är himla mycket skönare (heheheh).
 
Det här lovet har än så länge inte bestått av så mycket. Har mest varit hemma hos Frida och degat som vanligt och sen typ sovit. Det är därför det inte varit så mycket bloggande (igen) för det kanske inte är så kul att läsa om?
Men nu, klockan 3 på natten kände jag bara för att skriva ett litet random inlägg för att visa att jag lever. Typ.
Fast nu är det verkligen dags för mig att sussa så jag inte sover bort hela dagen imorgon (idag) så som alla andra dagar på lovet... Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon också med kanske fler bilder från Utbrott eller kanske från förra veckan när jag var i Överklinten hos Amanda? Vi får se hur det blir helt enkelt. Godnatt!
Hade lite tråkigt natten mellan måndag och tisdag och ritade denna typ vid den här tiden. Den är lite kluddig och egentligen inte riktigt klar men äsch!

Några bilder från Utbrott.

Eftersom jag inte kunnat lägga upp några bilder på våra sminkningar innan föreställningarna var klara så kommer några bilder här nu. Kommer även lägga upp ett till inlägg senare med mer bilder då jag sitter vid fel dator och har bara mobilberna här nu. Så senare kommer några "behind the scenes" bilder också.

Sista föreställningen för Utbrott!

Hejhallå!
Jag vet att jag varit lite avlägsen nu igen. Inte för att det är någon ursäkt men i ungefär 3 veckor så har jag haft föreställning varje dag. Har nästan bara hunnit hem från skolan ätit middag och sen farit iväg igen för att sedan komma tillbaka hem vid 10 och då kan jag faktiskt lova att man blir lite slut och bara vill sova. Sen så har jag ju även skolarbeten som ska göras. Men ikväll är sista föreställningen och det är både lite tråkigt men samtidigt ganska skönt. Vi har ju som börjat lära känna varandra lite under denna tid. Men vi får göra en superbra sista föreställning tillsammans!
 
For även ner på stan en stund med Frida under dagen och då jag inte haft någon hudkräm alls på typ ett halvår så tyckte jag att det var dags så sprang in på The Body Shop och köpte denna underbara skapelse. Detn luktar så galet gott att jag tror jag dött och hamnat i himlen!
Fick även med ett litet smakprov på deras body butter som luktar jordgubb. Har haft den förut och den luktar väl också gott. Lite för söt för mig. Jag gillar dofter med lite citrus i. Man känner sig bara så fräsch då!

RSS 2.0