Pension.

Så, nu har jag skrivit det första inlägget på den nya bloggen så hoppa över dit så kommer uppdateringen föhoppningsvis bli bättre då jag på den bloggen har massa inspiration.
tryck på bilden nedanför så kommer ni in på den nya bloggen. Hoppas ni fortsätter följa mig där istället för det skulle vara himla roligt då jag har så mycket planerat! Frida har ju fått sin macbook nu så då kommer äntligen den där videon upp. Den ska bara redigeras så är den good to go.
Hoppas vi ses!

Sista.

Kan knappt förstå att imorgon är min sista skoldag sen är det långhelg torsdag - söndag. måndag: slaget om midgård, vilket är att skolans alla linjer sätter upp ett lag med blandade 1or, 2or och 3or för att sedan ha en spännande fotbollsturnering under en hel dag. Dock så ska jag inte vara med iår utan agerar istället som hejarklack tillsammans med några andra!
På tisdag ska vi sparka ut film och teater 3orna med massa kul, både ettorna och vi tvåor har förberätt varsin sak. Kommer bli himla roligt!
Och sedan kommer den dagen som vi väntat på så länge, Onsdag. Skolavslutning. Sommarlov. Frihet. LOVELY!

Juni.

Bilder i massor.

Slutet på Maj var ju hur soligt som helst så jag och Amanda spenderade dessa dagar ute på en sten i solen så fort vi inte hade lektion. 

Har dock inte så mycket att berätta. Var och åt himla god mat hos min farmor idag så nu rullar jag typ fram. Men annat än det har det inte hänt så mycket så tänkte att jag lägger upp lite mobilbilder från den senaste veckan så får ni se själv vad det är jag har har gjort mest.

RSS 2.0