31 januari.

Om ca en timme har det gått en månad på 2010 och jag får äta godis igen, härligt.
imrogon, blir det itne så mycket data skulle jag tro, ska fara och kolla praoplats och sen måste jag städa, riktigt storstäda, mitt rum ser alldeles hemskt ut. MEn det fixar jag imorgon, för nu måste jag sova. Blev inte direkt så att jag sov ut direkt den här helgen, vaknade kl 11 både lördag och söndag, Igår för att frida tvingade med mig på stan och idag för att ajg itne inte är van vid att det blir så ljust när jag vaknar som det blir hos frida. så ajg vaknade och kunde inte somna om...
Men nu ska jag sova lite i alla fall.
pussar<3

jag har tagit några nya bilder med systemkameran men kan inte hitta sladden som man för över dom till datan med, men det kommer nya bilder innom kort^^

30 januari.

tjo. ska gå till frida om en stund.
Men idag var jag och frida på stan, kpte en grönaktig ganska lång tröja med knappar på gina.
FRida köpte jeanstights,armband,parfym,foundation och kanske något mer, men kommer inte ihåg.
Men nu ska jag gå till frida innan hon blir jätte sur på mig :]
pussar<3

29 januari.

GRATTIS MAMMA!
mamma fyller år idag så blev "tårta" och massa trevliga saker :)
Men när frida den lilla fjompen har ätit så ska jag gå till henne och ha trevligt med film och så.
Idag hade vi klädsimm på skolan. det var ganska drygt för den tröjan jag hade på mig är ganska tight i alla fall om armarna men när den blev blöt blev den mindre och jag höll nästan inte på att få av mig den sen-.-'
men jag ska lägga mig coh vila lite tills jag kan gå till frida.
Ha det bäst!
pussar<3

27 januari.

Det är ganska coolt att bli spådd.
speciellt när det slår in. Min farmor brukar ju spå folk så det kan hända att jag ockås blir det ibland. Blev det idag, och jag fattafe nästan vilka alla personer var ^^
men det fanns några personen som jag ahde två enlternativ på. som t.ex. jag ska vara med något tjej kompis och vi kommer göra något roligt tillsammans för pengar men det kommer vara hemma. där har jag två personer som det kan vara med.
Jag tror jag ska be min farmor lära mig hur man spår så jag cokså kan göra det någon gång, det skulle ha varit coolt ^^
Men nu ska jag faktiskt sova tidigt så ska börja stänga ner datan och fixa min inför kvällen.
Och imorogn komemr detkanske inte bli något inläss kanske direkt efter skolan eller efter 9 på kvällern eftersom jag har teater som jag far till vid 6 tiden.
men ska försöka hinna emd ett inlägg imorgon.
pussar♥

haha det här är en försenad bild från lägret i skellefteå. våran frukost bestod av, mackor med ost,smör och typ färdig skivad skinka/korv- sen testade en av oss att he på grädde.som ni ser på bilden.
Jag smakade lite och det var faktiskt gott- och te. det var en god frukost ^^

25 januari.

hejhej bloggen.
Egentligen, varför gilalr inte jag mitt hår? jo för att det är så lockigt, men hallå, dom som har rakt vill ju har lockigt medans jag som har typ skruvlockar vill ha rakt.
det är ganska jobbigt ibland, för det blir lockigt av nästan ingenting, de tär inte så roligt alltif. speciellt inte när jag stått och plattat håret i typ 45 minuter och så fort jag kommer ut är det lockigt.
så därför tänker inte jag platta det imorgon sopm jag hade tänkt eftersom vi har bad och då är det bara onödigt ju^^
men komemr kanske platta imorgon eftersom det är öppethus och jag orkar abra inte ha lockigt så läge, har haft lockigt nästan hela helgen, aknske nästan helva veckan, kanske plattade en eller två gånger menmen.
asså ni får förlåta mig men ajg är jäättee flummig, är så sjukt trött och bakade bulalr med frida idag, tog ca 2 timmar och sen plugagde jag fysik också..
det är ganska jobbigt att vara full i alla fall på kvällen när man vill sova. för då är man så trött att man blir flumm, men då blir man överflumm så man nästan blir flumm och då kan man inte sova och det är inte kul.
asså förlåt för att jag svammlar så mycket om verkligen ingenting, men så går den när man är en trött Anna Andersson, det blir inte så trevligt. fråga vem som hälst. i alla fall någon som varit med mig när jag är flummigt trött, typ frida, jennifer och anton.
såg till om ni tycker jag är jobbig så kan jag försöka dra ner på det så ni slipper dras med en såhär flummig anna varje kväll.
Men nu ska jag sova eftersom jag är trött.
MEN först ska jag ladda in några bilder på bullarna jag och frida bakde, tyver han vi aldrig smaka så vi får ju se vad dom som köper dom imorgon tycker :)
pussar♥

hahah vi glömmde pälsockret :]

25 januari.

blev ingen mer uppdatering igår tyvär, men kunde inte komma in på internet.
Men det hände inte så mycket hos frida, vi bakde inte igår för dom hade inte allt som behövdes så vi sak göra det idag istället^^
Vi ska vara på skolan imorogn kl 18.00 men det börjar 18.30 så vi får en liten stund att fixa allt :)
nus ak jag gå till frida och baka skriver mer senare och lägger in några bilder ^^
pussar♥

24 januari.

goddag, elelr ska jag säga godmorgon?
själv vaknade jag vid 10 för jag skulel baka bullar till öppethus som är på tisdag på min skola ^^
både jag och min mor bakade vi bakade 50 bullar var så sammanlagt blev det 100 bullar ^^
Jag ska hjälpa frida att baka senare på idag efter vi varit på hockey.
kommer skriva mer ikväll. har inte så mycket att skriva just nu.
Och förresten, det händer mig mins en sak som är dåligt varje dag, föll med skotern i fredags, tappade min mobli flera gånger igår och idag brände jag mig på plåten när ajg skulle ta ut bullarna ur ugnen, och sen halkar jag nåstan varje dag-.-'
men nu ska jag se på en film, vi hörs senare idag :)
pussar♥

inte nu i helgen när vi var hos jennifer men det var någon gång hos henne i alla fall ^^

23 januari.

hejhej bloggen.
Jag visste att något skulle hända igår hos jennifer eftersom ajg tappade mobilen på skolan så många gånger så vi fattade nästan att det var min otursdag då för nu har jag har väldigt ont i höften, för igår åkte vi skoter med anton och jag började för frida ville typ se om jag överlevde innan hon skulle åka( fast jag är ju lite mer tålig än hon(a' ) så jag åkte först och när vi körde tillbaka så gasade han på väldigt mke, såg inte hur fort vi körde men jag kännde det-.-' för på sista raksträckan när han körde snabbare så i slutet är det en lite sväng och den gick typ bra att köra i men när han skulle stanna så fick inte skotern något grepp så den sladdade till och föll omkull, jag flög av om landade på höften, men jag landade på vänster sida men har riktigt ont i höger, fast det beror nog på att jag sträckte mig eller så.
Fast det var mycket värre igår än vad det var idag för igår kunde jag inte gå, jag kunde inte böja benet så när vi såg på film så fick jag ha en boll under foten så att benet skulle vara rakt. men Idag kan jag i alla fall gå men har lite ont när jag går opch sitter men det funkar ju ^^
pussar♥

ska snart lägga in fler bilder på datan ^^

22 januari.

Kom just hem från skolan med bussen.
vi skulle åka från löjtnantsgatan till magistervägen. Bussen körde till vasaplan och det var jätte mycket folk men dom fick vänta för dom skulle byta chafför. men den nya chaffören släppte inte på dom och bussen var bara ca 5-10 miuter sen.
sen körde den förbi alla som skulle gå på men han släppte bara av folk men ingen fick ju som sagt gå på.
Det var lite roligt på vasaplan men sen började det bli läskigt och till slut var vi bara 4 kvar i bussen. 3 av oss skulle gå av så när jag och frida gick jag nässtan flög vi ut ur bussen för vi ville inte vara kvar.
Det kanske inte låter så läskigt men ni var inte där och vi eggade upp varandra med kidnappningt historier och allt. Så det var läskigare än det låter.....

29 januari.

Hejhejhej. Är väldigt trött så tänkte bara skriva ett jääääääääätte snabbt inlägg innan jag går och sover.
det var massa glass och typ chokladsås vid våra skåp idag och städtanterna typ avregerade sig på mig, frida, andon och rebecca. hahah det var fail.
men men så kan det gå ibland, inge bra menmen.
nu ska jag SOVA godnatt alla. skriver mer imorgon när jag är piggare och allt.
pussar♥

OMG JAG SAKNAR DIG FRIDAAAAAA!!!<3

19 januari.

hejhejjj, jag är lite flummig idag också,men det beror nog på att vi hade skidor ifag ochd et var riktigt jobbigt och tråkigt, fast jag var ju redan trött innan så det gjorde nog mig bara mer trött än innan.
och på tal om skidor så plattade jag håret imorse sen åkte vi skidor på gympan och efter gympan var hela mitt hår jätte lockigt. Det känndes som om det inte var så värt att jag plattade det om det ändå blev lockigt.
ni får ursäkta om det blir något stavfel men jag är så trött så jag kan inte se vad jag skriver, allt bara snurrar och sen håller även mina ögonlock på att stängas samtidigt, emn det är nog mest att jag är trött som det snurrar i ögonen så det blir inget långt inlägg för jag orkar knappt sitta kvar, vill bara gå och lägga mig. och klockan är bara några minuter öpver nio. Men ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt. Tänkte gå och lägga mig typ 9 igår för du var jag ju också riktigt trött men ändå satt jag uppe tills klockan var 11. Det är inte så bra. Så efter detta inlägg kommer ajg nog stänga av datan så ajg inte fastnar här så länge.
så. nu har jag haft ännu en flummatack. men jag är väldigt trött eftersom jag inte sov tillräckligt under helgen, men nästa vecka kommer ajg nog inte vara lika flummig som nu eftersom vi nog ska sova hos jennifer och då brukar jag och frida sova 24/7 och vila ut oss så vi kommer orka med skolan ^^
men komemr nog vara piggare och mindre flummig nästa vecka. För nu sitter jag och pratar om ingenting. det är ganska irriterande när man tänker efter-.-' Hahahah ni får säga till mig om ni tykcer det är drygt att jag bara babblar på såhär och är såhär flummig som jag är nu så ska jag FÖRSÖKA fixa det men vet inte hur det kommer funka. Jag är ju som jag är-.-'
Men nu ska jag göra mig i orgning för kvällen och sen ska jag ligga i sängen och se på the lake house som går på trean nu ^^
pussar♥

så lockigt blev mitt hår efter skidorna. men det har försvunnit några lockar det var mer innan eller det var större, eller så syntes dom bättre för jag hade uppsatt på ett annat sätt då-.-'


18 januari: FLUMMATAACK!!:D:D

hejhej. nu skriver jag igen, nästan direkt efter det andra, men försökte ladda in det vig kanske 6 tiden innan ikväll men det funkada tyvär inte.
men i alla fall.
Imorgon är det skola igen så det blir att kliva upp tidigt så man hinner duscha.
Vi har skidor på gympan imorgon. Jag fatatr inte varför vi har skidor. Det är inte direkt så att jag kommer fara ut och åka det, det är ju inte speciellt kul. Men tur är det att vi bara har skidor denna vecka men sen nästa vecka är det skriskor sen är det bad.
Vi har vårat första elevensval efter jullovet imorgon. Jag har läsecirkel så måste ta med mig en bok, men jag vet inte vilken. Kanske den jag håller på med, men det är inte så jätte bra men ganska, elelr ska jag ta någon annan?
vi får helt enkelt vänta och se hur jag gör imorgon.
Ni får ursäkta att jag svammlar men jag är väldigt trött eftersom jag gick och la mig sent i fredags, klev upp klockan 6 på lördagen, somande vid 11/halv 12 på lördagen, vaknade 9 på söndagen, gick och la mig 11 i går och klev upp klockan 6 idag också. SÅ ni kanske förstår att jag inte är särskillt utvilad om man kollar med andra helgen när jag somnar vid 1 på natten och kliver upp ca 2 nästa morgon. Som sagt, jag gillar att sova.
så derför tror jag att jag ska sova nu, är ju som sagt väldigt trött. kommer skriva mer imorgon, för hoppningsvis kommer jag inte bara att prata på om inget då som jag gjorde nu. menmen, vi får se hur det går imorgon.
pussar<3

Jag var väldigt trött och flummig på denna bild, ungefär som jag känner mig nu^^
Om ni undrar vad jag ahr framför ansiktet så är det en håv som man har till fiskar som man har i ett akvarium så man kan ta upp dom om någon är död eller att man ska flytta över dom till en annan skål eller så^^

18 januari.

Var på stan idag och köpte en foundation och frida köpte en tröja från gina och ett par rosettörhängrn också från gina.
vi var på stan mellan 2 och 4, men innan vi for hem åt vi var sin chokladboll på fiket i kungspassagen^^
Jag ska på stan snart igen och köpa en grön tröja som jag testade på gina idag medans vi ändå var där. hoppas det blir snart så dom inte slutas säljas, flyttas till en annan plats ibutiken så jag inte hittar dom eller att dom tar slut.
skirver mer senare, måste packa upp från helgen och läsa tre sidor i fysiken.
Pussar<3

P.S. tänkte ladda in en till bild men det funkar inte så får göra det någon annan dag itället^^

15 januari.

Nu har jag inte skrivit på några dagar men jag går och lägger mig väldigt mycket tidigare nu när et är skola så då blir det inte lika mycket uppdatering.
Men Imorgon kommar jag inte hinna blogga.
Vi ska fara till tavelsjö halv 8 imorgon bitti för jag ska rill skellefteå med min konfagrupp och vara där till på söndag, vi kommar fara på bodaborg så det är därför vi kommer faraså tidigt.
Men jag laddar in några bilder från helgen på söndag när vi kommer hem igen ^^
Men nu ska jag se klart på Let's dance sen ska jag sova så jag orkar kliva upp kvart över 6 imorgon (PÅ EN LÖRDAG? ;O;O;O;O) och duscha.
Pussar<3

Hittade ingen bild som passade till inlägget så tog bara en bild som passar till nästan alla inlägg istället.^^

Frågestunden, AVSLUTAD!

nu avslutar jag frågestunden, fick inga många komentarer :/
men jag får svara på dom jag fick i alla fall. ^^


Fråga 1:

vad gillar du bäst med din blogg?
vrf gillar du att blogga?
va inspirerar dig till at blogga?
vad tydker du om norge?

Svar:
Det finns inget som jag gillar mer än det andra, men om jag måste välja något så är det nog min designe.
Jag gillar att blogga för man känner sig ganska glad när man får många komentarer och man får chansen att skriva av sig.
Det är nog att vänta på att amn kan få komentarer.
Jag gillar norge, är 1/8 norsk och tycker det är fint där även om ajg alldrig varit där.

Fråga 2: hej! Min mamma ska skaffa hundvalp nu, och han heter Billy. Jag vill bara veta om du gillar japanese chin, pomeranian eller dvärgspets mest? undrar bara :)

 

Svar: Jag vet inte hur alla dom ser ut, så jag har ingen aning om vilken ajg gillar bäst ^^

 

Fråga 3:Vilken är den bästa blogg du besökt?

 

Svar: Jag gillar Fokis blogg, brukar läsa den nästan varje dag, det är nog den bästa^^

 

Fråga 4:vem är din bästa vän ? :]

 

Svar: Jag tror att det skulle frida och linnea ^^

 

Fråga 5 :vad är du mest och minst nöjd med på dig själv?:)

Svar : hmm... jag tror att jag är mins nöjd med mina ben och mest nöjd med mina ögon ^^

 

 

FRÅGESTUND!

Nu kör jag igång en frågestund så passa på att fråga nu^^
frågestuden kommer vara till jag säger stopp.

jag kommer svara på frågorna i när frågestunden är slut.

10 december.

gick och la mig vi 3igår, men ikväll MÅSTE jag gå och lägga mig senast 1, annars kommer jag inte orka gå till skolan på tisdag -.-'

Jag har precis ätit. Jag och min storebror gjorde mat tillsammans, det blev mackaroner och korv går ganska fort och är enkelt.^^
Men senare ikväll ska jag kanske vara med frida och imorgon ska jag på stan med Rebecca och gorana, i alla falla kanske, om jag ahr pengar och vi inte ska göra något med familejn eller så.
Men måste vara hemma till middagen men komemr kanske inte hinna blogga så mycket imorgon eftersom efter stan och middagen så ska jag hem till malin på sofiehem och träna på teatern.
men jag kanske hinner skriva något snabbt efter maten.

Just det, innan jag glömme så tänkte jag bara säga att jag gör en ny header till bloggen, kommer sätta in den och fixa lite annat så fort den är klar och jag har tid.
Nu ska jag fixa på headern, skriver kanske mer sen.
pussar<3

9 januari.

Nu är den en månad sen jag fyllde år. tiden går jätte fort, bara 4 dagar till skolan och allt.
nyss var det ju sommaslov och nu är snart jullovet slut. jag känner mig lite efter här-.-'
Men i alla fall så har ajg inte gjort så mycket idag heller, bakade paj som vi åt till efterrätt. senv ar jag lite med frida och såg på film, vi såg lite på 2012 men den var sjukt tråkig. Det kan ha berott på att vi var ganska trötta och inte var så fokoserade på filmen. Jag ahde precis haft ett skrattanfall så jag var helt slut efter det...
Men jag ahr tänkt försöka vända tillbaka dygnet nu. så jag tänkte gå och lägga mig tidigt så. Godanatt (L)
pussar<3

gammal bild, men hade ingen lust att leta så länge efter en nyare^^

8 januari.

nu är det bara 4 dagar tills skolan börjar.
Man är inte så taggad. fast det är egentligen inte själva skolan utan att man måste gå upp klockan 6 för att hinna göra sig i ordning, det är dog det man inte gillar.
skolan är egentligen inte så hemsk.
Men jag är ju väldigt morgontrött också så jag orkar knappt gå till skolan så tidigt.
Man borde kanske börja vända tillbaka dygnet, nu dom senaste nötterna har jag gått och lagt mig mellan 4 och 5 på morgonen och sovit till ca 1 elelr 2 på dagen, hade kunnat sova mer men fick inte-.-'
Har ni börjat vända tillbaka dygnet än?
nu ska jag nog äta en macka, jag är väldigt hungrig.
pussar<3

btw, min data bråkar, skulle byta bild men då funkade det inte så fblir ingen bild denna gång :/

8 januari.

Igår blev det inget inlägg, för jag saqtt knappt vid datan igår.
Jag hade som man kan säga ett "läs-maraton". jag läste från att jag vaknade (vid 1 på morgonen) till ca 5 på natten.
Men boken var så bra och vi skulle läma igen den så då blev det bara att läsa för mig.
nu har jag nästan ingenting att göra, jag såg just på en film som heter waitress. Den var faktiskt ganska bra, trodde den var bättre innan men den funkade i alla fall ^^
måste se några till filmer som pappa lånade hem till mig nu, men skriver kanske senare om jag kommer ihåg,har tid elelr vet något jag kan skriva om.
pussar<3

När jag och frida var och sola på något ställe vid östermalm, komemr tyvär inte ihåg namnetmen kommer jag på det kan jag säga vad det heter.Det var ett ganska bra ställe, men man kunde bara betala med 10 kronor och amn kunde bara växla sedlar. otur kan man säga-.-'tur att man hade en 50 lapp också ^^



6 januari.

förlåt för att jag inte idag, men jag kom hem från jennirfer cid 4 tiden, sen har jag varit tvungen att läsa sen dess.
Jag läsen en bok som heter genom dina ögon av stephenie meyer, boken är väldigt bra, men jag är bara på sida 131 och det är ca 600 sidor och boken ska egentligen ha lämnats igen i måndags men kravet att den ska vara tillbaka är imorgon men eftersom pappa jobbar på biblioteket så ska han föröka hålla kvar den över helgen så nu blir det streckläsning för min del.
så komemr inte vara inne så mycket på datan om jag tänkt hinna läsa klart boken innan måndag. men kommer lägga in mins ett inlägg varje dag iallafall så det inte blir jätte dålig updatering.
men nu måste jag fortsätta läsa så jag kommer längre in i boken, den är ju faktiskt spännade också så jag läser den ju inte bara för att läsa den utan för att den också är bra.
men nu ska jag läsa.
pussar<3


jag tror att jag sa i något annat inlägg att jag färgat håret blont, här är resultatet. tyvär är inte bilden helt prima men jag hoppas i kan nöja er med en halv bra bild. men nu är jag väldigt blond eller hur? ^^

5 januari.

Kommer inte skriva så mkycket idag, ska fara till jennifer i kroksjö med frida, vi ska sova där och far dit vid halv 1. sen kommer vi hem imorgon vi 6 tiden, inte helt säker på när.
Jag kan skriva lite om vad vi gjort och allt det imorgon när vi kommit hem.
Just det, jag sov hos frida från lördag till måndag. fast då sov vi till kring 3 på dagen, men vi borde börja vända tilbaka dygnet nu, vi görjar skolan om precis en vecka och man vill inte sova på skolan direkt.
nu ska jag äta frukost.
pussar<3

ännu en bild på mig från nyår, eller det var innan jag gick ner till lokalen.

4 januari.

Jag ahr ju lovat att lägga in bilder från nyår.
så nu kommer dom, bättre sent än aldrig right? :)

Mina kläder, skor saknas på bilden, men det var svarta klackeskor med en klack som var ca 10 centimer hög.

Vi hade väldigt trevligt vid matborden, sång och allt.


efter maten dansade så gott som alla.


aja, nästan alla.


det var några bilder, jag har även mer bilder men dom är nästan likadana bara på lite andra personer.
om jag inte minns fel var det 15 vuxna oxh 10 barn den kvällen.

Ska försöka skriva mer ikväll.men jag måste läsa ut en bok på 500 sidor och jag är bara på 70 till på torsdag, så hälsa mig lycka till. + att jag ska sova hos en kompis imorgon så där kan jag inte räkna med att ha någon chans att läsa, men men, jag får komma ihåg vilken sida jag var på så får vi låna om den sen :)
men nu borde jag börja läsa lite mer.
pussar<3

2 januari.

Idag ska jag vara med frida.
vet inte riktigt vad si ska göra men vi kommer inte sitta vid datan i alla fall.
Jag är jätte trött nu somnade kring 5 tiden imorse-.-' jag vet att det inte är bra men jag hade gått och lagt mig tjugo över 4 men låg vaken till 5. Sen blev jag väckt klockan 1 imrse av min föräldrar-.-'
nu ska jag äta frukost innan jag hungrar ihjäl:]
pussar<3

2 januari.

idag har jagt inte gjort så mycket, sett på film, gjort pizza och varit med en kompis och sett på mer film :)
vad gjorde alla på nyårsafton då?
jag var ju nere i en lokal och firade med några personen.
Jag var mest med en tjej som heter alicia och någon gång iblan var vi men en tjej som heter mickaela och alicias storasyster, tror att hon heter vera men är inte säker :P
vi gick ner till lokalen vid 5 och kom tillbaka vid halv 2 skulle jag tro.
fast jag stannade uppe till halv tre och satt vid datan.
Jag har träningsvärk från något jag gjorde igår, men vet inte vad-.-'
men nu ska jag nog sova, det är väldigt sent.
pussar<3
btw, ska ladda in bilder från festen och på mina outfits men kunde inte ladda in idag/igår hur man nu vill se på det :P
men ska ladda in snart jag lovar :)♥

haha det ska vara en cykel, men det var sjukt mke snö :]

RSS 2.0