Fredag!

ÅH va härligt att det är fredag! Nu ska jag bara sova hela helgen ut. Nästan.
Imorgon flyttar förrensten en av mina vänner ner till stockolm. Hon ska bo där i 6 månader och plugga koreanska. Ganska coolt ändå men kommer sakna den tjejen otroligt! Men vi hade en liten "hejdå-träff" typ. Där vi åt hembakade tårta och bara myste på. VI var då några stycken från min teatergrupp. 
Men nu är jag så galet trött att jag nåstan tror att jag ska sova. Eller så ser jag på film. Något av dom.

Knasigt.

Hellu!
Utanför så regnar det men vi hade tur eftersom vi har varit i skogen idag med klassen och typ kollat på växter och djur typ. Vi klarade oss precis undan regnet då det började lite smått på vägen tillbaka typ och sen så tog det i ordentligt när jag kom hem. Så det gillar vi!
 
Morgondagen känns ganska så ovärd egentligen eftersom jag har en timmes lektion på morgonen mellan 8.25 och 9.25 sen har jag världens hål fram till klockan 1 då jag har NK i en timme det med. Oj vilken lång mening såg jag. hehehe.

3 bilder från idag. En bild är sne i know men den var jobbig att vända så den fick helt enkelt vara så. Sne.
Sen så är bilderna i helt fel ordning men äsch! 
Sista bilden är iallafall på min chokladboll som blev mosad i väskan. Sadface på det.
Och ja, klaga inte på den översta bilden. Jag vet redan att jag är så vacker så!

Exkusion.

Yeee!
Imorogn har jag en liten sovmorgon. GRYMT härligt! börjar 9.35 så det är bara en timme men det är ändå en timme mer än i vanliga fall.
Sen så har vi på midgård något som kallas block. vad jag tror så har alla det på torsdagseftermiddagen men är inte helt säker. Iallafall så ska vi med NK:n på någon Exkursion typ, ingen aning om vad det är men vi ska tydligen vara i skogen och det är obligatoriskt. Om man missar det imorgon så ska man göra det någon annan gång så man kommer lixom inte undan. Men det blir nog trevligt. Vi ska vara med några arena3or tror jag att det var. Förutom det är det en ganska tråkig dag imorgon först NK på morgonen (ja vi har det två gånger imorgon. Men inte varje vecka) och efter det har vi svenska. Så inte speciellt spännande må jag då säga.

10 timmar.

Hey!
Jag mår inte speciellt bättre idag utan nästan sämre. Har nästan gått in i folk, varit på väg att ramla i trappen i skolan coh gud vet vad.
Men jag tänker inte bli sjuk! Vi ska ju till och med fota imorgon på digitalt skapandelektionen och då kan jag ju inte vara sjuk och jag ska även på stan med Frida efter skolan och köpa byxor för det behöver jag verkligen! Eller egentligen så har jag ju typ 10 par byxor men bara 3 par jeans som alla håller på att gå sönder eller så är dom fel storlek så alltid bra med ett extra par!
Jag kommer inte blogga mer ikväll eftersom jag nu ska hoppa in i duschen och sen tänkte jag nästan sova. Fick sova iallafall 10 timmar inatt och det behövde jag verkligen!
Jag har verkligen ingen bild som passar tills det här inlägget så ni får klara er med den här bilden. Jag kan ha laggt upp den tidigare men den är iallafall från midsommar.

Teater-tarmen.

Håj!
Sitter med Amanda och Salome i "teater-tarmen" som vi kaller den här lilla konstiga korridoren och kollar på massa knasiga videos på Amandas dator.
Jag har två lektioner kvar sen slutar jag för dagen vilket känns nice!  Skriver senare!
We ♥it

Usch och fy.

Hallå!
Jag har varit väldigt borta idag känns det som då jag har världens huvudvärk, det blutar i mina ögon,näsan rinner och jag är bara helt slut. Ingen feber däremot så det blir till att käka alvedon och sova tidigt. För till skolan ska jag imorgon så det så!
Jag vill ju som inte missa min första lektion av foto. Även då jag antar att vi bara kommer gå igenom kursplanen som vi gör i alla kurser för tillfället.
Men ni får ha det bäst så hör jag av mig imorgon om jag känner att jag orkar det och har något roligt att berätta.
Godnatt.

Från 30+ till spöregn.

HEEEY!
Just nu sitter Frida på flyget tillbaka till lilla Umeå.
Lite kul ändå att igår så var hon i typ 30+grader och sol sen nu spöregnar det ute. Lite skillnad måste jag ju säga.
Men när hon har kommit hem så ska jag dit en snabbis. Sovmorgon imorgon så det är ganska lungt om jag är ute en stud.
Den här bilden är ju inte lite gammal. jag tror att den är ifrån 2008 men är inte helt säker.

Nya kurser.

Hejhallå!
Förra året så fick vi välja till några nya kurser att läsa på skolan. Jag hade jätte svårt för att bestämma mig men det slutade med att jag tog en kurs som heter Fotografisk bild vilket känns riktigt roligt. Det är i och för sig en nybörjarkurs och jag har ju som fotat i mer än 2 år nu, men jag är ju bara självlärd så det finns massor med saker som jag kanske gör fel eller kan förbättra. Jag kollade iallafall igenom planeringen fram till jul och den verkar riktigt lovande. Vi ska under 1 eller 2 lektioner jobba lite med photoshop vilket jag är urusel på! Jag anväder mig nästan alltid utav PhotoScape när jag redigerar bilder. Men det ser jag verkligen fram emot.
 
Sen så ska jag även läsa en annan kurs som heter Digitalt skapande vilket jag tror är att vi kommer jobba väldigt mycket med att designa sidor på internet eller så. Det lär vi väl se. Men om de tär så så kommer jag nog fixa till designen ordentligt under den tiden.
 

Korvstråganoff och ris.

HEEEEY!
Idag lagade jag middagen! Det var bara jag och min ena bror som åt men ändå trevligt.
Jag gjorde korvstråganoff och ris eftersom jag tycker det är både enkelt och gott. 
 
Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga annat än att imorgon kommer Frida äntligen hem!
Har saknat den tjejen grymt mycket! Det kanske ni och alla andra som jag träffat dom här 2 veckorna redan förstått men det gör ingenting haha.
 
Jag glömde helt bort att fota idag,men det här ser typ ut som nu(eftersom jag gjort maten på bilden också).
Bilden är ifrån när jag var hemma hos Rebecca efter skolavslutningen och träffade henne typ för första gågngen på ett år(nästan).

Ensamt.

En sak som jag upptäckt om mig själv. Jag kan inte sova om jag är ensam i lägenheten, det är väldigt frustrerande då jag bara vill sova men ingen är hemma och jag har ingen aning om när dom tänkt komma hem. Vi får se hur länge jag klrar av att sitta vaken utan att bli grining eller så, fast det kanske jag redan är.... Har ju som inte fått testa mitt humör på någon.
Men jag tror inte att jag kommer skriva mer nu inatt om det inte blir så att jag sitter uppe sjukt länge och får väldigt tråkigt.
Men annars så GODNATT♥

Inspark för ettorna.

Heeeej!
Jag känner mig ganska så slutkörd efter ettornas inspark som vi höll i idag. Först var dom med oss 2or( känns riktigt fel att säga att jag går i 2an, men man blir väl van snart)  och med treorna på eftermiddagen. 
Vi kände oss lite busiga och lurade ettorna genom att ta in dom i ett klassrum där dom fick sätta sig i en ring och köra namnlekar. Men sen kidnappade vi deras lärare så dom fick fara runt i "världen" och söka efter honom, iallafall efter ledtrådar som skulle ta dom till honom. Men det var riktigt roligt!
Sen tog 3orna över efter luchen och dom hade förberett ett disko/fest/las vegas casino och där fick även vi 2or vara med och bara vara allmänt vilda och konstiga som vi brukar vara hehehe.
Men efter allt det har jag nu en jobbig huvudvärk, ögon som knappt kan hålla sig uppe och jag är så tankspridd som man bara kan vara.
Typ allt mitt smink är utsmetat. Det har nog nästan hela min familj påpekat efter det att jag kommit hem.

Whoopsie.

Oj!
Glömde helt bort att blogga efter att jag kommit hem från skolan. Första dagen var super måste jag då säga! Grymt kul att få se alla i klassen. Sen så fick vi även veta att det ska börja en ny kille i våran klass(eller ja, i film) som kommer från stockholm vilket känns spännande. Han var inte där idag så vi får hoppas att han kommer imorgon eller liknande så det inte blir som med hon tjejen som skulle börja förra året som inte dök upp och sen fik vi höra att hon skulle stanna kvar i stockholm. lite synd, men det här känns iallafall roligt!
Fick även årets första "läxa" idag. Ingen speciellt stor uppgft men läxa som läxa.
Nu ska jag sova. Kunde nästan inte sova alls inatt, kändes lite som om jag sov bara några få timmar. Så godnatt!
We♥it

Taggad!

Jag är så galet taggad på skolan just nu så det inte går. Tänkte gå och lägga mig snart så jag är pigg och glad imorgon!
Jag pratade även lite mer med Frida idag. Fast på sms istället för att ringa. Tydligen kommer hon hem på söndagkväll vilket bara är nice! 
Jag ska förska skriva något inlägg innan jag far imorgon bitti annars hörs vi på/efter skolan.
 

Böcker!

HEEEEEY!
Nu har jag läst ut Revolt. Är fortfarande inne i bokens värld känner jag ni vet som man har när man har läst en bra bok? Men lite sorgligt är det faktiskt, man jag kan glädja mig åt att jag har minst 6 böcker till att läsa!
We♥it

Imorgon börjar det.

Imorgon börjar skolan. När vi började ettan fick vi gå typ hela den här veckan och bara kaosa men nu så har vi typ en halvtimmes upprop och sen är det vanliga lektioner. Plus att dom la uppropet på den roligaste lektionen (fotografisk bild) som jag kommer läsa det här året. Lite trist måste jag ju säga. 
Det är kanske lite svårt att se men det är så mitt schema kommer se ut iår.  Dom där två komma lektionstiderna är blocket. Det varierar från vecka till vecka vad vi har där beroende på vilken lärare som bokat tiden.
 
 

En "ny" fåtölj.

Aktiviteten på bloggen har ju varit på botten idag men hela min familj (nästan) har haft storstädning och det känns som om jag bara kommit halvvägs. Fast min bror möblerade om i sitt rum så jag fick hans fåtölj vilket var nice då jag fick mig en mysig läshörna!
BIlden blev lite kornig då jag råkade ha lite för hög ISO hihi.

Revolt.

Som vanligt kan jag inte hålla mig till mina planer, så det blev ingen städning iår utan den har börjat bli av idag istället. Men fastande lite i en bok, Revolt heter den och är den 3dje och sista delen i Hungerspels-trilogin som det står på framsidan. 
Min mor kommer hem från Fjällen om någon timme och hade sagt att jag skulle ha städat mitt rum tills dess. fast så kommer det ju inte vara haha..

Städdag idag?

Hade hur trevligt som helst med Malin igår!
Vi åt glass och spelade massa, inte för att det gick särskillt bra för oss, men det var roligt iallafall. 
 
Tror att idag blir en städdag för mig. Mitt rum ser ut som gud vet vad så det är nog på tiden att det får bli lite urdammat!
Jag har förresten börjat fundera på att färga mitt hår typ så här mörkt igen. Min mor tycker inte att det är någon bra idé men jag saknar den där färgen och nu är mitt hår typ rått färgat så... Vad tycker ni?

24 grader i solen nu.

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Det är helt sjukt varmt ute och inne idag! jag håller på att dö. Sitter i shorts och en tunn t-shirt men håller ändå på att smälta typ.
 
Vi fick ju som sagt glass på jobbet idag. till och med 2. Åt en Nogger och en Piggelin, helt klart dom bästa glasserna som finns!
 
Nu blir det bara för mig att vänta på att malin ska komma hem från sitt jobb så vi kan fortsätta med Silent Hill som vi började på i vintras(?) kommer nog bli riktigt roligt. Sjukt taggad!

Glaaaaaass!

Godmorgon världen!
Alldeles strax ska jag gå och äta frukost och så för att sedan bege mig mot jobbet!
Antingen så skrev jag något väldigt spännande igår eller så var det bara ett roligt sammanträffande då min statestik sköt i höjden ganska mycket. Vilket är roligt!
ÅH vad jag taggar glass på jobbet idag. Hoppas vi är lite mer sociala när det är sötsaker vi äter för just nu sitter typ alla och stirrar in i väggen. Eller ja, alla utom jag och Ida som inte kan hålla tyst hihihihi.
Den bilden hade ju ingenting att göra med det här ...
ELLER JO! för det är en blomma, i en rabatt. Jag rensar rabatter på jobbet så HA!

Samtal till utlandet.

NU HAR JAG PRATAT MED FRIDA I TELEFON!
Det var inget långt men ett lite knasigt samlat(som det alltid blir när det gäller oss) och det var kul.
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. tror att jag ska se en film och sen gå och lägga mig så det blir ingen mer uppdatering ikväll mer. Vi hörs väl imorgon då jag har kommit hem från jobbet.

Fågelbajs!

Helllluuu!
Idag var näst sista dagen på jobbet känns ändå grymt skönt! Fast det var lite roligt, för i min grupp så är vi tre stycken. Idag var en av pojkarna sjuk så vi var alltså 2 kvar. Vi (mista gruppen) hade även 4 handledare medans alla andra grupper haft en. Lite knasigt. Men iallafall så delade dom på oss idag så vi var ensamma med varsin handledare. Fast jag måste faktiskt säga att det var lite skönare eftersom jag blev mer social då, även fast det vi gjorde var att skura fågelbajs från en brygga..... Det stank förfärligt!!
Vi ska förresten tydligen få glass imorgon. YEEEEY!
Väääääääldigt gammal bild. Men jag saknar dig. Kom hem!

Trööööött!

Äntligen är klockan nio så jag kan gå och lägga mig! Är riktigt slut på kvällen efter att jag har jobbat så jag var trött redan klockan 18.00 så har försökt hålla mig vaken tills nu iallafall. 
Så nu ska jag gå och lägga mig eftersom att jag 1. Är himla trött och 2. Ska upp tidigt imrogon också för att fortsätta jobba.
Blev förresten jagad av getingar idag. Inte kul kan jag ju lova...
 
Jag ska försöka komma med något knasigt inlägg imorgon också. Sen är det ju snart helg och det är bara dessa två dagar kvar sen är det slutjobbat för min del den här sommaren så då blir det nog bättre.
GODNATT!

Hääj

Hääj annas blogg, Ida här och har kul ;)

Sista veckan.

Nu börjar den sista veckan med jobb. SKÖNT! Får sova ut lite i 4 dagar innan skolan sprakar igång. 
 
Alla som känner mig personligen vet att jag inte är särskillt försiktig med min mobil och nu tror jag den börjar bli lite mörbultad efter alls fallande eftersom inte ens väckarklocan fungerar särskillt bra. Visst brukar det vara så att ljudet blir högre och högre? för mig så blir det pip på ganska bra nivå(?) men sen sänker sig ljudet så det knappt hörs en liten stund innan den stängs av. Så antingen måste jag köpa mig en ny mobil eller en väckarklocka.

Nyvaken.

Sitter på en madrass på idas golv och har nästan precis vaknat (GALET!) 
Ska ju som sagt vara med min underbara teatergrupp idag. Ska träffa dom på stan vid 1 så det blir bara till att skynda sig hem och fixa allt innan jag ska dra mig mot stan tillsammans med Malin som förövrigt ska flytta till stockholm i början på september och stanna där i 6 månader. Kommer sakna den tjejen otroligt mycket!
En av alla 10000 bilder vi tog igår.

Spy Kids.

Nu har jag och Ida Spy KidsMaraton det var sjuukt länge sen jag såg dom filmerna (1,2 och 3)  så det känns ganska nice.
Imorgon ska jag förmodligen vara med min teatergrupp ett tag underdagen. Kommer bli roligt då vi inte träffats typ sen skolan slutade.
 
Nu ska jag och Ida fortsätta på andra spy kids filmen så vi hörs senare!

Sunshine.

Kommer sakna dig!

Nu har jag sagt hejdå till min älskade vän Frida som drar iväg med sin pojke till Gran Canaria i 2 veckors tid. Fy vad jag kommer sakna den tjejen. Det är sjukt!
Men då finns ju Skype och hon lovade att sola lite åt mig så jag får bli lite brun hihih.

2 av 3.

Nu har andra veckan på jobbet börjat. 
Snart har vi tack och lov gjort klart hela universitetsoimrådet viulket vi har jobbat med typ hela förra veckan....
Ska dra ner på stan med Ida om bara en liten stund, så skriver senare.

Nagellack.

Nu har jag äntligen helg!
Somnade i duschen när jag kom hem. Kändes lite udda men ja... heheh.
Sitter för stunden och målar naglarna och ska alldeles strax gå ut och träffa Frida. Kanske är med Fridorna resten av kvällen, vi får se. Men imorgon ska jag iallafall hem till Rebecca och hitta på massa knasigheter!

Ändrade planer.

Vi for inte till David ikväll utan vi stannade här ett tag och nu för en lite stund sen så for frida hem sig.
Nu blir det att bege sig in i drömmarnas värld i några timmar innan det blir till att kliva upp igen.
Godnatt!

Sovandes.

Sitter just nu hemma hos mig med en frida sovandes i min säng haha. 
Inte så konstigt då hon knappt sovit något inatt och flög från götebord hit tidigt imorse. Hon måste ju vara minst lika trött som mig då vi båda varit vakna sen 5snåret.
Om ett tag drar vi iväg till David och hänger med frida och alla dom kommer nog bli nice. Förutom den delen att vi måste hem tidigt imorgon då jag måste upp med tuppen sista gången för den här veckan!
Alldeles nyss i väntan på att Frida skulle svara i telefon(vilket hon inte gjorde...)

Bara så trött!

Efter dom 3 första dagarna var jag helt slut!
Kom hem vid 2 då vi slutade och bytte om från jobbarkläder till lite mer härliga kläder och somnade direkt! Sov i cirkus en timme men är fortfarande lika trött! Så jag ska nog sova nu tror jag. Ska ta fram en matlåda att ha med imorgon så jag får någon lunch sen så blir det till att sova.
Jag är typ alldeles för slut efter jobbet för att orka blogga så det kommer vara mer uppdateringar på helgen än på vardagarna bara så ni vet. 
Åh! vet ni? Imorgon kommer Frida Eriksson hit från Göteborg! Jag och Frida brukar vara med henne när hon väl är här och hälsar på sina kusiner och det har vi gjort i flera flera år så det blir nice må jag då säga! Hon var ju även här i julas ett tag och då gjorde vi tre massa knasigheter. 
Jag glömde förresten att visa den här bilden!
Jag vann den på åselemarknaden på ett sånt där chokladhjul, det var kul.
Det är förresten Linnea och Marlene som var gulliga och ville hålla i min fina choklad när jag fotade!
Fast den är slut nu vilket är lite synd:(

RSS 2.0