Earth Hour 2012

Nu har Earth Hour börjat, så hoppas alla sitter med ljus tända istället för lampan!

If i could, then I would.

Vaccinerade mig mot livmoderhalscanser tidigare idag. Det gjorde ju inte ont alls... Nu bara kliar det över typ hela min arm!
Om typ en timme så ska jag fara nr mot stan och möta Malin för att vi ska gå och äta på Göteborg och sen ska vi gå ner till bion och se Hungerspelen. Har lite blandade känslor över om jag tror den filmen kommar vara bra eller dålig. Vi sår se ikväll helt enkelt!
Men nu ska jag söka upp kuponger som jag ska ha med ikväll. Vi höres!
Hahah, glömde publicera det här inlägget, men skrev det vid  5/ halv 6 någon gång.

Say, can you see?

Jag, Ida.V, Linnéa, Moa, Amanda och Salome sitter i korridoren och väntar på att lektionen ska börja. Mendans vi gör det så "spelar" (leker) vi Vem är jag? Moa som just nu "är" personen verkar inte veta speciellt mycket om personen hon är. Låter lite kul då vi frågar frågor och får svar som "neeeej....??" och "jaaaa...?".
Det är väl ett kul tidsfördriv.

SUPERMAN!

Mina kära vän Rebecca bekräftade idag att jag är smart OCH att jag är Superman!

Sömntuta.

Sitter i skrivandets stund och dricker te men ska snart duscha och krypa till kojs.
Imorgon, torsdag. Händer typ inget spännande på skolan då, förutom det att vi ska se 3ornas projekt på blocket(tredje gången för mig nu hihih).
Jag vet att det har blivit mycket webcambilder men har inte haft någon inspiration till att ta fram kameran på ett tag vilket är riktigt synd!

Välkommen våren!

Nu känner man att våren äntligen är här. det var målnigt men ändå 10+ tidigare idag. Gräset har börjat komma fram lite överallt och det är nästan ingen snö på vägarna.
Snart kan man börja ta fram sommarkläderna! Ska beställa hem massa fina tröjor som jag hittat för ett bra pris.
Nu ska jag göra någon utvärdering till skolan sen ska jag soooova. Godnatt folket!

Like fire tonigt.

Ledig hela dagen idag eftersom det var utvecklingssamtal på skolan. Har gjort vofflor, diskat, fotat, fixat lite med min design och just nu är jag mitt uppe i städningen. Man hinner mycket på några timmar!
Men nu ska jag gå och möta Frida och se om vi kan på något kväll/helg jobb, skulle vara awesome.
Mysigt med ljus!

Advokado!!!

Var och såg på teater 3ornas slutprojekt tidigare ikväll. Den var GRYM! ska även se den imorgon och på torsdag hihihihi.
Vet ni vad som är gott? Advokado! åt en halv innan jag for, hann inte äta upp den andra halvan :(

And everywhere I turn there is night.

Sov 16 timmar inatt. Kändes hur skönt som helst! Har typ inte sovit på flera veckor känns det som.
Nu ska jag äta frukost och se något avsnitt av O.C (som jag typ blivit lite beroende av) och bara ha en härlig och slapp söndag!
weheartit

When the broken glass sparkles.

Det var sista dagen av inspelning för den här filmen. Kanske inte sagt det men både förra helgen och idag så medverkade jag i en film som statis. Vilket var roligt även fast vi var tvugna att kliva upp typ 7 och sen så har jag typ slagit sönder mitt vänstra knä så det är helt uppsvullet.


Igår så var jag med Frida och Rebecca gaaalet nice! vi åt först på ronyas sen så tog vi bussen hem till Rebecca och såg på American Pie 5 sen var det hem och sooova.

Unga Klara.

Var med klassen och såg en rolig teater tidigare under kvällen.
Efter den så gick ajg till hamnis och hade teater med min grupp, vilket var nice som vanligt vi flummade runt med våra roller(de få personer som var där) sen begav jag mig hem och nu är det dags för lilla Anna att sova. Godnatt!
Vackra saker vi fick från teatern vi kollade på hihihi.

When a full moon, a starry sky and dark night come together.

Hela den här dagen har varit, jag vet inte. Bra skulle jag nog säga. Skolan var helt okej sen iksu. Inga läxor för ovanlighetens skull. eller jo, har ju fortfarande kvar historia uppgiften att göra. Men vet inte när den sak vara inne så det tar vi en annan dag när dagen är lite sämre.
Förresten så ska jag aldrig mer klippa lugg. Den blir ju bara jobbig om den blir blöt. alldels lockig och så.
Nu väntar duchen så jag slipper dela säng med massa klor inatt och sen ska jag nog sova. Är en himmla massa trött nu!
Snygg bil i snöoväder.

Tell me why.

Ska skriva något snabbt till svenska redovisningen som jag ska ha imorgon. Är inte helt klar med min del hihihi.
Sen ska jag nog sova. Jag har börjat bli jätte trött på kvällarna nu för tiden och kan inte längre sova hur länge som helst.
Men nu bör jag börja jobba tycker jag faktiskt. imorgon far jag och frida iväg och tränar/simmar på iksu efter skolan då vi sket i det idag.
We♥it

The sunlight outside my window.

Snart ska jag börja traska bort mot nydala. Har gjort varm oboj och mackor som jag tänkte ta med och knapra på under dagen.
Det är förresten sol ute, brukar nästan alltid regna när jag ska till nydala med skolan så det kändes nice!

Be by you're side.

Nu har vi börjat lite smått att göra om i mitt rum. Ser verkligen super tråkigt ut här för tillfället.
Imorgon är det friluftsdag och i brist på annat så valde jag (och typ hela min klass) promenad på nydala så blir att traska dit vid halv 9 någon gång då vi ska sammlas 10. Men nu ska jag nog sooova, är massa trött nu så.

A sort of revolution.

Drar iväg på gymmet ett tag med frida nu som vanligt sen ikväll blir det plugg!
we♥it

When we get there, If we get there.

Åhh! jag saknar högstadiet, Helena, Ola, alla braiga klasskamareter(för att det inte ska bli några miss förstånd, dom nya är också bra!), även dom dåligare lärarna. JAG SAKNAR HAGA!
Var på på dagaskolan idag med frida eftersom vi slutade typ 11 då vi bara hade en föreläsning på morgonen. Vi pratade massa med Ola om typ allt! Om bara Helena inte var i thailand så skulle vi pratat med henne också!
Men usch och fy va trött jag är! ska nog sova nu. Blir ju att kliva upp halv 8 imorgon så kan lika väl få lite sömn innan.
Jag skriver imorgon. Förlåt för URKASS uppdatering den senaste tiden. Men det händer verkligen inget intressant i mitt liv just för stunden....

One down.

stackars Linnéa blev idag nedtacklad på golvet pga last man standing. Så nu är det ändast Ida vi behöver skydda!
Jag och Ida eliminerade dessutom vårat första offer idag!

Förlorad ängel.

Bakade något till skolan som jag hittade i en tidning som varken innehåller mjölk, ägg eller mjöl. hoppas verkligen att det smakar gott! Smeten smakade inte så sött alls men den kanske funkar ändå!
Nu ska jag sätta mig och skriva lite om Selma Lagerlöf en stund sen ska jag läsa ut min underbara bok som tagit slut lite väl fort! har bara 3 kapitel kvar nu...

Deep water, a little deeper than you thought.

Man verkligen älskar livet när ens lärare ringer och säger att vi har sovmorgon även imorgon då hon skulle någon stans. så börjar 11.40 även imorgon!
We♥it

And you singing the song thinking this is the life.

Det känns kul när mina klasskamrater hoppar ut ur fönstret på andra våning för att överleva denna hemska lek!
Om typ 20 minuter eller så går min buss mot stan och sen hem.  Vid 4 någon gång när frida har slutat så ska vi fara och simma på iksu som vanligt. Härligt!

bläääääää.

Kom till skolan för cirkus en kvart sen och jag har redan åkt ut ur last man standing...

Get that close and you might get burned.

haha, är nästan lite nerövs inför att gå till skolan imorgon då last man standing drar igång på riktigt. Jag kommer förmodligen vara den som åker ut först...
Men nu ska jag sova och njuuta av sovmorgonen vi har imorgon. godnatt!
We♥it

Last man standing.

Midgård och även några andra skolor här har en sak som kallas last man standing. Det går ut på att man (om man anmält sig) får en lapp med ett namn på. Den personen ska man eliminera på något sätt. Tillslut kommer det bara vara två personer kvar. Men bara en kan vinna. Imorgon ska vi få veta spelreglerna. Men enligt folk som har varit med i det förut så brukar det bli ganska mycket kaos i skolan!

The blues they send to meet me won't defeat me

Har simmat/gymmat varje dag sen i torsdags, känner att vi börjat ta tag i det här nu när halva tiden har gått!
Imorgon är det skola igen. Kändes faktiskt lite joggigt med tanke på att det är skridskor på idrotten och mina skills är ju inte dom bästa om vi säger så.
Nu blir det duschen och få bort allt klor från kroppen sen läsa på min engelska redovisning som jag typ ska ha imorgon eller så.
Resultatet av klippningen i fredags. Kort och lugg.

Cupelicupcakes!

Klippte håret rätt så likt som jag klippte mig förrut, ni vet den bilden jag visade i förra inlägget.
Men har även lugg nu mer. Känns otroligt konstigt att mitt hår inte ens når ner till axlarna riktigt. Men det är härligt med kort hår. Det blir tort jätte fort efter man badad/duschat!
Var hos Frida igår och bakade cupcakes. Det var jätte gott kan jag lova.

Självfall.

Igår kväll så fick jag och frida en plötslig idé att testa göra macarons. Dom blev inte så goda som jag hade föreställt mig. Men det kan ju bero på att jag inte gillar mandlar.
Om typ en timme så sitter jag hos firssan. Vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt hår. Har ju självfall (lockar) så det är svårt att göra vissa snygga frisyrer utan att behöva platta håret varje dag.
Drömde att jag rakade av allt. Men det var ju inte dirket planen.
Arkivbild. Sist jag klippte mig, Kanske något liknande idag?

Before i die.

It's a dream that can be real.

Vaknade för typ en halvtimme sen (hihihi). Om typ en timme så börjar jag och frida röra oss mot Iksu för att gymma, vi ska typ simma också, men vi har ingen aning om hur man har sig in till simmhallen... Vi får helt enkelt gå runt och söka lite diskret.
Nu ska jag ställa mig i duschen och söka fram badkläder osv.
Hittade den när jag för några veckor sen var och serverade mackor, tyckte den var fin!

Take the stairs to heaven.

Efersom min fader fyller år imorgon så var jag min mor och min bröder och köpte hans födelsedagspresent nyss. Folk måste verkligen ha trott att vi var dumma som inte ens kunde slå in ett paket normalt...

No dream could be as beatiful as you are.

Idag var sista dagen som statist för den här gången. Fick även säga en liten replik!
Kom hem för ungeför en halvtimme sen så har filmat mellan 8.00 imorse (ungefär) till 20.00 så har varit full rulle.
Ska sova om bara en liten stund eftersom jag är gaaalet trött!
Vi hörs imorgon någon gång.

Like a star.

Blir till att vakna samma tid imorgon som idag så nu ska jag ta och sova lite hade jag tänkt.
Rensade massa låtar på min mobil så har bara ett 20-tal låtar kvar. Fungerade inte heller att få in nya... Dessutom! om någon vet någon bra låt som den tycker ska finnas i min mobil så säg gärna till för jag kommer inte på någon själv...
För några veckor sen så var jag ju hemma hos min kompis och bastade osv. Här är en fiiin bild på mig, Rebecca och Jennifer från den kvällen.

Grodaaaa!

Lite bilder från i fredags när jag var och åt med hagaklassen!
Snapple!<3
My masterpiece.

i can see your true colours shining through.

Kom hem för  lite mer än en timme sen. Vi gjorde nästan inget, vi satt typ på en bänk och kollade på mest hela tiden så dom skickade hem oss.
Är så otroligt trött nu så ska nog sova tidigt ikväll eftersom det är mer statistjobb imorgon samma tid...
Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något. Sitter ju bara vid datorn och väntar på gud vet vad.

This means war.

Var som sagt och såg This means war ikväll med frida. Den var helt okej. Lite som alla andra filmer men ändå bra! Skulle ändå rekomendera den till alla som gillar bra filmer.
Dags att sova kanske då jag ska upp kolckan 7 imorgon bitti.. på ett lov... Men tror mårgondagen kommer bli super ändå så!

Mysigt värre.

Om typ en halvtimme så ska jag börja fara mot stan och se på bio med min fina frida!
Vi ska se någon film som heter This means war, den verkar riktigt bra faktiskt.  Sen imorgon blir det att kliva upp klockan 7 för att fara iväg till östra gymnasiet och vara statist i en film som några vänner till mig ska göra till skolan. Lär bli kul!
Men nu ska jag byta kläder och sen börja gå mot centrum för att köpa gotta!

Like the sun.

Blev lite ändrade planer inatt, så vaknade upp hemma hos frida ändå.
Hon står i duschen just nu så väntar lite på att hon ska bli klar så vi kan äta någon frukost. sen blir det hem för att äta middag. har ite att ta han om idag också.
Nu blev frida äntligen klar! See you later!

Jag gillar våren!

Blev lite dåligt med uppdatering igår. Var ute med folk från min gamla klass och åt middag och bara hade det trevligt! Sen så for jag hem till frida och sov där vilket var typ evigheter sen senast och idag for vi på stan och köpte lite kläder vilket jag inte heller gjort på länge. Så nu är nästan alla mina pengar slut....
Blir att vara med frida ett tag ikväll tills hon ska gå till david. Kommer bli mysigt. Vi ska uppleva våran "barndom" på nytt och se serir från förrut.

It is over.

Hade dom allra sista föreställningarna på vårat projekt idag. Härligt, men ändå lite tragiskt. Kommer sakna det sen!
Tänkte att det skulle vara hur skönt som helst att ha sovmorgon imorgon, sen kom jag på att jag har prov där på morgonen. Skulle egentlige sovit hos Frida inatt också(just på grund av "sovmorgon") men det blev inte av då hon ramlade och typ bröt svanskotan och jag kom ihåg provet( som jag för övrigt borde börja plugga på typ nu...)
GODNATT!
En bild på föreställningen. Hihihi, jag är den tredje från vänster om någon ville veta!

RSS 2.0